• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada araba çalmak

Mustafaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm Hayırlı Akşamlar;

Ben rüyamda şirketimizin genel müdürü tarafından çağrıldım ve genel müdür yardımcısının odasında genel müdürüm tarafından işten çıkarılacağım söylendi ben üzüntüden çıkarken genel müdür yardımcısının arabasının anahtarını farkına varmadan aldım ve çıktım parktan arabasıyla gezmeye gittim.O gün Cumaydı ve cuma namazınada gidecektim cami gördüm.
Yüksek bir yere çıkıyordum önümü iyi göremediğim için bazen yerimden ayağa kalkar gibi yapıp önüme bakıyordum sonra farkına vardım arabayı aldığımı ve geri dönüyordum bu defa aşağı doğru iniyordum.tereddüt ettim ve korktum.arayıp durumu söylemek istedim ancak tereddüt ettim ulaştırma müdürünü aramak istedim sonra bir yere geldim sedye vardı elimde bir hasta vardı sedyede yüzü kapalıydı kimsesiz bir kız dediler ve alt katta hastane vardı döner asansöre koyup onu aşağı indirmek istedim orda uyandım.
yorumlarsanız sevinirim hayırlı akşamlar..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam kardesim Hosgeldiniz...
Hayirdir insallah..
Rüyada araba çalmak, araç çaldığını görmek gerçek yaşamınızda bazı sorunlarla baş etmek için arayışlar içinde olduğunuzu, bu arayışlar sırasında bazı dogru, durust olmiyan şeyleri aklınızdan geçirmekte olduğunuzu simgeler.
Kardesim durustluk her probleme çözümdür.
Haram, her zaman, her yerde, herkes için haramdır...Helale haram ile ulasilmaz kardesim..
Gönlümüzdeki iyi niyetler elimizin işlediği şerli, gayri meşru aykırı işleri hayra çevirmez...seklinde yorumlanir..

Yüce Allah her insanı kendisiyle dostluk yapması için yaratmıştır. İnsana verilen ruh, kalp, akıl, vicdan ve diğer cevherler Yüce Allah ile irtibat kurmak içindir.
Bütün mesele bunların gerçek halleriyle tanınması, usulünce çalıştırılması ve hedefine uygun kullanılmasıdır...
Fitrattina aykiri kullandiginizda hic bir yerde hic bir sekilde Huzur bulamazsiniz..
Kazandiginiz para ve Mevki Size O huzuru veremez..
Siz iyi ,vicdanli bir insansiniz SAKIN nefsinize kul köle olmayin...
Bir haramdan kaçmak, milyonlarca nafile ibadetten evladır.
Hayirli aksamlar...

Mustafaa

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
aklımdan hiç haram şey yapacağım geçmemişti İnşallahta geçmez..
Sedye ve alt kattaki hastaneyi neye yorumlamam lazım abla..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aklımdan hiç haram şey yapacağım geçmemişti İnşallahta geçmez..
Sedye ve alt kattaki hastaneyi neye yorumlamam lazım abla..

insallah da hic gecmez..Bazen seytan Hayir yollarini bile kendi sinsi, seytani planlarini kurabiliyor dikkat edin...
Nefis kolaycılığı, zevki seçer ve bunu sürekli yaparsa, kendi günah lezzetine alışır

Rüyada hastane ve sedye görmek;
fiziksel açıdan iyileşmek yada ruhsal bakımdan gelişmeyi işaret eder...
Yüce Allah her insanı kendisiyle dostluk yapması için yaratmıştır. İnsana verilen ruh kalp akıl vicdan ve diğer cevherler Yüce Allah ile irtibat kurmak içindir.
Bütün mesele bunların gerçek halleriyle tanınması usulünce çalıştırılması ve hedefine uygun kullanılmasıdır...
Fitrattina aykiri kullandiginizda hic bir yerde hic bir sekilde Huzur bulamazsiniz..

Üst Alt