• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arkadaşın saldırıya uğraması

xalo

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleküm. Rüyamda yanımda kim olduğunu hatırlamadığım bir arkadaşım ile yürüyorduk, ileride birileri futbol oynuyordu topu gördüğümü hatırlıyorum sanki görmem için öne çıkmış gibiydi ve birden yanımda ki arkadaşıma birisi saldırdı, bu birisi eskiden bulunduğum köyümüze sonradan taşınan bir ailenin erkek çocuğuydu ama biraz sorunlu her türlü pisliği yapan pisikopat bir tip. Ve bir anda onu tutarak birazcık hatırım varsa dur yapma dediğimi hatırlıyorum ama o kişinin bana vurup vurmadığını hatırlamıyorum, hepsi bu kadar. Şimdiden Teşekkürler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Alekümselam Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada kişinin kendisini saldırıya uğrarken görmesi;
gerçek yaşamında kendisini korkutan, onun dışında gelişen, kontrol edemediği olayların varlığına ya da onu tehdit eden ya da onun öyle hissettiği durum, kişi veya olaylara dikkat çeker.
bugünlerde o kadar fazla şiddet içeren haber okuyor veya dinliyoruz ki rüyanız bir şekilde bilinçaltınızda oluşmuş bu tür korkularla ilgili de olabilir.

Rüyada arkadaşın saldırıya uğraması;
rüyanız başınıza gelecek bir felaketi değil, böyle bir felakete neden olabileceğini düşündüğünüz olay veya kişilerden uzak durun!!arkadaş çevrenize dikkat edin!!olarak yorumlanir..
"Kurunun yanında yaş da yanar"

Her gün görüştüğümüz insanların ahlakımız üzerinde büyük bir etkisi vardır. “Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim” sözü boşuna söylenmemiştir.
Devamlı ahlaki seviyesi düşük insanlarla oturup iyi kalmak mümkün değildir. Ahlak çok büyük oranda çevreye bağlıdır.
Kötü çevreden iyi insan çıkmaz. Ahlaki ve sosyal seviyesi düşük çevreden ancak hırsızlar, soyguncular, kapkaççılar, tinerciler, berduşlar çıkar.
İnsan içinde bulunduğu ortam ve şartların eseridir. Bir tohum iyi bir toprağa düşmez ve sulanmazsa çürür.
İnsanın ahlakını düzeltmek istiyorsak onun içinde bulunduğu koşulları düzeltmemiz lazımdır.
Bireyin sadece nasihatle düzeleceğini ummak boş bir hayaldir...Selametle..

https://www.islamiforumlar.net/gonu...gini-soyle-senin-kim-oldugunu-soyliyeyim.html

Üst Alt