• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada asker olmak

öMer_

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba ben farklı günlerde 2 defa hemen hemen aynı rüyayı gördüm. Ben askere hazırlanıyomuşum ama biliyorum ki rüyamda da askerliğimi yaptım, neden geri çağırıyolar diyorum. Yıne de askerliğe hazırlanıyorum gitmek için. Kendımı askerlik yaptığım yerde anıtkabirde görüyorum, yorumlarınız için tşk ederim..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Kardesim.. Hayirdir insallah..

askerliğini yapmış olduğu halde yeniden askere çağrıldığını görmek ;hayallerinize ulaşmak için gittiğiniz yolda bir mola verdiğinizi
veya duraksadığınızı, derhal yeniden çalışmaya başlamanız gerektiğini simgeler...
ayrica bir hizmette ,Hayra vesile olacaksiniz seklinde de yorumlanir..
Bu gunlerde onemli Bir konuda karar vermeden önce çok iyi düşünmelisiniz, aksi takdirde büyük hatalar yapabilirsiniz...seklindede yorumlanir
..
HER İNSANIN BU DÜNYADA YÜRÜDÜĞÜ BİR yol var.
Manevi bir yol olsa da durakları var, merhaleleri var, menzil ve konakları var.
Kiminin yolu yokuş aşağı cehenneme gider, kimininki ise yokuş yukarı cennete. Yol bizi zorlar, yolculuk meşakkattir, biz hepimiz yolun oğulları, yolun kızlarıyız.
Aslolan yolda olmaktır, yol almaktır, maksada ulaşmak zaten bizim irademizin dışında bir külli iradeye bağlıdır.
Ulaştırmak O’nun işidir, yürümekse bizim. Hayat bütünüyle kimi zaman hızlı kimi zaman yavaş, kimi zaman tökezleyerek de olsa bir yürüyüşten ibarettir.

Allah bize şöyle buyurur “Bu benim dosdoğru yolumdur, ona uyunuz. Başka yollara uymayınız, sizi yolumdan ayırır.”
Enam 6-153

Hz. Peygamber bu ayeti okuyunca, önce bir çizgi çizmiş, sonra da onun solunda ve sağında birtakım çizgiler daha çizmiştir.
Bu dünyada sırat diye ifade edilen bu yol, ahirette sadece manen değil, maddeten de önümüze serilecektir.
Rabbimiz, bize hidayet eyledikten sonra, kalblerimizi kaydırma..amin..

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Asker olduğunu görmek.

Selamun aleykum. Hayırlı günler ve de hayırlı forumlar.
Vallahi size rüya yorumlatmaya çok çekiniyorum ama son altı aydır defalarca hep aynı rüyayı görüyorum . Dünde benzerini gördüm hayra yorarsanız seviniriz mübarek.
Askerliğimi yapalı üç sene geçti fakat hep rüyamda askerde olduğumu ve askerlik yaptığımı görüyorum. Tuhaf olansa rüyamda, askerliğimi yapmıştım ben ya hu benim ne işim var buralarda diyorum hep . Tezkere almama genelde 3 gün 2hafta ya da 2 ay kalmış oluyor. Genel manada nedir yorumu Allah razı olsun bu rüya bana ısrarla ne anlatmak istiyor. Selam ve dua ile.

nazlı00

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum. Hayırlı günler ve de hayırlı forumlar.
Vallahi size rüya yorumlatmaya çok çekiniyorum ama son altı aydır defalarca hep aynı rüyayı görüyorum . Dünde benzerini gördüm hayra yorarsanız seviniriz mübarek.
Askerliğimi yapalı üç sene geçti fakat hep rüyamda askerde olduğumu ve askerlik yaptığımı görüyorum. Tuhaf olansa rüyamda, askerliğimi yapmıştım ben ya hu benim ne işim var buralarda diyorum hep . Tezkere almama genelde 3 gün 2hafta ya da 2 ay kalmış oluyor. Genel manada nedir yorumu Allah razı olsun bu rüya bana ısrarla ne anlatmak istiyor. Selam ve dua ile.

