• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada araba sürmek

oquz60

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamüneleyküm

rüyamda babamın bana arabasını verip akrabalarımla beraber arabada olduğumu gördüm karlı bir havada arabalar kayıyor ama bana çarpmıyorlar ben biraz hızlanıyorum önümde bir kavşak var frene basıyorum araba kayıyor filan zorla arabayı durduruyorum ve önümde feci bir kaç kaza oluyor kazaların yanından geçerken arabaların yandığını görüyorum ve hızlı bir şekilde patlayan arabanın yanından kurtuluyorum.
Allah (c.c.) sizden razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah
Yol Hayat..araba ise arac tir..
Siz ne istediginizi bildiginizde gideceginiz yonu de ins. hayirlisi ile kendiniz belirtseniz bile buyukleriniz ile (Babaniz )bunu istisare etmeden SAKIN yola cikmayin..

Rüyada araba sürdüğünü görmek ;aracın sert veya yumuşak gidişine bağlı olarak hırsınızı ve hayatınızı yönlendirme yeteneğinizi gösterir.
Araba rüyalarında aracı kimin sürdüğü çok önemlidir. Eğer aracı siz kullanıyorsanız hayatınızın akışına kendinizin yön verdiğini sembolize eder.
Bu konu yaşam felsefeniz konusunda önemli bilgiler vermektedir. Aracın eski veya yeni, standart yada lüks araç olması, seyahatin neşeli veya sıkıcı olması,
yollarin duzgunlugu vs. önemli faktörlerdir.

Yavaş araba kullanmak, arabayı yavaş sürmek yaşamınızda dengeye ve güvenliğe önem veren, oturmuş bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösterir.
Arabayı çok sert kullanmak veya hızlı araba kullandığını görmek iç dünyanızda halletmeniz gereken bazı sorunlar olduğunu,
kendinize güven sorunu yaşadığınızı sembolize eder.

Bazı kavşaklar insanı çileden cikarir ama bu gunlerde sakin ve SABIRLI olmaya calisin..
Her insanın değişeceği bir Dönüm Noktası vardir..
İnsan yaşamında öyle zamanlar, dönüm noktaları vardır ki yaşamınızın değişmesine vesile olurlar.
Hayat sıradan olağanlığıyla akıp giderken yaşanan bazı olaylar sonrasında, bir de bakarsınız ki, yaşadığınız olayın verdiği duygulardan çıkıp,
hayatın anlamını sorgulamaya başlamışsınız veya gerçek varlığınızın ne olduğuna dair bir arayışın içinde bulursunuz kendinizi..

Sizin için ne yapabiliriz??"
Sorusuna verdiğimiz en fiyakâlı
cevaptır " Duâ edin. ." Sizin icin Dua edecegim..

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Rüyada araba sürdüğünü görmek

Selamlar,
Rüyada araba sürmek ne demek? Siyah bir jip sürüyorum falan. Yol boyu gidiyorum hoşuma da gitmiyor değil. Bazı kısımlarını da tam net hatırlamıyorum.
Umarım her rüyamı yazdığım için çöplük oluşturmuyorumdur.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayirli aksamlar Gönül Dostum..
est her rüyanızi rahatlikla yazabilirsiniz.. Siz ve her rüyanız bize, bana özeldir sadece bugun migrenim tuttu o yuzden Forma bakip hemen cikiyorum..

Hayirdir insallah..
Rüyada araba görmek güç, statü, canlılık, çekicilik, büyük hayaller, sembolüdür.
Araba rüyaları çok yaygındır ve rüya analizi otomobilin modeli, rengi, durumu, markası, onu sürüş biçiminiz gibi birçok faktör bir arada değerlendirilerek yapılmalıdır.

