• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Amerika görmek

ronaldpeterson

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Cümleten Selamün aleyküm rüyam çok ilginçti etkilendim.
Rüyamda haritada Amerikadayım ama eminim bizim köydeyim. Sonra 3 tane arkadaşız tanımıyorum onları, biz karşı dağa geçmeye çalışıyoruz bir tane dağların arasına çekilmiş halat var ordan odunla kayarak geçicez ama odun sağlam değil bizi taşıyamaz,yolda kırılır. Arkadaşlar oturuyo evdeki kadın ( o galiba annanem ) bana balta veriyo bende yukardan ağaç alıcaktım kadın bana bizim odunluktan al çok sağlamlar 2 tane tavşanın ordan al dedi ve 1 tane turuncumsu bir kedi ve 2 tane tavşan vardı ben aldım odunu baltayla yol için ayarlıyorum. Babamın iş yerinde çalışan ve bizim oturduğumuz lojmanda kalan ama şuan taşındık namazında niyazında hep güzel konuşan efendi bir adam vardı bende çok severdim onu babamda çok severdi geldi oturdu ilk telefonla konuştu sonra suratı asıldı bana baktı sonra kafasını çekti,bende şüphelendim. Sonra sana bu haberi vermek istemezdim ama Annen yangında ölmüş 300 kişi ile birlikte dedi. Sonra o gitti galiba bende çok kötü ağlama başladı orda abim yoktu ama sonradan abim geldi beni teselli etmeye çalıştı sonra o ağlamayla uyandım.

Çok kafam karıştı acaba neye işaret ediyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cümleten aleyküm selam Hayirdir insallah..
Rüyada amerika'yı görmek sizi şaşırtacak gelişmelere karşı hazırlıklı olmanız gerektigine işaret eder..
YOLCULUK, BİRAZ heyecan, biraz tedirginlik, biraz da naiflik ve hüzün. Ilık bir telaş, tatlı bir his, coşkun bir hareket.
Uzun yolculuklar başka bir muamma; bilinmeze, keşfe, keyfe, kedere uzanan bir muamma.
Heyecan verici olduğu kadar, içinde korku ve keşif barındırır.

Kimi de dış yolculukla, iç yolculuğu birleştirir. Dışın etkilerini içinde, içinde bulduklarını dışta görür. İkisini ilişkilendirir, bağlantılar kurar.
Yolculuktan maksat hakikati bulmaktır onun için..
Nazarında çiçek yıldız kadar değerlidir. Kâh yıldızlara çıkar oturur, kâh gonca gülün yaprakları arasına.
Kâh bulutla kayar, kâh yağmur damlasına binip yere iner. Dağların zirvesinde, denizlerin derinliklerinde yorulmak bilmeden gezmekte, anlam peşinde koşmaktadır.
Kah çıkarım göklere ben seyrederim alemi, kah inerim yerlere,Alem seyrder beni misali...
Nasıl, böyle bir yolculuğa çıkmaya hazır mıyız?
Zaman nehrine düşmüş kâinat akarken,
bize düşen nedir?

Hayal aleminden uyanip kendinizi bulmaniz ve kesf etmeniz gerektigine de yorumlanir...
Annenizin Kıymetini Bilin ! Birgün Yanağını Değil . Toprağını Öpersiniz..selametle...

adayadayı

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada amerika görmek

Rüyada Amerika'yı görmek, rüyada Amerikaya gitmek, rüyada Amerika görmek.
Selamun aleykum,
Dün gece ilginç bir rüya gördüm. Rüyamda Amerikadaydım, oyuncu olmuştum. Bir film çekmek için oradaydım ama evim vardı bana aitti. Sanki geri dönmeyecektim. Evim deniz gören eski evleri andıran, sıra sıra dizilmiş evlerden biriydi. Yürüyüş yaptım ve ardından yemek yemek için bir yere oturdum. Bana sosis yapıyorlardı, orada yaşlı bir adam domuz etinden olmadığını söyledi. Benden bir kap istedi yemeğimi onun içine koyacakmış. Servislerini böyle yaptıklarını söyledi. Benimde elimde nasıl belirdiğini bilmedigim kapağı mavi olan bir kap belirdi bende onu verdim. Daha sonra hamile olan yengem, annem ve birçok akrabam yanımda belirdi. Annem ne zaman hep birlikte oturacağız dedi. Bende deniz kenarında daha güzel bir ev alacağımı söyledim, az kaldı dedim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam Hayirdir inşallah..sizin hayal gücünüz çok güçlü olur
Rüyada amerika'yı görmek ;
sizi şaşırtacak gelişmelere karşı hazırlıklı olmanız gerektigine işaret eder..
YOLCULUK, BİRAZ heyecan, biraz tedirginlik, biraz da naiflik ve hüzün. Ilık bir telaş, tatlı bir his, coşkun bir hareket.
Uzun yolculuklar başka bir muamma; bilinmeze, keşfe, keyfe, kedere uzanan bir muamma.
Heyecan verici olduğu kadar, içinde korku ve keşif barındırır.

Kimi de dış yolculukla, iç yolculuğu birleştirir. Dışın etkilerini içinde, içinde bulduklarını dışta görür. İkisini ilişkilendirir, bağlantılar kurar.

Amerikada olmak;
Ailenizde bazı tartışmalar olacağına ,uzaklık işarettir..

Gördüğünüz rüya reel hayatta kimi arayışlar içinde olduğunuzu, yeni yerler, yeni kişiler, yeni deneyimler kazanmak isteğinizi simgeler..

rüyanız içinde bulunduğunuz durumdan sıkıldığınızı, hayatınızda kimi yenilikler istediğinizi işaret etmektedir.selametle..

Üst Alt