• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayrıldığı sevdiğini görmek

mehmets

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm
ilk önce okuyup cevapladığınız için Allah sizden razı olsun

başka kendim ve sevdiğim Allah'ın emaneti ile aramızda olan ilişki hakkında küçük bir bilgi vereyim. biz birbirimizi çok sevdik, ben onu Allah rızası için seviyor O'nun bana bir emaneti olarak görüyordum tek istediğim onunla beraber hayırlı evlatlar yetiştirmekti ama onun küçükken geçirdiği bir hastalıktan dolayı çocuğu olmadığını öğrendim ve benden ayrıldı ama bu tek taraflı bir ayrılıktı benim Allah'ın verdiğini sorgulamak ne haddime sevgimden zerre bir şey kaybetmedim ama beraber olmamakta ısrar etti ve yaklaşık bir ay önce tamamen bağlarını kopardı benden daha konuşamıyoruz bile. bu zaman yaklaşık 8 aylık bir zaman ondan öncede 2 yıllık arkadaşlığımız bulunuyorr.

rüyama gelince ben ilk defa kendisini rüyamda gördüm ilkinde omuzları güneşten yanmış ama bana gülüyor bir şey söylemiyordu(öyle açık giyinmez).ikincisinde yine yanımda normal beraber geziyor ve sadece gülümsüyordu.

devamlı düşünüyor dua ediyorum onun için ama rüyamda görmek daha önce hiç aklıma gelmemişti ve ilk defa gördüm..hayırlara vesile olur inşallah. şimdiden çok teşekkür ediyorum

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm Selam
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların .. İnsanın hayâl gücü türlü tasvirler yapar...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular. Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin. Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Mide hararetiyle yatmışsan rüyana dereler çaylar pınarlar akar.misali...

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...
Simdi Siz sevdiginiz insan ile zaten kavgaliymissiniz!
belkide Onu dusundugunuz icin boyle ruya gormus olabilirsiniz..Allahu Alem...

Hayirdir insallah
Rüyada omuz güç, kuvvet, başarı, yardım, sorumluluktur.
"omuzları güneşten yanmış ama bana gülüyor bir şey söylemiyordu "
Ya Rab... Yüreği yanmış, gözyaşları içine akmış, ümitleri zorda olan tüm kardeşlerimize ümit, SABIR ve ferahlık ver..
Hayirli geceler

Gul2013

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada eski sevdiğini görmek

Selamun Aleykum, hayirli Cuma'lar Gönülsizim Abla..

Bu gece bir ruya gördum. Eski sevgilim bana: ' Seninle ne yasadiysam unutamiyorum aklimdan hic cikmiyor ' dedi bana.

bu ne anlami tasir?

Cünkü bizim tekrar birlesmemiz imkansiz. O benimle evlenmek istemiyor. Ama hala ara sira bulusuyoruz.. O bana baktiginda hissediyorum onun beni sevdigini.. ama hersey imkansiz diye inkar ediyor gibi geliyor bana.. hhım

Yorumunuz icin simdiden Tessekurler,

Gül

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayirli Cuma'lar Gönül dostum..
Benim senin kadar KIZIM var.. o yuzden ne hissediginizi, dusundugunuzu ve durumunuzu cok iyi anliyabiliyorum...
Bir insani kaybetmek istemiyorsaniz Sessiz kalin.. veya sevdasi ile yanliz BIRAKIN!!!kendi kendine dusunsun, tasinsin!!bir karar verebilsin.. Hem seninle hem sensiz olmuyor..
evlenmek genc erkeklerin kabusu...sorumluluk altina girmek.. O sizi ozgurce sevip hayattini da istedigi gibi yasamak istiyenlerden...
gelecekte Sizin ile evlenir mi garantisi vermek bu vebale girmek istemiyenlerden...
Siz de bu duruma RAZI iseniz mesele yok!! ama Sizi bu dusuncesi Rahatsiz ediyorsa
Ya Kendinizi değiştirin!! Ya da sevdiğini...

3. yol mu evet o da var Deprasyon yolludur...sırıtık.:,
cunku iradenizin HAKKINI vermeseniz ,icinizdeki ses ile beden arzinda savasa girersiniz...hmmnn
kendim psikolojik danismanlik yapmaktayim.. Kalp Başka Söyler ,Akıl Başka ,cevre Başka ortada kalip ezilen de husrana ugrayanda Siz olursunuz....
Hosgeldiniz Panik atak ve deprasyon hanemize...

Hayirdir insallah..
sevdiğinizi, lâyığından fazla över,severseniz;Balon gibi şişer !!Ve uçup gider..
O kendini ,Siz de sevdiğinizi Kaybedersiniz!! Sonra Gönül sızım demedi demeyin...

"Eski sevgilim bana: ' Seninle ne yasadiysam unutamiyorum aklimdan hic cikmiyor "
Kendinden emin olmayan insan, sevgiyi kendisinde değil, karşısındakinden
bekler..yani sevgisinden ve kendinisinden emin olmadigina delalettir...

