Merhaba, rüyamda eski patronumun eşi beni isteksiz olarak bir eve götürüyor. Evde patronum ve iki kızı var, patronum pijama giymiş kızları ile tv seyrediyor. Eşi beni evde başka bir yere götürüp sorular soruyor. Bende bu olaylarda söylenecek çok şey olduğunu bana haksızlık ettiğini fakat hiç bir şey söylemeyeceğimi, gözlerim ağlamaklı söyleyip işaret parmağım ile gökyüzünü gösteriyorum ve gökyüzünde yıldızlar gece ama açık güzel bir hava beyaz bulutlarla yazılmış arapça harfler yanyana ve düzenli olduğunu görüyorum ve o soracak hesabını sizden diye söylüyorum. Kadın başındaki eşarbı çıkarıyor ve saçının bir iki parmak kadar kısmının beyazlamış olduğunu görüyorum. Sonra kocasından neler çektiğini anlatmaya başlıyor. Bu sırada eski patronum gelip siz hala ne konuşuyorsunuz diyor. Sonra kadın başka tarafa gidiyor eski patronum da lavaboya gireceğim numarasıyla kalıyor ve bir kapının kolunu tutup benim geçip gideceğim yere doğru ayağını çelme takmak istermiş gibi önüme uzatıp aslında ben seni seviyorum diyor. Ben de ayağının üzerinden atlayıp geliyorum.
Biraz uzun ama yorumlarsanız sevinirim. Allah'a emanet olun.
Biraz uzun ama yorumlarsanız sevinirim. Allah'a emanet olun.