Kusura bakma izin almadan daldım yoruma ama sürekli aynı rüyayı görüyor olmak acaba şartlandığınız için olabilir mi? Yani beyin bir şeyi o kadar çabuk kabul eder ki..siz neden aynı rüyayı görüuyorum şeklinde odaklandıysanız bunun tekrarlaması çok muhtemel geliyor bana.

Firariyim

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Estağfurullah ayni rüya değilde asker olduğumu görüyorum. Başka birlik ve başka yeni arkadaşlar, komutanlar oluyor . Genel manada yorumunu merak ettim. Ve rüya yorumlatmaya cekinmemin sebebide. Bir rüyamın yorumunda Gönülsizim köyde mahsul anlamında kıtlık olacağını yorumlamisti. Geçen sene bizim zeytin ağaçları tek zeytin vermedi hamdolsun :))

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykumselam. Hayırlı günler ve de hayırlı forumlar Estağfurullah Cenab-ı Allah cc. sağlık sıhhat ve afiyet ,huzur,bereket versin!
Hakikat, ilim, marifet keramet Allah cc. dandir!!rüyaniz Başım üzre..

Rahmetli Annem her zaman derdi ki:... Allah'a abd ve asker ol!!
nasil olabilirim ki diye sorunca da:" ilk önce Adil ol!!Üstünü başını,kalbini düzelt, güzelce bir abdest alıp, günâhla kirlenen azalarını temizle ve asker ol!!"

Rüyanız hayırlı olsun.
askerliğini yapmış olduğu halde yeniden olduğunu görmek ;Dinin,Evin ve ülkenin korunması için uğraştığınıza işaret olarak yorum getirilir.
Sorumluluğunuz,göreviniz,vazifeniz halen bitmedi!!

Sorumlu Olmayan Sorunlu Olur!Günümüz şartlarında gençler fiziksel anlamda oldukça erken gelişiyorlar. Bununla birlikte psikolojik,imani, ruhsal ve sosyal gelişimleri,
maalesef fiziksel gelişimleriyle paralel gitmesi bir yana, oldukça geriden geliyor.
Kul olmak ve kullukta ilerlemek ,kemale ermek her insanın bitmez sonu gelmez hedefi olmalıdır...

Anladım Ki! Biz asla kemâle eremiyeceğiz, amma ermek için ölene kadar çalışacağız.
Kim kemâle erdim derse, işte o, onun zevâli olmuştur..

EY KAİNATIN MİNYATÜRÜ İNSAN.!
KALBİNİ DANIŞMAN AKLINI KATİB KIL...
VİCDANINI HAKİM AZALARINI ASKER KIL...
BÖYLECE HAK ANAYASAZINI HAKLAŞTIRMIŞ OLURSUN...

Herkesin mevki ve makamı, aklı,idrakı,sabrı miktarıncadır...
Gönül,sır sandığıdır!
Selametle...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada asker olduğunu görmek

Selamün aleyküm; sabah saatlerinde bir rüya gördüm hayırdır inşallah.

