Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Rüyada aşık olduğın birini gerçek hayatta bulmak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 79397" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Ve Aleyküm selâm alya kaç yaşındasınız bilmiyorum Çünkü ergenlerin beyni tam bir inşaat alanı, öyle ki yapımlar ve yıkımlar 25 yaşına kadar sürüyor...</span></p><p><span style="color: Black">16,18 yaşında birinin beyni,idraki ,algilama kapasitesi sınırlıdır ..</span></p><p><span style="color: Black">ben anlatsam bile Siz anlıyamaz, alglıyamazsınız ,idrak edemezsiniz..</span></p><p><span style="color: Black">Rüyada aşık olduğın birini gerçek hayatta bulmak </span></p><p><span style="color: Black">Ben bunu Kıssadan Hisse HÂLimce ;yazmaya,anlatmaya çalışayım sizde HÂLince anlamaya çalışın </span></p><p> <span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Eğer aşık olduğunuz kişiyle gerçek hayatta beraberseniz ve Rüyada görürseniz sorun olmaz. normal bir rüya olur sizin için. </span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">ancak platonik olduğunuz kişiyi ya da tanımadığınız birine aşık olduğunuzu rüyanızda görürseniz...</span></p><p><span style="color: Black">herşey o kadar gerçektir ki rüyanızda... uzun zamandır Böyle Mutlu olmadığınızı hissedersiniz..</span></p><p><span style="color: Black">ama Rüyalar alemi ile gerçek alem farklidir..</span></p><p><span style="color: Black">Rüyada ;Gülüyoruz, koşuyoruz, aşık oluyoruz,hissediyoruz..</span></p><p><span style="color: Black">Rüyalarımizda şunu bunu yaptığımı, şuraya buraya gittiğimi görürüm; uyanınca da hiçbir şey yapmamış, hiçbir yere gitmemiş olduğumu, uslu uslu yatakta yattığımı anlarız..</span></p><p><span style="color: Black"></span></p><p><span style="color: Black">Rüyada aşık olduğın birini gerçek hayatta bulmak ..buna ben cevap veremem..ama bulursa da bu Allah'ın bir keramettidir</span>...</p><p></p><p><a href="https://www.islamiforumlar.net/islami-ruya-tabirleri/32379-ruhlar-biz-uyurken-ruhlar-alemine-gidiyorlar-mi.html" target="_blank">https://www.islamiforumlar.net/islami-ruya-tabirleri/32379-ruhlar-biz-uyurken-ruhlar-alemine-gidiyorlar-mi.html</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 79397, member: 1049"] [COLOR="Black"]Ve Aleyküm selâm alya kaç yaşındasınız bilmiyorum Çünkü ergenlerin beyni tam bir inşaat alanı, öyle ki yapımlar ve yıkımlar 25 yaşına kadar sürüyor... 16,18 yaşında birinin beyni,idraki ,algilama kapasitesi sınırlıdır .. ben anlatsam bile Siz anlıyamaz, alglıyamazsınız ,idrak edemezsiniz.. Rüyada aşık olduğın birini gerçek hayatta bulmak Ben bunu Kıssadan Hisse HÂLimce ;yazmaya,anlatmaya çalışayım sizde HÂLince anlamaya çalışın Eğer aşık olduğunuz kişiyle gerçek hayatta beraberseniz ve Rüyada görürseniz sorun olmaz. normal bir rüya olur sizin için. ancak platonik olduğunuz kişiyi ya da tanımadığınız birine aşık olduğunuzu rüyanızda görürseniz... herşey o kadar gerçektir ki rüyanızda... uzun zamandır Böyle Mutlu olmadığınızı hissedersiniz.. ama Rüyalar alemi ile gerçek alem farklidir.. Rüyada ;Gülüyoruz, koşuyoruz, aşık oluyoruz,hissediyoruz.. Rüyalarımizda şunu bunu yaptığımı, şuraya buraya gittiğimi görürüm; uyanınca da hiçbir şey yapmamış, hiçbir yere gitmemiş olduğumu, uslu uslu yatakta yattığımı anlarız.. Rüyada aşık olduğın birini gerçek hayatta bulmak ..buna ben cevap veremem..ama bulursa da bu Allah'ın bir keramettidir[/COLOR]... [url]https://www.islamiforumlar.net/islami-ruya-tabirleri/32379-ruhlar-biz-uyurken-ruhlar-alemine-gidiyorlar-mi.html[/url] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Rüyada aşık olduğın birini gerçek hayatta bulmak
Alt