• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada asansöre binmek

sadliko

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada asansöre binmek yukarı çıkmak, rüyada asansöre binmek islami tabir
Selamun aleykum, ben rüyamda büyük bir asansöre bindim. Oda kadar, hatta solon kadar büyüktü. Yaklaşık 20-30 kişi alabilecek bir asansör. Asansörde ise 8-10 kişi vardı. Ben 5 yada 6 kata çıkacağım. Fakat asansörün çalışma şekli herkesin biniş sırasına göre imiş. örneğin 1. kişi 3. kat, 2. kişi 1. kat, 3. kişi 4. kat, 4. kişi 2. kat ve asansör kişi sırasına göre katlara özel olarak gidiyor. Benim sıram gelmeden sabah namazı için uyanıyorum. Hayırdır inşallah diyerek rüyamı yorumlarsanız sevinirim. Allah cc razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada asansör görmüş olmanız, yaşamdaki Maddi manevi iniş ve çıkışların yansımasıdır.
Asansörle yukarı çıkmak yükselmeyi, asansörle inmek düşüşü simgeler. Genel olarak asansörün görülmesi yaşamınızı iyi veya kötü yönleriyle;
bir hareket halinde devam ettiğini, yaşama aktif katıldığınızı gösterir.

Asansöre binmek, başlangıçtır, başlamayı temsil eder, bir şeyi yada işi başarabilmek, tamamlamak için başlamak gerekir..
Allahü teâlâ, her insanın rızkının zaman, mekanini farklı kilmistir..
Selametle...

kardelenler

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ben rüyamda asansör çok görürdüm bir zamanlar; Asansör görmek güzeldir.inişler ve çıkışlarla ilgili tabiiki.En önemlisi ibadetlere yoğunlaştığınzda bolca göreceğiniz bir rüyadır. Allahım hayra çıkarsın.

A

aysen

Kayıtsız
Misafir
rüyada asansöre binmek

4 haftalik hamileyken ruyamda buyuk bir binada asansore bindigimi gordum. Birden asansor katta durdu ve basbakanimiz asansore bindi, kucagimda mavi battaniyeye sarilmis bebek gordum, basbakanimiz asansordeki diger kisileri indirdi ve bana bir oglun olacak dedi ve benimle konusup, ben simdi asansorden inicem sen devam et dedi ve indi. Ben yukari dogru bebekle devam ettim, ruyann anlami nedir tesekkurler.

alp-

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Asansörle istenmeyen bir yere gitmek

Selamınaleyküm... Rüyamda bindiğim asansör bir hamama açılıyor. Hamama girerken terliğimi düşürüyorum. Hamamda sıcaklık buhar ya da başka bir şey yok sadece hamamın ilerisinde bir arkadaşımı görüyorum ( bu arada düşürdüğüm terlik getiriliyor bana) bu arkadaşım bir kadına sanırım hamamın sorumlusuna para veriyor. Rüyam böyle hocam karmakarışık içinden çıkamadım şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyaniz hayr olsun.
Asansörle istenmediğin, istemediğin ,yapmakta olduğun ve seni vicdanen huzursuz eden bir yere gitme yapma....

Rüyada Asansör Görmek;
Rüyada asansör görmüş olmanız, yaşamdaki Maddi manevi iniş ve çıkışların yansımasıdır.
Asansörle yukarı çıkmak yükselmeyi, asansörle inmek düşüşü simgeler.
Genel olarak asansörün görülmesi yaşamınızı iyi veya kötü yönleriyle;
bir hareket halinde devam ettiğini, yaşama aktif katıldığınızı gösterir.

Asansöre binmek, başlangıçtır, başlamayı temsil eder, bir şeyi yada işi başarabilmek, tamamlamak için başlamak gerekir..

Gördüğünüz rüya reel hayatta üzerinize gereksiz yükler aldığınızı, başkalarının sorumluluğu nedeniyle sıkıntı yaşadığınızı işaret ederken bu yüzden hayatın iniş çıkışlarına uyum sağlamakta zorluk çektiğinizi göstermekte, size ait olmayan sorumlulukları üstlenmemek gerektiğini ifade etmektedir.

Bazende şu anda yaşamakta olduğunuz kimi sorunların bir süre daha devam edeceğini veya beklediğiniz güzel bir gelişmenin bir zaman daha bekleyeceğini, gecikeceğini işaret ederken Sabretmeyi bilmek gerektiğine yorumlanır.yoksa aklen, zihnen, fiziksel olarak kendinizi hasta etmeye hiç kimse hiç bir şey değmez...

Rüyada hamam görmek ;
Rüyada bir hamam görmüş olmanız gerçek yaşamınızda bir borç, sıkıntı, keder veya işlerin yolunda gitmemesi, piyasanın durgunluğuna işaret ederken sizin bu durum karşısında oldukça karamsar ,negatif olduğunuzu simgeler.

Güneş,hangi sevinçlerin,Hangi hüzünlerin
Üzerine doğmuş ve batmamıştır ki...
Bugünler Bunlarda geçer ya hu selametle..

Üst Alt