selamün aleyküm nasılsınız. ben rüyalara çok inanıyorum sahih olanlarına içinde bulunduğum dönem beni bir hayli zorluyor. şuan hala evli olmam rağmen eşim daha bir yılı tamamlamadan ayrılık kararı aldı ve boşanmadık ama hala ayrıyız. ben bu dönemde hayra yorduğum çok rüya gördüm. vaktinizi alacağım için üzgünüm ama uygun olduğunuzda yorumlarsanız çok sevinirim. rüyamda sokakta ananemi görüyorum vakit gündüz. biriyle konuşuyoruz ya da ananemi o birine bırakıyorum gibi ama tam emin değilim. sonra bayır aşağı inerken ellerimin yemyeşil olduğunu görüyorum ama boyanmış gibi biber yeşili. sonra beyaz taşlı küpem mavi taşlı bir yüzüğe dönüşüyor ve onu parmağımda görüyorum.galiba daha sonra küçük bir arsadan geçip benim evli iken oturduğum evim diye tanıtılan bir eve geliyorum ev boşaltılmamış ama evde başkaları varmış onlarla oturmamı övüyorlar evin bir odasında sıra sıra diziliş kumaşlı sandalyeler var pembe ve yeşil renklerde filan olmalı inşAllah hayırdır.şimdiden teşekkürler. (birde rüyalar tersinemi çıkar hep böylemidir neye göre belirlenir ben duruumu iyide kötüde gördüm)
UYARI: Selamün aleyküm kardeşim Lütfen konu başlığına (rüyalarımı yorumlarmısınız lütfen ) yazmayın rüya ile ilgili bir başlık yazın. Benzer konu sistemini bozuyor!!! Lütfen dikkat edin...
ruyanizda birazdan ins. yorumlanacaktir..
UYARI: Selamün aleyküm kardeşim Lütfen konu başlığına (rüyalarımı yorumlarmısınız lütfen ) yazmayın rüya ile ilgili bir başlık yazın. Benzer konu sistemini bozuyor!!! Lütfen dikkat edin...
ruyanizda birazdan ins. yorumlanacaktir..