• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayrılık görmek

mobile

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleyküm kardeşim. Geçen sene karşıma birisi çıkmıştı,benim için hayır mı şer mi bilmiyordum.Kadir gecesi çok dua etmiştim,Allahım hayırlıysa bana nasip eyle demiştim.Rüyama girmişti,rüyamda camide namaz kılıyorduk ve güzel bir yolda ilerliyorduk. Bu rüyayı size de yorumlatmıştım hatta. Bu rüyamdaki kişiyle bir izdivaç kısmet olmadı malesef, demek ki hayırlı değilmişiz. 3 aydır görüştüğüm başka biri var,sürekli Allahımdan hayırlısını istiyorum,karşıma onu çıkarttı. Bu seneki kadir gecesinde Allahıma yalvardım,hayırlıysa bana onu nasip eyle dedim. Bu sefer rüyamda onunla ayrılıyorduk, telefondan mesajla bana ayrıldığımızı söylüyor benimle ilgilenmiyordu,ve sonra evimin mutfağında küçük bir yangın çıkıyor,ben yangın görmüyorum sadece kalabalık ve biraz siyah duman görüyorum.Mutfağa iniyorum,ocak patlamış diyolar ocağı dışarı çıkarmışlar ve geri kalan her yer sapasağlam,sonra dönüyorum içeri bakıyorum telefonuma ayrılmışız,başka kızlarla konuşuyor sevdiğim. Sizce ne yapmalıyım bunlar neye delalettir, çok üzüldüm bu rüyamdan sonra...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
her sey nasip kismet meselesi..
Rüyalarımız bizi yansıtır! Bazı rüyalar hiçbirşey ifade etmezken bazıları da hayatımızda birşeylerin habercisi olabilirler!
Ya da hiç bilmediğimiz derinlerimizden birşeyler rüyalar yoluyla dışa vurulabilir.
Rüyada yangın görmek:SIKINTIYA dusmeye Kara duman çikiyorsa dert ve SIKINTIYA yorumlanir...

Rüyada sevdiğiniz birinden ayrıldığını görmek, aile yaşantınızda büyük bir değişikliğe, sevdiğiniz insanlar arasında Fitne ve sorun yaratan
kiskanc bir insan bulunduğuna, dikkatli olmanız gerektiğine işarettir.
ayrica hayatınızda birtakım sorunlar başlayacak demektir.

İyice tanımadan hiçbir insana asla bağlanmayın ve yargılamayın.acı çeken ve kaybeden siz olursunuz...bunlara dikkat ederseniz;
O ayrıldiginiz insan ile kavuşmanıza delalet eder
Hayirli gunler...

Üst Alt