Rüyamda askerim, üzerimde ünüforma var terhis olma zamanım gelmiş uçak biletini alayın içinde satıyorlar, gidiyorum uçak bileti almaya saat 11 de var diyor salih diye biri, elime bilet vermiyor. Çantalarımı almaya gidiyorum, çantamı aldığımda kalan arkadaşlarım var 2-3 tanesi gerçekten askerde tanıdığım arkadaşlarım 1 i de sanırım pek sevmediğim bir insan, diğerleri ile sarılıyorum onunla sadece tokalaşmak için elimi uzatırken o öpüşmek istiyor, öpüşüyoruz. Sonra havaalanına gittiğimde saat 11 zaten burda biletini onaylatman gerekiyordu diyorlar. 11 de uçağa binemiyorum, sonra salihin yanına gidiyorum saat 2 de var 2 dk sonra diyor yine binemiyorum uçağa. Saat 6 da var diyor tamam ver bileti diyorum sonra 2 arkadaşımla beraber alayın içinde restoran var ordan tabildotla yemek için bişeyler alıyorum, arkadaşım almıyor ama tabildot dolu, bahçede masalar var oturuyorum, yanımdaki arkadaşım almamış tokatlı askerlik arkadaşım. Konuşup sohbet ederken yabancı plakalı bir araba geliyor arkadaşım diyor ki, çıkar çıkmaz Almanyaya gidiyorum süper diyor. Sonra 2 askerlik arkadaşım biri tokatlı olan gözlerimizden yaşlar süzülüyor, ağlıyoruz ayrılık vakti geldi diye. Sonra salihi aramaya başlarken bi tanede saldıran deli vardı ondan kaçarak salihi arıyorum, salih bahçede masanın olduğu yerde denk geliyor elimde kazmayla kovalıyorum vuramadım kaçtı. Sonra bi bayan çıktı ortaya banu diye, o da salihi elinde kazma mı kürek mi kovalamaya başladı. Bende nedense şaka yapmak için banunun arkasında kazmayı kaldırdım arkasına dönünce korktu salih. Aynı olayı bu banu isimli bayanada yapmış. Sonra komutanın yanına gidip salihi şikayet ettim ve beni toplama merkezine gönderin dedim ve bekle dedi uyandım. Tabiri nedir acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada askere gitmek, asker olmak,askerlik yaptığını görmek;
şu anda zor ve sıkıntılı bir dönem yaşadığınızı ancak sabır ,Dua ve çabalarınızla bunları atlatıp, başarıya ulaşacağınızı ifade eder.

Gönül,sır sandığıdır!

okaycnr

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada asker olmak.

Rüyada asker olduğunu görmek, rüyada asker olmak tabiri.
Selamunaleykum. Rüyamda kendimi asker olarak gördüm. Ve bir yarışın içindeydim. Başımda biri sivil giyimli muhtemelen bir subay yada amir haydi koş başaracaksin diye bağırıyordu. Tam hatırlamıyorum ama bende takım elbiseliydim. Ama asker olduğumu iyi hatırlıyorum. Yorumlarınız için Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Rüyanız hayırlı olsun.
Rüyada asker olduğunu, görmek;
şu anda zor ve sıkıntılı bir dönem yaşadığınızı ancak sabır ve çabalarınızla bunları atlatıp, başarıya ulaşacağınızı ifade eder.

Anladım Ki! Biz asla kemâle eremiyeceğiz, amma ermek için ölene kadar çalışacağız.
Kim kemâle erdim derse, işte o, onun zevâli olmuştur..

Gönül,sır sandığıdır! selametle..

DoguhanBey

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada asker ,komando, subay olmak

Selamun aleykum; Ben 15 Yasindayim Universitemi Kara HARP OKULUNda okuyacagim. BEN HEP asker ruyalari gorurum. Bu seferki farkli Ben Komando Subayim, Dagda komandolar ile Dolasiyoruz Etrafimiz Bir Anda Dusmanlarla Sariliyor. Ben askerlerime cember yapin diyorum. Sonra bir emir daha veriyorum cemberi acin diye. Ondan sonra dusman komutani bana bakarak guluyor ve askerleriyle beraber gidiyorlar.
Allah Rizasi Icin Bu Ruyanin Anlami Nedir ?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Universitemi Kara HARP OKULUNda okuyacagim demeyin inşallah okuyacağım deyin..

herşey nasip kısmet...
Nasip,CENAB-I HAKKın bir şeyi bizim için tensip buyurması, uygun görmesi ve onu takdir etmesidir. Kısmet de, CENAB-I HAKKın herkese kendi özel şartlarında, kendine lâzım olacak şeyleri, diğer sayısız seçeneklerden seçip ayırıp vermesidir.
Her ikisi de ALLAH’ın tensip (Uygun görmek. Münasib kılmak.) ve takdiri demektir.

