• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada araba kullanmak

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, Nasilsin gonul sızım abla? Rüyada araba kullanmak, rüyada araba sürmek neye işarettir?
Ruyamda araba kullaniyordum, arka koltukta babam bide amcaminoglu bayram abi vardi.
Babami aksam saatinde bir yere birakiyordum.
Giderken babami indircektim frene basiyim dedim baktim cok az tutuyor freni. Bende baba freni tutmuyor arabanin dedim, bisey demedi, bende vitesi kuculterek durmaya calistim, cok yavas gidiyorduk.
Yaya geciti vardi bende ohh iyi diyorum bu yavaslikta gidersem arkadaki arabalar kizmaz diyorum.
Sonra biraz daha sert basinca cook hafif sekilde tutmaya basladi.
Bende park yerine girdim, baba seni burda birakiyimi dedim sonra etrafima bakinca ahh burasi degil ki dedim, sonra devam surmeye basladim. Sabah ezani caldi uyandim. :)
Not babam araba olursa ben hep yaninda otururum kullandirtmaz bana veya baska birine. :)

Hayirli gunler abla.. Allah'a emanet ol..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hicret Ehli kardesim..
Hayirdir insallah Yol Hayat..araba ise arac tir..
insan arac ile amaci karıştırınca..kardesim Siz ne istediginizi bildiginizde gideceginiz yonu de ins. hayirlisi ile kendiniz belirtseniz bile buyukleriniz ile bunu istisare etmeden SAKIN yola cikmayin..
YA GAFFAR İSMİ ile HAKKA sarilalim insallah..

EL-GAFFAR;Kullarının hatalarını ve günahlarını sürekli ve tekrar tekrar,çokca affedip bağışlayan Rabbim diyerek HAKKINIZDA en Hayirlisini ondan dileyin..

Senin o guzel yuregindeki, duygu ve hislleri ortaya cikartmak..etrafinda olan olaylari hikmet gozu ile gorebilmendir..
hic kimse kimsenin rizkini yiyemez RIZIK kapiniz oldugu yere zaten Rabbim sizin gitmenize vesileleri cikaracaktir..

Sizin için ne yapabiliriz??"
Sorusuna verdiğimiz en fiyakâlı
cevaptır, " Duâ edin. ." Sizin icin Dua edecegim..
Geceniz hayr olsun sevgili kardeşim dua ile...

Bütün işler Kalb-in Sahibine havale edildiği zaman
Vücud istirahat eder...
Kalb-i saf,doğru olan kimsenin Kalb alemi diridir,
Kalb gözü görür.
Kalbi saf,doğru olmayanın kalbi,ölü ve kördür ....
UNUTMA bunu kardesim..
Hayrli gunler...

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada araba kullanmak

Allah razi olsun senden abla..
Bu siteyi kuran butun arkadaslara abileri ablalara hepsinden Allah razi olsun.
Neden diyeceksiniz burda sadece, ruya tabiri verilmiyor, sanki icimi okuyorlar bulundugum ani yorumluyorlar.. ISTE BENIM ARADIGIM BU.. Ben herkez gibi acizim onumu gormekle aciz biriyim tikanip kalmisim, sanki bazen onumu gosteriyorsun abla ya.. Allah razi olsun daha ne diyebilirimki sana..

Ya RABBI peygamber efendimiz MUHAMMED MUSTAFA ( S.A.V. ) yolunda yurumeyi ve ugruna olmeyi nasip eyle.. Tum kalbimizle Sana sıgındık YA RABBI.. Sana gelen yolda, yol, rehberimiz HABIBIN olsun YA RABBIM.. AMINNN...
Buda benden dua olsun vvcc.. utngc..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cumlemizden kardesim.. Bu Gunahkar Muhacirin tek ihtiyaci olan giyabimda Dua etmenizdir..

"sanki bazen onumu gosteriyorsun abla ya"
Ben Degil Hayatin ve ruyalarin Sahibi...Gosteriyor..
Aslinda Bilal kardesim Sen gercekten cok temiz, Saf ve HAKKI ile Allah a teslim olmus guzel bir insan oldugun icin Ruyalarinda hep Sadik ruyalar sanki...

acilangul1

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
ruyada araba kullanmak

Abla oyle deme sabah kadar aglarim RABBIMIN yoluna...
Rabbim vermis Bilal kulana can vermis ona beden vermis kuluna ruh, ben borcluyum sana YA RABBIM..
Ben bu borcu nasil oderim? Nasil yeter derim? Ben sana borcluyum YA RABBIM.. Oduyene kadar alma canimi..

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada araba kullanmak

Hayırlı günler ; 29 yaşında bekar ve mesleği olan bir bayanım, rüyamda araba kullanıyordum. Arabanın benzini bitti. Garip bir yerden arabaya benzin almak istedim ama normal bir benzin istasyonu değildi, ilkel yöntemlerle bir kadından arabaya benzini aldım, arabayı kullandım. Daha sonra otomatik olmayan bu eski arabayı öyleymiş gibi kullandığımı farkettim. Arkadaş, nasıl kullandıın ki otomatiik sanarak dedi. Paylaşmak istedim, yorumunuzu bekliyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
hayırlı günler Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada araba görmek;
güç, statü, canlılık, çekicilik, büyük hayaller, sembolüdür.
Araba rüyaları ;otomobilin modeli, rengi, durumu, markası, onu sürüş biçiminiz gibi birçok faktör bir arada değerlendirilerek yapılmalıdır.

