• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ayakkabı görmek

ayşen

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı akşamlar, rüyada ayakkabı görmek ne anlama gelir yorumlar mısınız?
Öncelikle teşekkür ederim daha önceki rüyama yorumda bulunduğunuz için...Allah razı olsun sizden. Bir rüya daha paylaşmak istiyorum.
Rüyamda bir ırmağın kenarındayım. Irmaktan akan su yeşil, üzerinden beyaz çiçekler geçiyor. Ben ırmağa bakarken yanıma yaşlı bir amca geliyor. Benim elimde o sırada siyah bir erkek ayakkabısı var:" Ayakkabıyı ırmağın karşısına at" diyor yaşlı adam. ben defalarca atmaya çalışıyorum, ama ayakkabı bir türlü karşıya geçmiyor, ırmağın ortasına düşüyor hep. O ayakkabıyı atamayınca üzerime öyle bir sıkıntı çöküyor ki şu an bile o sıkıntıyı hissedebiliyorum. ayakkabıyı atmaktan vazgeçiyorum, o sırada elimde bumerang gibi bir şey var, onu uzağa atıyorum, o gökyüzünde bir tur atıp geri elime dönüyor...Bu şekilde uyanıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı akşamlar
bir sey degil kardesim Hakkinizda Hayirlisi..
Hayirdir insallah
Rüyada ayakkabı görmek, genellikle sıkıntıya, yolculuga,bir karara yorumlanır.
Gördüğünüz rüya, gerçek yaşamınızda fazla özverili bir yapıya sahip olduğunuzu, başkalarını düşünmekten kendinizi ihmal ettiginizi işaret etmektedir.

"Ayakkabıyı ırmağın karşısına at" diyor yaşlı adam. ben defalarca atmaya çalışıyorum ama ayakkabı bir türlü karşıya geçmiyor ırmağın ortasına düşüyor hep. o ayakkabıyı atamayınca üzerime öyle bir sıkıntı çöküyor "
kardesim sizi bu kadar SIKAN,bunaltan, daraltan, kararsiz birakan icinizdeki korku ve supheyi atmadikca icinizde ki sıkıntıdan kurulamiyacaksiniz seklinde ruyaniz yorumlanir..
erkek ayakabisi attiginiza gore bu bir erkek ile olan sorundur Allahu Alem..
Hayirli geceler..

BADEM

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ayakkabı

Selamunaleyküm, rüyamda bir yere yetişmek için hangi ayakkabıyı giysem karar veremiyorum en sonunda beyaz spor ayakkabı giymeye karar veriyorum onunda bir bakmışım sol eşini yanlış giyinmişim yeşil renkteymiş çıkarıyorum eşini aramaya koyuluyorum onca ayakkabının, ayakkabı bağcının içinde arıyorum ama bulamıyorum en sonunda pes ediyorum oturup ağlıyorum, rüyamı yorarmısınız Allah razı olsn.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyanız gerçek hayatınızda gereksiz yere üzerinize yeni yükler stress kararsizlik ve SIKINTILAR aldığınızı işaret etmektedir.

Ayrica rahat yeni ve güzel ayakkabı hayır ve berekete güzel geçime yolculuga ve dünya rahatlığına. Dar ayakkabı gam ve kedere sıkıntı ve zorluklara delalet eder.
Rüyada spor ayakkabı görmek, huzur ve rahat bir şekilde yaşamaya tabir edilir. Bekarlar için spor ayakkabı görmek, evlenmeye tabir edilir..

Hayat Zaten baski ve hep imtihan bari siz kendi kendinize sorun yaratmayin..
HAYATI KENDI KENDİNİZE ZEHİR ZİNDAN EDEN YİNE İNSANIN KENDİSİDIR.

KARARSIZLIK EN KÖTÜ KARARDAN DAHA KÖTÜDÜR..
Genellikle vereceğimiz kararın kötü olacağına inandığımız zaman kararsız kalırız, ve zaman içerisinde toplayacağımız bilgilerin bizi doğru karara yönlendireceğini düşünürüz.
Ancak genellikle yeni edindiğimiz bilgiler bilinçaltında ilk verdiğimiz ancak uygulamaktan çekindiğimiz kararı pek değiştirmeyecektir.

Karar vermekte çekindiğimiz konu ortadan kalkmaz ve biz kararı ertelediğimiz sürece daha karmaşık bir hale gelerek yeni sorunların doğmasına neden olabilir.
Bundan dolayı vereceğimiz karar yanlış dahi olsa sorunların kangren olmasını engelleyecektir.
Ayrıca verdiğimiz yanlış kararın ortaya çıkartacağı durumlar yeni kararlar vermenizi gerektirecek ve yeni vereceğiniz kararlar bu durumu düzeltebilecektir.
yeterki sakin ve bilincli, mantikli olup hakkinizda hayirlisi icin cokca Dua edin..
Hayirli gunler..

Hayat Sizin!Kararda Sizin olsun...

cerenn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı Günler. Ben sürekli rüyamda ağlıyorum, sürekli ayakkabı görüyorum ama giyemiyorum bir türlü yada başkasının ayakkabılarını görüyorum. Ve sürekli eski erkek arkadaşımı görüyorum..
Neye yormam gerekiyor?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı Günler Rüyaniz Hayr olsun.

