• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada asma kilit görmek

aydınlık olsun

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Aleyküm Selam Gönül Sızım
Geçen gün rüyamda gördüğüm ve beni etkileyen rüyamı yorumlarsanız çok sevirim. Rüyamda elimde asma kilit var elimde, ben onu açabilmek için parçalamaya uğraşıyorum ve o asma kilidi ders çalıştığım masaya vurarak masanın kenarlarını ve üzerini eziyorum. Sonra elime çekiç bile değil, kocaman balyoz alarak tüm gücümle asmakilitin üzerine vurup ezmeye uğraştım.

duaa..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve AleykümSelam Gönül Dostum rüyaniz Hayr olsun
rüyada asma kilit görmek;
yakınlarınızdan saklamakta olduğunuz önemli bir sırrı kimseye soylemiyerek bunu eskisi gibi gizli tutmakta devam etmeniz hususunda bir ihtardir..

Rüyada asma kilit görmek;
gerçek yaşamınızdaki güvenlik açığını simgeler, bir nedenden dolayı kendinizi emniyette hissetmediğinizi ve insanlara zorla sevdiremezsin kendinizi olarak yorumlanir..

Aşk bir kapıya benzer. Âşıkta anahtara ya açıp içeri girersin. Yâda o anahtarı kırıp hiç giremezsiniz..

Bir Kalp sadece İçerden Açılır,ezerek, masaya vurarak ,çekiç ile onun için gizlice yaptıklarını başına vurarak açamazsınz...
Bir kalp dışardan açılmaz ancak içerden biri açabilir o kalbe girmek için sevgi, sabır ve merhamet kilidi gerekir..

hep hata etmişiz dışardan zorlamışız kalplere girmek için halbuki kolu yoktur kalp kapısının içerden açan olmazsa hiç bir zaman girilmezmiş içeri …
O kapı size içerden açılmamışsa kırarak giremezsiniz…
dışardan zorlanırsa o kalp kapısı kırılır,bozulur ve belki de hiç açılmazmış …o kapılarda sabır ve sevgiyle beklenirse mutlaka açılacaktır …
..

Üst Alt