• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada askerler tarafından kelepçelenip götürülmek

Lawyer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhabalar.
Annem, rüyasında Malatya'da bulunan Rahmetli Dede'me ait evden, benim askerler tarafından kelepçelenip götürüldüğünü görmüş. Çok feryat etmiş ve ağlayarak uyanmış. Tekrar uykuya daldığında aynı rüyayı yeniden görmüş. Annem iki kere aynı rüyayı gördüğünden ötürü oldukça etkilenmiş durumda. İnternette bulunan rüya tabirleri sitelerine pek itibar etmiyorum zira ben, İslami açıdan rüya tabirlerini önemsiyorum. Bu hususta yardımınızı umuyor, çalışmalarınızda muvaffakiyetler ve kolaylıklar diliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar Hayırdır İnşallah Askerlik sorununuz mu var...?
Rüyada kelepçe görmek, sıkıntı ve üzüntüye, münakaşa ve kavgaya işarettir.

Rüyada kendi eline polis tarafından kelepçe takıldığını görmek; Ani gelecek sıkıntı,Kişinin çaresiz kalacağına,mahrumiyete ve çok zor işlere işaret eder...
Rüyada asker görülmesi; kudret ve kuvvet, Hizmetler, nizam ve intizama haklıyı ve doğruyu korumaya yorumlanır.
Rüyada askerler tarafından kelepçelenip götürülmek ;Güç ve kuvvettinizi istismar etmemeniz için bir uyari mahiyettinde yorumlanir...

Mesleğinizi Kuvvet merkezi değil, Rahmet merkezi içinde yapmasanız; Sanmayın ki karşı tarafı yakarsınız,Nefsinize esir olup! kendi kendinizi yakar!!ananiz ağlartirsiniz....
Selametle hayra kalin..

Lawyer

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkür ederim ilgi ve emeğiniz için. Hayırlı çalışmalar dilerim...

Üst Alt