Rüyada araba sürdüğünü görmek ;
aracın sert veya yumuşak gidişine bağlı olarak hırsınızı ve hayatınızı yönlendirme yeteneğinizi gösterir.
Araba rüyalarında aracı kimin sürdüğü çok önemlidir. Eğer aracı siz kullanıyorsanız hayatınızın akışına kendinizin yön verdiğini sembolize eder.
Aracın eski veya yeni, standart yada lüks araç olması, seyahatin neşeli veya sıkıcı olması,yollarin duzgunlugu vs. önemli faktörlerdir.

Eski araba sürmek;
gerçek hayatınızda size sunulan, önünüze çıkan fırsatların farkında olmadığınızı ve bu fırsatları kaçırdığınızı ifade eder.

Yavaş araba kullanmak, arabayı yavaş sürmek yaşamınızda dengeye ve güvenliğe önem veren, oturmuş bir kişiliğe sahip olduğunuzu gösterir.
Arabayı çok sert kullanmak veya hızlı araba kullandığını görmek iç dünyanızda halletmeniz gereken bazı sorunlar olduğunu,
kendinize güven sorunu yaşadığınızı sembolize eder.

Her insanın değişeceği bir Dönüm Noktası vardir..
İnsan yaşamında öyle zamanlar, dönüm noktaları vardır ki yaşamınızın değişmesine vesile olurlar.

Rüyada yakıt bitmesi;
vücudun vitamini eksik olabilir yada maddi, manevi bir Yorgunluk, bıkkınlık, vazgeçme, tükenme, bitmişlik hissi anlamını taşıyabilir.
hayata şükran duydukça şükür edikce şükran duyduğunuz şeyler çoğalır..

Cesaret bir gaz pedalıdır ve korku da bir fren; hedefinize giderken ikisine de ihtiyacınız vardır...sırıtık.:,
Selametle..

Hatice--

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada araba kullanmak

Gönül sızım, Selamun Aleykum Gonul Sizim hanim, arkadasimin gordugu bir ruyayi yazmistim. Dun onunla bu ruya hakkinda konusunca, ruyayi eksik anlattigini anladim. Simdi ruyayi daha detayli bir sekilde yazmak istiyorum, belki yorumunuzu degistirir:

Ablamla beraber bir aksam sinemaya veya tiyatro'ya gitmisim. Bu arkadasim benim arabami gorunce arabaya bakmis, yepyeni cok guzel araba, acik mavi renkliymis. O arabayi kullanmayi denemis, ama kullanamamis. Araba hep duraklamis, sonra park etmis ama araba bir yere kipirdamamis. Pedallara basiyormus onlarda calismiyorlarmis. Sonra arabanin arkasindan yangin cikmis. Arkadasim panik olmus, yardim istemis benden, ayni zamanda arabayi kullanamadigina cok mahcup olmus. Sonra ben cok rahat bir sekilde bosver demisim, ben kullanirim arabayi ve arabayi gayet rahat bir sekilde kullanmisim (yangin da yok olmus o anda).

Bu ruyayi nasil yorumlarsiniz? Simdiden tesekkur ederim.

Gönül sızım...
Rüyalar ilk anlatılan şekli ile yorumlanir, daha sonra katma, verilemez..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada araba kullanmak

Selamın aleyküm, rüyamda doblo tarzı ticari bir araç kullanıyorum (hayatım boyunca hic kullanmadim) yanimda ise bir bayan arkadasim var ve bana yaklasiyor ayaklarini dokunduruyor, tahrik ediyor. Ben ise bu tarz seylerden hic hoslanmam benden uzak dur diyorum ondan sonra uzaklasiyor. Eve geliyorum nedense gece vakti disari cikiyorum, tek basima arabaya biniyorum(normalde ehliyetim yeni o yüzden tek kullanmam) ve hareket ediyorum ama ne hikmetse arabamiz normalde otomatiktir ruyamda ayni arac manuel. Arkamdan babam kosuyor, bagiriyor dur diye ben ise gecti artik diyorum en azindan kisa bir tur atarim diyorum ve durmuyorum. Sonra ise uyandim

Bekliyor olacagim.Merak ile.

Kucak dolusu sevgi ve selamlar...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, Rüyaniz Hayr olsun
Rüyada araba görmek;
güç, statü, canlılık, çekicilik, büyük hayaller, modern yaşam,hayat yolu araç sembolüdür.

Rüyada araba kullanmak;
rüya sahibinin duygularını ,nefsini kontrol etmeyi öğrendiğinde htiyaç duyduğu sükuna erişeceğinin alametidir..

Eğer kendinizi kontrol etmeyi öğrenmezseniz,küçük ama çok sayıda sorunlarla uğraşılacağını göstermektedir.

Rüyanız, gerçek hayatta gelişimini tamamlamış, ayakları yere sağlam basan, kendi kararlarını kendisi veren bir insan olma isteğini simgelerken (araba kullanmanız bunu gösterir ), çevrenizdeki insanlara karşı daha dikkatli veya seçici olmak gerektiğini göstermekte ve aynı zamanda çevrenizdeki cinseliğinu kullanan birine karşı daha dikkatli olmanız gerektiğini temsil etmektedir.
Babanızı dinleyin yoksa kaza namazı kılmayın...sırıtık.:,
selametle..

ruya1

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada araba kullanmayı unutmak

Ruyada araba kullanmak, ruyada araba kullanmayı unutmak ne demektir?
Ruyada arabami bir anda kullanmayı unutuyordum ve tam demiryolu raylarinin ustundeyken hem de can havliyle, korkuyla son dakikaya dek arabayi kurtarmaya ugrastim, baktim olmuyor cikip kactim makasin gerisine arabamin ezilmesini izledim. Bu arada bi arabam bile yok henüz, ogrenciyim ruyam resmen felaketti cok korktum gece 5.31de gordum.

Üst Alt