• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada asma yaprağı görmek

nurnurnur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamunaleykum. Birkac gecedir istihareye yatiyorum. Bir hafta oldu ama arada yatmadigim birkac gece de oldu. Bundan cok once de birkac gun denemistim.her defasinda rahatsiz bir uyku geciriyorum. Geceleri uyanip korkuyorum sebepsiz yere. Sacma ruyalar goruyorum. Bunaliyorum, bunca zamandir hep ayni sey icin yattim. Dogru duzgun bir renk goremedim bazen kirmizi arabamin icindeydim, bazen beyaz bir kagit gordum. Kacmanin kosturmanin arasinda. Bazen cirkin seyler gordum bu gece de ayni sıkıntıyla ruya goruyordum kaciyordum, sonra asma yapragi toplamaya basladim. Guzellerini sarmalik olanlarini topluyordum. İyice kafam karisti. Salih ruya mi goruyorum. Şeytan mi karisiyor, yorumlayamiyorum. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Hayirli gunler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim istihare nasil yapilir diye yuzlerce sitte ve kitap vardir.. lakin ben bir insan ruh ve sagligi uzmani olarak
istiharenin sadece beden ile yapilmadigini inaniyorum..

istihare de Öncelikle kul her işinde, her teşebbüsünde, her gayretinde, her adımında Allah’tan hayır ister, Allah’a güvenir, Allah’a dayanır...
Hiç şüphesiz Allah’tan hayır istemek, yani istihâre yapmak kişisel görevleri yapmaya ve sebeplere başvurmaya engel olmadığı gibi,
istişâre yapmaya, danışmaya, konu hakkında uzun uzadıya düşünmeye ve bir sonuca ulaşmaya çalışmaya da engel değildir.
yani kafanizi kurcaliyan, sizi rahatsiz eden sek, supheye dusuren, ve kendi icinizde bir kararsizlik ve tam teslimiyet olmadikca
istihare namazini kilsaniz da ruyalariniz hep celiskili, korku ve nefes darligi ile sonuclanir..

Bu tip karisik ruyalarinizin sebebi;ilk once siz bu karara hazir olmalisiniz!!
kacmak, susmak ve baskalarinin aklina duygu somuruleri ile hareket ettiginizin isarettidir..
ruyalariniza kendi vesvese ve evhamdan seytana da acik KAPI birakiyorsunuz.. sanki istihareye ve Ruyanin Sahibine tam teslim olmayip guvenemiyorsunuz..
kendi beden ve ruhunuzu özgür birakamiyorsunuz..
bu gunlerde cok gergin, kasilmis ve bir nevi stress kararsizliginizi etkiliyor..
bence herseyi bir zaman BIRAKIN.. ilk once bir kendinize gelin..

Hayirdir insallah..
Mevsiminde üzüm bağı ve orada asmalar görmek mutluluğa, Mevsimi dışında üzüm asması ve onda üzümler görmek,
öyle olmadığı halde varlıklı sanılan kimseye, Bekarın asma görmesi evlenmesine yahut diğer hayırla..

"Guzellerini sarmalik olanlarini topluyordum." siz ilk once bir kendinizi, aklinizi basiniza Toplayin seklinde ruyaniz Yorumlanir sonrasi Allah kerim...
SIRRINIZI da kendinize Saklayin..
Hayirli gunler..

sahra

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada üzüm asması görmek

Selâmün aleyküm. Size geçen gün rüyami yazmıştım ALLAH RAZI OLSUN yorumladiniz. Bana yol göstersin diye hacet namazi kildim ve o gece ruyamda, evimin içinde üzüm asmasi, defne ağacı ve dört yaprakli yoncalar vardi. Bu yapraklari yeşil yeşil yiyordum, geçen ki rüyamla alakalidir sanirim, bu iki ruyami da nasil yorumlanabilir yardimci olursaniz cok memnun olcam RABBİM RAZI OLSUN sizden selam ve dua ile..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada Üzüm asması görmek;
Faydalı adam, zenginlik, evlenmeye işaretidir.

Rüyada defne ağacı görmek;

sağlık, şifa, lezzet, afiyet anlamındadır.
Hastalar için sağlığa kavuşma, sağlıklı kişiler için lezzet afiyet ,huzur anlamını taşır..

Bazen kazanmak ,bulmak kavuşmak için önce kaybetmek gerek..Bazen kaybetmek gerekiyor be kardeşim, Nasıl olduğunu anlamak için
sevginin, saygının, Yanlizligin, dostlugun ,kimsesizligin O zaman daha bir kıymetli oluyor aşk Daha bir özen gösteriyor ...
ANLAYANA...

acilangul1

Üst Alt