• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada at görmek

melis82

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm, Allah öncelikle sizden razı olsun,yorumunuzu bekliyorum
Allaha ulaşma dileği ile hacet namazı kıldım.Rüyamda parça parça görüntüler gördüm rüyam akışkan değildi.
- Düz bir arazide üzerime doğru iki tane at hızlıca koşarak geldi( renklerini net hatırlamıyorum, süt kahve gibiydi sanki krem rengi ) ve şaha kalkarak bir engelden atlar gibi atladılar, üzerime düşücekler sandım ama değil. sonraki görüntüde eşimle ikimizin bir arazide çit çevirdiğimizi gördüm tamamlamaya çalışıyoruz az bir yer kalmış. Başka bir görüntüde de su kuyusu gördüm içinde birkaç erkek vardı normal kıyafetli tanıamdığım başlarını sudan çıkartıp yine giriyorlar bak ölmüyoruz diyorlar şaşırıyorum. Başka bir görüntüde de karı koca bir çifte poşette ekmek verdiğimi görüyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam cumlemizden kardesim..
Hayırdır inşallah deyip ruyanizi Allah-in izni ile yorumlamaya calisacagim..
Rüyada at murattır.mujdeli bir haberdir!! At gören kimsenin istekleri gerçekleşir.
Büyük bir mal olarak da yorumlanır.
makam ve rütbe yolculuk ve düşmana galip gelmeye delalet eder. Kuyruğu yelesi ve ayakları kızıl olan at dindarlıktır.

Rüyada yanında at olduğunu görmek rızkın geniş olmasına ve düşmana galip gelmeye delalet eder.
Rüyada görülen at insanın dileğini kalbindeki muradi temsil eder...
beyaz atlar :evlilik sevda yeni hayirli bir isin cok yakinda baslangici olacagini
siyah at ise:sizin bazi hadiselerde biraz daha bekliyeceginize isteklerinizin gecikecegine ..

"Düz bir arazide üzerime doğru iki tane at hızlıca koşarak geldi" ne yaparsaniz yapin eşiniz ile ikiniz birlik ve beraberlik icinde oldugunuzda Allah-in izni ile hacet ve muradinizin yerine gelecegi seklinde yorumlanir..
Hayirli aksamlar..

Üst Alt