Rüyada ayakkabı görmek;
Bilindiği gibi gerçek hayatta ayakkabı ayağı, dolayısıyla insanı koruyan giyecektir. Ayaklar ise vücudu taşıyan, onun yükünü tüm yaşam boyunca çeken organlardır
dolayısıyla ayakkabı yaşam boyunca vücudun ağırlığını taşmaktadır.

Rüyada ağlamak;
İçinizdeki,sıkıntıyı veya üzüntüyü atamadığınıza ,atmanız gerektiğine yoksa sizi olumsuz etkiliyebileceğine yorumlanir..

Rüyada ayakkabı görmek ne yazık ki yük, eziyet, yorgunluk, sıkıntı gibi mesajlar verir. Genel olarak, ayakkabı yaşam için mevcut yükler ve onların yansımasını simgeler.
Rüyada ayakkabı görmek konusunda söylenecek en önemli şey rüyada görülen ayakkabının eski veya yeni olma durumudur.

"başkasının ayakkabılarını görüyorum"
kendinizi başkaları ile asla kıyaslamayın !!bunun yerine neyi daha iyi yapabilirim, neyi değiştirebilirim diye sorun kendinize.
Küçücük değişimler yenilikler yaratır. Bahaneler üretmek yerine çözümler bulmaya çalışın..

Benim Hayatımı Yargılamadan önce; benim ayakkabılarımı giy, benim geçtiğim yollardan, sokaklardan, dağ ve ovalardan geç. Hüznü, acıyı ve neşeyi tat,
benim geçtiğim senelerden geç, benim takıldığım taşlara takıl, yeniden ayağa kalk, Ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi!!! Ancak ondan sonra beni yargılayabilirsin.''
Kendi sorunlarınıza kendinizden çıkıp, kendinizi başkasının yerine yada eski erkek arkadaşının yerine koyup,öyle Yargılayin...

Kendini önce onun yerine koy, öyle düşün". gerçekten o insan gibi düşünmek zor. çok kızdığın nefret ettiğin insanın yerine kendini koyduğunda onun hissettiklerini anlamaya çalışırsın. anlayamazsın bazen. belki kızgınlığın bir an geçer. sonra yine eski haline dönersin.Kıssadan,Rüyadan hisse..

fatimaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ayakkabısız kalmak, rüyada ayakkabı görmek tabiri.
Merhaba, ruyamda, yalin ayak kostura kostura en seviğim arkadasimla bir yerlere yetismeye calisiyoruz. Lakin sehrin içerisinde nereye gittiğimizi bilmeden kosturuyoruz. Sonra okula geç kaldigimizi anlayip okul kapisinda ayakkabisiz oldugumuzu fark edip utanip kendimize ayakkabicidan ayakkabi begenmeye gidiyoruz. Bir türlü ayagimiza uyan begenemiyoruz, sonra ne oluyorsa ayaklarimda ayakkabi oldugunu fark ediyorum ... tesekkur ederim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba rüyada ayakkabı görmek rüyaniz hayr olsun.
Rüyada yalınayak koşmak;
kişilere olaylara odaklı değilsiniz!!sadece hissel ,duygusal algılarınla gidiyorsunuz ...

Rüyada bir şeylere yetişmeye çalışmak;
heyecanlı olayları işaret edebilir etrafınızda olup bitenleri ,kafanıza takılan cevapsız sorular olabilir.

Rüyada geç kaldığını görmek;
İçinizdeki yersiz korku ,kaygı endişe yaşıyorsunuz bundan bir an önce vaz geçin yoksa Ruh sağlığınız bozulabilir ..
Çok seçici de olmayın. O zaman gülistandan boş ve yalnız Çıplak Ayaklar ile gezersiniz!!!

Görünüşe aldanma, öze bak öze lakırdıya kanma, sözun ardinda söylenmiyen manaya bak!
Ayağa takılma, yüze bak yüze Seni beni aşta, bizi yaradana Bak!
Kalbinde çözülmeden kalan herşey için sabırlı ol...
Soruların kendisini sevmeye çalış, kilitli odalar ve yabancı lisanda yazılmış kitaplar gibi...
Cevapları şimdi arama. Şu anda cevaplar sana verilemez,

Çünkü sen henüz onlarla yaşayamaya hazır değilsin!!...Bu, herşeyi yaşama ve hazır olma meselesidir...
Şu anda senin bu soruyu ve sorunu yaşaman gerekiyor...Belki daha ileride farkına bile varmadan, günün birinde kendini cevabını yaşarken bulacaksın....
işte O zaman Nereye koştuğunun farkına varacaksın......
Selametle..

Esmerrrrr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Uzun süredir birlikte oldugum birisi var ve istihareye yatmak istedim, ilk gece gördügümden pek bişey hatrlamıyorum ama 2. Gece yattıgımda bi kapının önünde 10 cifte yakın ayakkabı var hepsi karışık, dagınık bir şekilde ve sanırım sıyah ve dıger koyu renklerdi ama içlerinde 1 cift beyaz renkli 1 çiftte pudra pembesi ayakkabı vardı, onlar benim miş. Ayakkabıları düzene sokuyorum benim ayakkabıları en başa koyuyorum. Başka bir rüyamda da sıyah lacivert pembe degişik başka renkte kiyafetler varmış ama içinde gene beyaz ve pudra pembesi renkte bluzlar var. Arkadaşıma onları almasını söylüyorum acaba bunların anlamı nedir merak ediyorum, cevaplarsanız sevinirim.

Üst Alt