• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada altınların çalınması

maya

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamu aleykum..Geceniz huzurlu akibetiniz hayr olsun...

Öncelikle rüya yorumu icin üye oldum..Siteyi kuranlardan emek verenlerden Mevlam razi olsun..

Sürekli gördügüm bir rüyami yorumlarsaniz sevinirim..Rüyamda evime hirsiz girer ve altinlarimi calar, ki cok altinimda yok halbuki...

Simdiden tesekkür ederim..Hayirla, huzurla Allaha emanet kalin

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
camivedua.jpg

ve Aleykum selam amin cumlemizden kardesim.. Hayirdir insallah..
Rüyalarımız bizi yansıtır! Bazı rüyalar hiçbirşey ifade etmezken bazıları da hayatımızda birşeylerin habercisi olabilirler!
Ya da hiç bilmediğimiz derinlerimizden birşeyler rüyalar yoluyla dışa vurulabilir.
Bir kimsenin rüyasında evine bir hırsız girdiğini ve hırsızla kavga ettiğini görmesi; o kimsenin manevî bir acı çekeceğine,
Rüyada altinlarının çalındığını görmek ;Bazen kendi nefsi ve Ailesi ile ile imtihan edilecegine tabir edilir..
Her seyin bir görülen,bir de görülmiyen tarafi vardir!!Dikkat edin...
önemli olan , oluşan olay ve hadiseler değil!. -Olaylara karşı , bizim gösterdiğimiz tepkimiz ve yaklaşım şeklimizdir...

Vukuat birer mukadderattır, kaderin birer yansımasıdır...
Bu gerçeğe rağmen, şayet kişi “eğer şöyle yapılsaydı böyle olmazdı” veya “keşke şöyle yapılsaydı o zaman bunlar başımıza gelmezdi”
diye bir zihinsel hayıflanmaya başlarsa, şeytan zihnini bütün bütün karıştırır, içine vesvese verir.

keşkenin tek kullanılabilevceği yer varsa o da geçmişe dönük muhasebemizde yanlış gördsüğümüz yerde keşke daha iyi bir kul olsaydım
daha iyi işler yapsaydım veya şunun kalbini kırmasaydım gibi takva içerikli yerler olabilir...

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder.. bu da sizin imtihaniniz ama unutmayinki başımıza
sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile ettiklerimizdir...

"Hiçbir işte lüzumundan fazla aceleci olma.
Dikkatli davranış sahibi olanlar, kendilerini bir çıkmaza girmekten muhafaza etmiş olurlar."
Hz.ALİ r.a.

Selamet ile Hayra Kalin..HAYIRLI Cumalar..
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt