K
Kayıtsız Üye
Kayıtsız
Misafir
İyi günler hocam, rüyada alyans almak nasıl yorumlanır? Ben şu şekilde bir rüya gördüm size zahmet bir yorumlayabilir misiniz. Rüyamda yakın bir arkadaşım bana gel seninle alyans beğenmeye gidelim diyor. Ben tamam olur ama bu alyansı kim için alıcaz diyorum. O da bana mustafa sevdiğine süpriz yapacak diyor. Peki tamam gidip bakalım diyorum, kuyumcuya giriyoruz arkadaş bana alyans beğen diyor senin beğendiklerin daha hoş duruyor diyor. Bende beğeniyorum, alyansı alıp çıkıyoruz sonra o mustafa dediğim arkadaşın yanına gidiyoruz onunla buluştuktan sonra arkadaş beğendi mi diyor, bayan arkadaşımızda evet beğendi diyor. Mustafa da birde size zahmet isim yazdırabilir misiniz diyor bizde tamam yazdıralım diyoruz, kuyumcuya gidiyoruz ve alyansın içine benim baş harfimi ve mustafanın baş harfini yazdırıyoruz. Ben arkadaşa diyorum ki neden d harfi diyorum arkadaşta senin içindi bu diyor ben seviniyorum ve yüzüğe harfleri yazdırdıktan sonra mustafanın yanına gidiyoruz ve mustafa seni seviyorum benimle evlenir misin diyor ve alyansın içinde yarının tarihi yazıyor bu rüyayı yorumlayabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden.