Rüyada aşık olduğın birini gerçek hayatta bulmak

A

alya

Kayıtsız
Misafir
Selamun aleykum hocam,
ben ruyada asik oldugumuz birinin gercek hayatta olup olmadigini ve onu bulabilirmiyiz diye soracaktim. Ruyada adresini verse o gercekten bulunabilir mi? Sagolun simdiden selam ve dualarimla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selâm alya kaç yaşındasınız bilmiyorum Çünkü ergenlerin beyni tam bir inşaat alanı, öyle ki yapımlar ve yıkımlar 25 yaşına kadar sürüyor...
16,18 yaşında birinin beyni,idraki ,algilama kapasitesi sınırlıdır ..
ben anlatsam bile Siz anlıyamaz, alglıyamazsınız ,idrak edemezsiniz..
Rüyada aşık olduğın birini gerçek hayatta bulmak
Ben bunu Kıssadan Hisse HÂLimce ;yazmaya,anlatmaya çalışayım sizde HÂLince anlamaya çalışın

Eğer aşık olduğunuz kişiyle gerçek hayatta beraberseniz ve Rüyada görürseniz sorun olmaz. normal bir rüya olur sizin için.

ancak platonik olduğunuz kişiyi ya da tanımadığınız birine aşık olduğunuzu rüyanızda görürseniz...
herşey o kadar gerçektir ki rüyanızda... uzun zamandır Böyle Mutlu olmadığınızı hissedersiniz..
ama Rüyalar alemi ile gerçek alem farklidir..
Rüyada ;Gülüyoruz, koşuyoruz, aşık oluyoruz,hissediyoruz..
Rüyalarımizda şunu bunu yaptığımı, şuraya buraya gittiğimi görürüm; uyanınca da hiçbir şey yapmamış, hiçbir yere gitmemiş olduğumu, uslu uslu yatakta yattığımı anlarız..

Rüyada aşık olduğın birini gerçek hayatta bulmak ..buna ben cevap veremem..ama bulursa da bu Allah'ın bir keramettidir
...

https://www.islamiforumlar.net/isla...biz-uyurken-ruhlar-alemine-gidiyorlar-mi.html

Üst Alt