• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arkadaşının düşündüğünü görmek

Epala

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm sizden rüyamı yorumlamanızı istiyorum.benim görüşmediğim ama sevdiğim arkadaşımı karanlıkta ağacın altında düşündüğünü gördüm acaba bu neye delalettir...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Cenab-ı Allah (c.c) Rüyanızı Hayırlara Vesile Etsin İnşallah
Rüyada Karanlık görmek;Güçlük sıkıntı, tatsızlık, yokluk, korku gam, keder olarak yorumlanır.

"düşündüğünü gördüm :Gerçek yaşamınızda ilerlemenizin, gelişmenizin biri veya birileri tarafından veya bazı dış güçler tarafından kontrol edildiğini simgeler. .
kurtulmak icin care ve cikislar aradigini kara, kara düşündüğünü simgeler..
Hayirli gunler..

Enes Bin Mâlik (r.a) anlatıyor: Bir gün Resul-i Ekrem’in (sav) yanında oturuyordum. Oradan bir adam geçti. Hz. Peygamber’in yanında oturanlardan biri,
“Ey Allah’ın Resulü! Ben bu zatı gerçekten Allah rızası için seviyorum” dedi.
Peygamber efendimiz ona, “Peki kendisini sevdiğini ona söyledin mi?” diye sordu.

Adam, “hayır söylemedim” deyince Hz. Peygamber, “Haydi kalk, ona sevdiğini söyle de aranızdaki muhabbet güçlensin” buyurdu.
Adam da hemen kalkıp sevdiği kimsenin arkasından yetişti ve ona, “Ben seni Allah için seviyorum” dedi.
O da, “Beni kendisi için sevdiğin Allah da seni sevsin” karşılığını verdi.

Efendimiz’in (sav) sahabesi Muaz İbni Cebel’in elinden tutarak, “Muaz! Vallahi seni gerçekten seviyorum” buyurması.
O’nun (sav) sevgisini sevdiği kişiye söylemesi noktasında son derece güzel bir örnektir.
Sevdiğiniz kimseye, onu sevdiğinizi söyleyin!

Üst Alt