• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada asma dalı görmek

nuricihan

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı akşamlar ablacığım, iyisindir inşallah.
Ablacığım, benim bir erkek arkadaşım var ama farklı bir sehirde. Onunla telefonla yada faceden görüşebiliyoruz, ama ben onun ilgisizliğinde yakınıyorum. Kendisi de çok yoğun olduğunu söylüyor. En son dün gece dayanayıp ağladım, ilişkiyi bitirecektim ama yapamadım. Allah'a yalvardım bana bir çıkış kapısı göster diye. En azından rüyamda bir işaret göster dedim.
Ablacığım rüyamda, taze filizlenmiş yemyeşil asma dalları gördüm. Yapraklarıyla birlikte her biri yaklaşık yarımmetre uzunluğundaydı. Sürgünden uzamış taze yapraklı dallar. Gerisini hatırlamıyorum.
Ablacığım yorumunu bekliyorum, hakkını helal et.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada asma dalı görmek
Size de hayırlı akşamlar kardesim,
Hamd olsun iyiyim..
Hayirdir insallah..
Sevginin, muhabbetin olduğu yerde; mecburiyete, zorlamaya, gerek yoktur..
Mevsiminde üzüm bağı ve orada asmalar görmek mutluluğa, mevsimi dışında üzüm asması ve onda üzümler görmek;
öyle olmadığı halde varlıklı sanılan kimseye, bahane ve korkuya. Bekarın asma görmesi evlenmesine, yahut diğer hayırlara yorumlanir...
Uzak mesafe ilişkisi zordur, görüşme sıklığı genelde uzaklık ile ters orantılıdır. Göresin geldiğinde görememe,
telefon elinde, bilgisayar karşısında özlem giderme herkes bunu kaldiramaz...
Ama yine de iki taraf isterlerse ve arada gercekten sevgi varsa, birbirlerine zaman yaratmayı ve güvenlerini korumayı bilirler.
Hayirlisi ile bitsin bu ayrilik ve aradaki mesafe gayri...yoksa sizin biteceginize de yorumlanir..

Üst Alt