Emin olmalıyız ki, bizim için nasip ve kısmet olan her şey, hayırlı olan şeydir.
Öbür seçenekler bize hayırlı değildir ki, nasip ve kısmet olmamıştır.
Başkasına hayırlı olması, bize de hayırlı olacağı mânâsına gelmez. Biz bize özgü bir tecelli bekleriz ve buna liyakatimiz vardır. CENAB-I HAKK da bize, bize özel davranıyor.
Başkasına verdiği şeyi bazen bizden bunun için esirgiyor. Çünkü bizim hayrımıza olan şey, o anda ALLAH’ın esirgemesindedir..

Rüyada asker ,komando, subay olmak;
Askerlik konusunu kafana taktığın için bu rüyayı görmüş olabilirsiniz...
şu anda zor ve sıkıntılı bir dönem yaşadığınızı ancak sabır ve çabalarınızla bunları atlatıp, başarıya ulaşacağınızı ifade eder.Her şeyin Hayırlısı...selametle..

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada asker olmak:

Selamün Aleyküm Hocam; Rüyamda asker elbiseleri üzerimde olduğunu görüyordum. Ben bir Türk askeriydim ve savaş alanındaydık. Bir tane şehit asker görüyorduk toprağın altında çıplaktı erkeğe benziyordu. Kokmaya başlamıştı. Ama hangi ülkenin askeriydi bilmiyordum. Onu çıkarıyorlardı ve bir bayan asker olarak diriliyordu. Daha sonra yabancı askerler geliyordu. Türk askerleri dışındakileri öldürün diyorlardı. Evet bizleri öldürmüyorlardı. Yanıma 17-18 yaşlarında yabancı bir asker geliyordu şapkamızı(kepimizi) değiştirelim diyordu. Evet değiştiriyorduk. O asker benim şapkamı takıyordu ben de onun şapkasını takıyordum. Aradan biraz zaman geçtikten sonra yanımdaki birisine soruyordum askeliğim için benim şapkamın mı yoksa yabancı arkadaşın şapkasının mı yanımda olması benim için iyidir diyordum. Senin şapkan daha iyi olur diyordu. Tekrardan şapkaları değiştiriyorduk. O yabancının bana verdiği şapkanın üstünde kan da vardı. Böylece uyanıyordum. Hayırlı çalışmalar Hocam.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam. Hayırlı günler ,Rüyanız hayırlı olsun.
rahmetli Annem her zaman derdi ki:... Allah'a abd ve asker ol!!
nasil olabilirim ki diye sorunca da:" ilk önce Adil ol!!Üstünü başını,kalbini ,işini, hayatını düzelt, bir disipline sok !!Sonra da güzelce bir abdest alıp, günâhla kirlenen azalarını temizle ve asker ol!!"derdi...

Rüyada askere gitmek, asker olmak,askerlik yaptığını görmek;
şu anda ,maddi, manevi zor ve sıkıntılı bir dönem yaşadığınızı ancak sabır ,Dua ve çabalarınızla bunları atlatıp, başarıya ulaşacağınızı ifade eder.

Sorumlu Olmayan Sorunlu Olur!Günümüz şartlarında gençler fiziksel anlamda oldukça erken gelişiyorlar. Bununla birlikte psikolojik,imani, ruhsal ve sosyal gelişimleri,
maalesef fiziksel gelişimleriyle paralel gitmesi bir yana, oldukça geriden geliyor.
Kul olmak ve kullukta ilerlemek ,kemale ermek her insanın bitmez sonu gelmez hedefi olmalıdır...

Herkesin mevki ve makamı,rızkı ; aklı,idrakı,sabrı miktarıncadır...Selametle...

Üst Alt