• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada arı görmek

superisi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba
yine size daha önceden gördüğüm bir rüyamı anlatacağım.

Çalıştığım işyerinde ki diğer çalışan arkadaşlarımla bir araca binmişiz ve yeşillik sahile yakın bir yere gidiyoruz. Ben diyorum ki işte benim yaşamayı istediğim tarzda bir yer diyorum. Sonra araçtan herkes iniyor bende inip dolaşmaya başlıyorum. Bir yer görüyorum. Toprağın biraz altına yapılmış üstü çamurla yuvarlak olarak örülmüş bir yer, soğuk hava deposu gibi kullanılıyor orası. Gidiyorum kapısının önünde durup içeriye bakıyorum. İçeride buğdaylar, arpalar v.s. her şey intizamlı bir şekilde sıralanmış duruyor. Sonra herkes benim olduğum yere gelip bakıyolar ve içeriye giriyorlar. Ben kapıdan içeriye girmiyorum eğer bu kadar düzenliyse muhakkak bir sahibi var burasının diye içeriye girmiyorum uzaklaşıyorum. O sırada bir tane arı durmadan etrafımda dolaşıyor. Birisi bana öldür öldür diye bağırıyor bende hayır su getirin kafamı suya sokayım uzaklaşır diyorum. Burda uyanmışım. Yorum yaparsanız çok sevineceğim. Ben hep dua ederek yatarım ve bazı rüyalar gerçekmiş gibi yaşıyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Çok hassas ince duyguları olan,her seye cabuk alinan kardesim;
Rüyada bal arısı görmek,Bereket,Rizk ve çalışkan ,hayırlı bir adama delalet eder.

"Birisi bana öldür öldür diye bağırıyor "
insanın ekmek teknesine ve sevdiklerine niye zarar versin ki? bu sorumun cevabini verirseniz ruyanizi tam olarak anlamis olursunuz..
Duygulu veya duygusallığı karşılaştırmaktansa kontrolü ,belli bir olcu ve dengeyi sagliyabilmek...
İnsan sonuçta neyse odur öyleyse duygusallık bağını genlerinden atamaz ama kontrol altına alırsa duygulu denilen ayağı yere tam basmış kişilere yaklaşabilirsiniz..
Hayirli gunler...

superisi

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öldürmedim zaten ben genelde evet çok duygusalım ama en çok birilerinin hakkından korkarım. Bu hep haklı olduğum konularda bile geri adım atmama sebep olur. Yorumunuz için teşekkür ederim. Allah razı olsun

Üst Alt