Rüyada araba sürdüğünü görmek ;aracın sert veya yumuşak gidişine bağlı olarak hırsınızı ve hayatınızı yönlendirme yeteneğinizi gösterir.
Araba rüyalarında aracı kimin sürdüğü çok önemlidir. Eğer aracı siz kullanıyorsanız hayatınızın akışına kendinizin yön verdiğini sembolize eder.
Bu konu yaşam felsefeniz konusunda önemli bilgiler vermektedir. Aracın eski veya yeni, standart yada lüks araç olması, seyahatin neşeli veya sıkıcı olması,yollarin duzgunlugu vs. önemli faktörlerdir.
Rüyada siyah renkli otomobil,jip sürmek; hayal ettiğiniz saygınlığa,basariya, beğenilmeye, prestije erişmek için daha yapmanız gereken pek çok şey olduğunu simgeler.

Yavaş araba kullanmak, arabayı yavaş sürmek yaşamınızda dengeye ve güvenliğe önem veren, oturmuş bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösterir.

Arabayı çok sert kullanmak veya hızlı araba kullandığını görmek iç dünyanızda halletmeniz gereken bazı sorunlar olduğunu,

İnsan yaşamında öyle zamanlar, dönüm noktaları vardır ki yaşamınızın değişmesine vesile olurlar.
Hayirli aksamlar...

ndnndn

Kurallara Uymadı
Üyemiz
Gönül Sızım, Allah razı olsun. Evet arabayı hızlı sürmüyordum hatta yavaş bile sürüyorum denebilir.siyah, gösterişli konforlu bir jipdi. bi ara biri mi kullanıyordu hatırlayamıyorum pek ama sonra ben geçtim arabaya ve bi yere sürdüm. ama sanki aklımda hep bir şey almalıyım eve gidip giyinmeliyim mi falan mı ne öyle düşünceler yani tam net hatırlamamakla beraber he sonra bi yerde durup dürüm yedim. sanırım yanımda arkadaşlarımda var böyle tanımadığım insanlar sanırım ilginç bi rüya

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada araba sürmek

Selamun Aleyküm hocam ,

Dün akşam rüyamda babamın arabasını kullanıyordum. Ben bir yerde kalmışım bakıyorum arabanın direksiyonuna oturmuş ve çok güzel araba sürüyordum ne olabilir hocam.Selametle...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirdir insallah..
Rüyada araba görmek güç, statü, canlılık, çekicilik, büyük hayaller, sembolüdür.
Araba rüyaları çok yaygındır ve rüya analizi otomobilin modeli, rengi, durumu, markası, onu sürüş biçiminiz gibi birçok faktör bir arada değerlendirilerek yapılmalıdır.

Rüyanız, gerçek hayatınızda bir gelişim dönemi içinde olduğunuzu, kendi kararlarınızı kendiniz vermek istediğinizi ancak ;
henüz buna hazır olmadığınızı simgelerken, hazır olmadığınız halde kararlar almak durumunda kalırsanız karışıklıklar ve sorunlar yaşayacağınızı simgelemektedir

selametle..

nrdrn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Gunaydin, ruyamda annem, teyzem, dayim bir beyaz arabanin icindeyiz. Ben arabayi suruyorum, araba beyaz renk ve carptigim diger arabalarda beyaz. Fakat kaza benden dolayi oluyor. Sizce ne anlmi vardir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada araba görmek;
güç, statü, canlılık, çekicilik, büyük hayaller, modern yaşam,hayat yolu araç sembolüdür.

Rüyada beyaz araba görmek;
beyaz renkli bir araç görmek huzur ihtiyacına ve arzu edilen huzura kavuşmak için yapılması gereken bazı şeylere yorumlanır.

Rüyada Beyaz araba kullanmak;
rüya sahibinin duygularını kontrol etmeyi her zaman olmazsa da bazen öğrendiğini duygusal patlamaları denetleyebilmek için ihtiyaç duyduğu sükuna eriştiğinin alametidir..

Rüyada Araba çarpmak;
Eğer kendinizi kontrol etmeyi öğrenmezseniz,küçük ama çok sayıda sorunlarla uğraşılacağını göstermektedir.selametle..

