• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada amca ve yenge görmek

ayss55

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada amcayı ve yengeyi görmek, rüyada amca ve yenge görmek rüya tabiri.
Merhaba ben bir kaç rüyamın anlamını çok merak ediyorum, bir tanesini yorumlayabilir misiniz? Ben ve kuzenim bir süre çıktık ve akraba ilişkisine amcam karşı olduğu için ayrılmak zorunda kaldık. Rüyamda bu konuyla ilgili, amcam ve yengem erkek arkadaşım için kız bakmaya gidiyorlardı, ben ve başka bir amcam ve yengemle onlara eşlik ediyorduk. Erkek arkadaşımın annesi gelini için bir gerdanlık ve yüzük almıştı ve evde olduğunu sanıyorlardı. Ben diğer yengeme gidip gülümseyerek gerdanlık ve yüzüğü gösteriyordum, bu benim, benim olanı başkasına nasıl verebilirler ki şaşırıyorum diyordum ama kimseye söyleme amcam ve yengem bilmesin diyordum. Saçma gelecek belki 5 yıldır rüyalarım hep onu gösterdi tabi başka insanlarda gördüm aşkla ilgili ama 5 senede en fazla 2 kez o, hep nişanlım oldu sözlüm oldu, onunla çocuklarımı bile gördüm çok kez. Acaba benim kaderim olabilir mi? merak ediyorum o şuan başkasını seviyor.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Rüyaniz Hayr olsun
"Acaba benim kaderim olabilir mi?" bunu ancak Allah cc. bilir biz bilemeyiz..
Rüyada yenge görmek;
kardeşinin eşini, dayının eşini yada amcanın eşini görmek içinde bulunduğunuz durum hakkında yengenizin etkisi olduğunu düşündüğünüzü ifade eder.
Bu rüya Olumsuz olaylarda,yapılan hatalarda haklı yada haksız olarak başkalarını suçlu görme huyu olanlar tarafından sık görülür.

Rüyada yengenizi nasıl gördüğünü, aranızda ne konuşma geçtiğini veya ne yaptığınızı iyi hatırlarsanız, uyanık yaşamınızdaki durumla bir arada değerlendirerek rüyanın verdiği mesajı tespit edebilirsiniz

Rüyada amca görmek;
onunla gerçek hayatta olan ilişkiniz hakkında ipucu verir. Gerçek yaşamda amca baba yarısıdır, çoğu ailede babadan sonra en fazla hürmet duyulan kişidir.
Rüyada amcayı görmek durumunda amcanız ile geçen olaylar ve konuşmalar dikkate alınmalıdır..

Bazen hayatı akışına bırakmak iyidir!
Keşke kafamızdaki tilkileri kovabilsek, sevmek ile sahiplenmeyi karıştırmasak...
Hoş, her şey yolunda gitse dahi fark etmiyor ya!
Bu defa etrafa dikiyoruz gözlerimizi, çevremizde arıyoruz yanlış giden bir şeyler var mı diye ...
Hiç olmadı geçmişte yaşanmışlıkları hatırlamaya çalışıyoruz!
İçlerinde ne kadar istisnai olay varsa adeta cımbızla çekerek alıyoruz!
Hep bir şeyleri bulup çıkarıyoruz umulmadık bir yerlerden....
Yani sonuçta, aslında hiçbir şey olan her şey hakkında kafa yoruyoruz maaşAllah!

Oysa yarının nasıl olacağı hiç kimseye vaad edilmemiştir!O halde bıraksak ufak, tefek sorunların peşini!
Koyver gitsin desek kendini hayatın akışına!Öyle ya, herkese mutluluk var da sana, bana mı yok bu memlekette?
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir. Su akıp yolunu bulsun diye..'

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın.
"Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir" diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?
selametle..

ayss55

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Teşekkürler yazdığınız mesaj iyi geldi :)

Üst Alt