Bazen kazanmak icin ilk once kaybetmek..nokta koymak qerekli..
Sonsuz bir sevdaydı benim sevdam,küçücük,korku dolu yüreqime kocaman aşkını sıgdıramadım ben…
Ne senle ne de Sensiz olamayacagımı anladıgımda Seni kaybetmemek icin kelime oyunları oynamaya basladim..
çünkü kelimelerimde, cümlelerimde ,sebeplerimde bahenelerimde de SEN-din!!
Bazen virgülüm oldun bazen soru işaretim bazende ünlem..! ama hic bir zaman bir Nokta olamadin....
hayatımın sonunda oldugu qibi ;Kelimeleriminde cümleleriminde sonunda hep sen vardın..
ama sen bunu hic anliyamadin!!
Hep bu soruyu soruyorum kendime
"seni unutmam imkansız mı" diye bu sorunun cevabini halen yüregimde Bulamadim
Biliyorum Ya evlen yada Ayrilalim ,yada Nokta koyalim diyorsun...

NOKTA koymak o küçük yüregimdeki kocaman sevdaya?
Bilemiyorummm…!
Hani geceleri qökyüzünde yıldızlar cıkar ya..NOKTA kadar dedigimiz tabirde..
Hani Neye yaklaştıysam sonu ayrılık ,kırgınlık..
Korkuyorum sevgili...Ya seni Mutsuz edersem...?

bir dervişe sorarlar:
-yaşamınızı nasıl tarif edersiniz?
-iki kelime;doğru kararlar
-peki doğru kararlar almanızdaki faktör nedir?
-tek kelime;tecrübe
-tecrübelerinizi nasıl kazandınız?
-iki kelime;yanlış kararlar...

acilangul1

efetam35

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada sevdiğini görmek

Merhaba ben bundan 4 ay önce biriyle çıktım adı nurşah onu o zmandan beri seviyorum ama bi sebepten dolayı ayrıldık ve benden sonra 2 kişiyle daha çıktı şimdi oktay diye birini çok seviyomuşş ve ben onu dün akşam rüyamda gördümm karşılıklıı konuşurkenn barışıyoruz ondan sonraa havuza gidiyoruzz ondan bizim eve gidiyorum ve annemle babamla tanıştırıyorum ondna sonraa nurşah balkondaki çamaşırları yopğlamaya başlıyoo biraz topladıktan sonra ben elinden tutuyorum onu götürüyorumm bunu bana açıklarmısınız lütfen

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..

:maasallah:
4 Ay mi? benim 40 seneden beri Sevdigim var...hy..
Ruyanizi tabir etmeden once biraz muhabet edelim isterseniz
Bildiginiz gibi rüyalar üç türlüdür.
Biri şeytanîdir. Bu tür rüyalarda şeytanın telkiniyle korkutucu ürkütücü utandırıcı sahneler yaşanır...
Kâbuslar karabasanlar..gibi..insana vesvese..
SIKINTI verirler sanki...

İkincisi boş hayâllerden ibâret. Kurânımızın tâbiriyle “edgasü ahlâm” yani “hayâl demetleri.” Ciddi bir anlamları yok bunların ...
mesela Tv de gordugumuz ucak kazalari soygun gibi olaylardan etkilenip Günlük olayları ve görüntüleri çeşitli biçimlerde bir araya getirir kurgular.
Bazen yıllar önce aynı vakitlerde yaşanmış hâdiseleri hatıra getirir sonraki olaylardan derlenmiş ayrıntılarla süsler...

Bazen de ruh dünyandaki dalgalanmalar rüyalarına yansır. Meselâ öfkeyle yatarsan uykun boyunca kavgalar edersin.
Düşmanlık duygularıyla doluysan rüyanda köpekler yılanlar kovalamacalar görürsün...
veya sevdigini Kirip kirildigimizda ruyamizda Onun ile baristigimizi ..vicdanimizin derinliklerinde soylemek isteyip soyliyemediklerimizi haykirir o sekilde davraniriz..
Mide hararetiyle yatmışsan rüyana dereler çaylar pınarlar akar.misali...

Kimi ruhbilimcilerin “bilinçaltının dışavurumu” diye tanımladıkları bu tur rüyalar bu türden olsa gerek.

Geldik üçüncü kısım rüyalara. Bunlara “sâdık rüya” denir...
yani hic dusunmedenakla hayale getirmedigimiz farkli guzel salih olan ruyalardir...
belkide Onu dusundugunuz icin boyle ruya gormus olabilirsiniz..Allahu Alem...

"çamaşırları yoplamaya başlıyoor"
insallah kirli çamaşırlarini topluyordur..sırıtık.:,
yoksa o kirli çamaşırlari ulu orta yerde birakirsa O istesede artik Sizin onu istemiyeceginize delalettir..
Evde ipe çamaşır astığını görmek ayrılığa işaret eder.

Hayır gördüklerimizde şer şer gördüklerimizde de hayır gizli olabilir... Bundandır ki hayır olduğunda şükür ederiz şerle karşılaştığımızda sabır ederiz...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

"Üzülme evlat, Kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki"
Keşke Sizi ve sevginizi tanıyip,kiymetinizi bilseydi..bu yaşta böyle elden elle, kapidan kapiya gezmezdi...:bilmemm:.

''Eğer bu hayatta illa kıymet bilmek gerekiyorsa, sadece kendi kıymetini bil."boşver be ! nasılsa her rüya güneşle sona eriyor".

acilangul1

Üst Alt