• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada at görmek

ozankv

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm abla önceki yorumun için allah razı olsun
eşim dün gece tekrar istihare rüyasına yatmış 4-5 tane ışıl ışıl kahverengi at görmüş daha sonra kendini yemekhane gibi bir yerde görmüş allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim.. cumlemizden Hayirdir insallah..
Rüyada heybetli bir at görmek büyük bir işin başına geçmeye ve mutluluğa, At görmeyi genellikle murada ermek anlamında açıklar.
Bir başka rüya analizi rüyada at görmeyi bolluğun, bereketin, zenginliğin simgesi olarak ifade eder.

Gördüğünüz rüya, şu anda kendinizi yalnız hissettiğinizi veya bilerek yalnızlığı seçtiğinizi ancak bu yalnızlığın artık sizi sıktığını, bunalttığını işaret ederken yakın zamanda olmasını çok arzu ettiğiniz bir konuda seçim yapma durumunda kalacağınızı ve sizin hayırlısı olacak kararı vereceğinizi simgelemektedir.

Kahverengi: Toprağın, maddenin rengidir. Duygu, heyecan ve kişisel değişim anlamına gelir.
Kişinin içinde bulunduğu hayat şartlarına ve ruhsal durumuna göre fiziksel konfor arayışı veya dünyevi zevkleri reddetme arzusu olarak yorumlanır...
Hayirli gunler...

melek12

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün ALEYKÜM ablacığım öncelikle herkes adına yaptığın bu tabirler için ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH diyorum. ve çok kısa bir rüyamın tabirini rica ediyorum. rüyamda mor bir paspasın üzerindeki kıvrımları at şekline benzetiyorum (normaldede yaparım :) ) ama şekildeki at gözlerini kırpmaya açıp kapamaya başlıyor. badem gözlü bir at bence şimdiden çok teşekkür ederim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim kusura bakmayin ruyanizi simdi fark ettim!dun biraz kafam karisikti..
Hayirdir insallah.
Rüyada mor paspas görmek, son zamanlarda çok çalışıp yorgun düşeceğinize ,ezileceginize fakat manen kendinizi pek güçlü hissedeceğinize tabir edilir.
ayrica mevki sarsıntısına; sek, suphe bir konuda kararsizligi simgeler...
sebepsiz affediyorsanız ve bütün bu hallerinize siz bile akıl erdiremiyorsanız kaybetme korkusu, yasadiginiza isarettir..

"at gözlerini kırpmaya açıp kapamaya başlıyor"

başımıza gelen şeylerin kendi yaptıklarımızdan kaynaklanması ve aynı zamanda bunlarla denenmemiz bütün insanlar için geçerli olan bir ilahi kanundur!!
Sabredin ve Hakkinizda Hayirlisi icin Dua edin.. Hayirli gunler..

İki arkadaş çölde yürüyorlardı. Yolculuk sırasında bir tartışma yaşandı ve arkadaşlardan biri ötekine tokat attı.
Tokadı yiyen kişinin canı acıdı ama hiçbir şey söylemeden eğildi ve kuma şöyle yazdı:
“Bugün en iyi arkadaşım bana tokat attı.”

İki arkadaş bir vahaya gelene dek yürümeye devam ettiler ve vahaya gelince de suya girmeye karar verdiler.
Tokadı yiyen kişi bataklığa saplandı ve kurtulmak için çırpınmaya başladı. Arkadaşı onu kolundan çekerek baplandığı yerden çıkardı ve yaşamını kurtardı.
Tokadı yiyen kişi boğulmaktan kurtulduktan sonra bir taşa şöyle yazdı:

“Bugün en iyi arkadaşım yaşamımı kurtardı.”
Tokadı atan ve arkadaşının yaşamını kurtaran kişi bu olay karşısında çok şaşırdı ve merakını yenemeyip arkadaşına sordu:
“Canını acıttığımda kuma yazdın neden şimdi taşa?”

Tokadı yiyen kişi bu soruyu şöyle yanıtladı:
“Birisi canımızı yaktığında kuma yazmalıyız ki bağışlama rüzgarı silebilsin ama biri bizim için iyi bir şey yaparsa taşa kazımalıyız ki hiçbir rüzgar silemesin.”

Siz de oyle yapin kardesim...

Üst Alt