Elif Elif

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada araba kullanmak

Selamün aleyküm,
Etkisinde kaldigim bir rüya gördüm. Önce güzel bir carsisi olan bir köye giriyorum hosuma gidiyor, arabayla dönerken yeni almis oldugumuz arabayla hizla giderken köprü gisesine yaklasirken cok hizli kullandigimi farketmemisim frene basiyor ama duramicagimi anlayinca memura carpmamak icin sola kiviriyorum direksiyonu yolun solunda durabiliyorum. Sonra disaridan bakarken arabada baskalari varmis acik yesil renkli suya düsmüsler orda 2 balina var yanlarinda onlari izliyorum. Onlara taaccub ederken bir yeni esya ve haliyla dösenmis oda görüyorum ne güzel olmus diye bakarken etrafa su kapliyor heryeri icinde siyah bir at var at kadar büyük bir yilan baligi da gelip o ati yiyecek sarmaliyor, atin bir yerinin kanayip öldügünü görüyor üzülüyorum. Bu gördüklerim ayni anda mi öncesinde miydi hatirlamiyorum ama o oda gercek hayatta ogluma istedigim kizin ( o istemedi) sözlendigi kisiyle kurduklari evmis. Ve o kisinin annesini orada ölmüs görüyorum. Ailesi hemen farketmiyor öldügünü. O hanim da gercekte sevdigim bir tanidik ve ölümüne üzülüyorum.
Hayirli geceler

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,Rüyaniz hayr olsun.
Arabayı çok sert kullanmak veya hızlı araba kullandığını görmek;
iç dünyanızda halletmeniz gereken bazı sorunlar olduğunu ,eğer kendinizi kontrol etmeyi öğrenmezseniz,küçük ama çok sayıda sorunlarla uğraşılacağını göstermektedir.,
Hızlı araba sürmek ,ruh halinizde olumsuzluğu gösterir, karşınızda aşılması gereken sıkıntılar olduğunu, gösterir.
Sen tepkilerini kontrol edemezsen, tepkilerin hayatını kontrol eder.
Cesaret bir gaz pedalıdır ve Sabır da bir fren; hedefinize giderken ikisine de ihtiyacınız vardır.erdemli insan olmak, kâmil insan olmak önce iç disiplinlerini, iç denetimini, iç frenlerini düzenlemekle olacaktır.
sınırlarınızı iyi bilin, SAKIN gaza gelmeyin..sonra frenler tutmiyabilir...Mazallah kaza yapabilirsiniz..

Rüyanız, gerçek hayatınızda yaşamınızın yönünü belirleme konusunda arayışlar içinde olduğunuzu simgelemektedir. Hayatınızda kendi kararlarınızı kendiniz vermek istiyorsunuz,
manevi yönden doyum istediklerinize kavuşmak istiyorsunuz.........

Rüyada balina görmek;
aynı balinanın büyüklüğü gibi büyük hayalleri gösterir. Büyük bir iş kurma hayaliniz olduğunu simgeler ya da hayatta çok aşırı bir şekilde istek duyduğunuz bir özleminiz olduğuna yorumlanır.. büyük bir iş kurma hayalinizin gerçek olacağına...

Rüyada siyah at görmek;
SıR ,gizem, vahşilik ve bilinmeyen anlamına gelir. Bazı bilinmeyen duruma karşı bir şans ya da bir risk alma durumunuzu gösterir.

"Üzülme evlat kaybettin sandıkların,belkide kazandıklarındır"

Rüyada yılan balığı görmek;
verdiğiniz taahhüt (bir işi yapmayı yüklenme vaad etme..söz verme ) nedeniyle sahip olduğunuz, başınıza gelen sorunları simgeler. Aynı zamanda bu sorunların size olan etkilerini işaret eder...
çevrenizde sizi kıskanan insanlar olduğuna işarettir

Başımıza gelenler hiçbir zaman nedensiz değildir, her birinin kendi anlamı vardır. her küçük olay kendi içinde bir anlam barındırır.

Yarabbim Sen sinelerin özünü bilensin. Ben nefsimin ,Aklım ,kalbimin şerrinden ve ruhumla sana sığınırım .selametle.

Üst Alt