• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada altın yüzük görmek

M

mehtap

Kayıtsız
Misafir
Rüyada altın yüzük görmek, bayan veya erkek, bekar olanlar için evliliğe işaret olarak yorumlanır.

Aynı zamanda rüyada görülen altın yüzük bazı durumlarda, Eşe, çocuğa, ev veya araba satın almaya da işaret olarak kabul edilir.

Rüyanızda yüzük taşının düşmesi vefat haberi almaya veya birinin vefat etmesine ya da malından bir şey kaybetmeye işaretle tabir olunur.

Rüyada altın yüzük görülmesi, kadın için süs ve güzelliğe, sevgi ve itibara, erkek için zillete ve hakir olmaya işarettir.

Demir yüzük zorluk ve sıkıntılardan sonra hayra ve kolaylığa kavuşmaya, Fil dişinden yahut kemikten yüzük kadın için iyilik ve hayra,

Gümüş yüzük erkek için mülk ve saltanata, Yüzük bulmak evlenmeye, çocuğu olmasına, işlemeli yüzük bulmak – ev, hanım, veya otomobil gibi, daha önce sahip olmadığı şeylere nail olmaya,

Yüzük taşının sallanması görev ve yetkilerinin alınmasına, Dar yüzük, zorluğu olan şeye sahip olmaya, emanet yüzük devamlı olmayan bir şeye sahip olmaya işaretle tabir edilir.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: Sevgili degerlendirici ben 22 yasında bir cocuk annesiyim bu onümüzdeki hafta evlilik yıldönümümüz rüyamda eşimin bana evlilik yıldönümü hediyesi olarak kalın bir altın yüzük almıştı ve bunu sag elime takmamı istiyodu ve yüzügün orta kenarında iki tane siyah boşluk vardı ne anlama geldiğini yorumlarsanız cok sevinirim şimdiden tesekkürler

Yorum: Selamun Aleykum Hayirli Cuma ve Ramazanlar genc Anne olan kardesim..
Ins. bu genc yasinizda Anneligi de en iyi sekilde SABIR ve anlayis ile yurutebilmektesiniz..
Kolay degil.. ama ecri buyuktur! 22 yasinda sizin yasitlariniz sokakta eglence pesinde iken Siz cenneti ayaklari altinda olan Anne makamina ermissiniz...
inanin O gencler de o eglenceli satafat hayyattan da bikmislardir..
Ruyaniza Hayirdir ins. diyelim Rabbim Hayra cevirsin..

Rüyada yüzük almak veya vermek arkadaşlığa evlilige ve cocuga delaletir Allahu alem...
"evlilik yıldönümü hediyesi olarak kalın bir altın yüzük almıştı ve bunu sag elime takmamı istiyodu ve yüzügün orta kenarında iki tane siyah boşluk vardı " demissiniz bu iki bosluk ikinci bebeginiz anlaminda yorumlanir..
Rabbim en iyisini bilir ama 2. cocuga Hazir degil iseniz..Biraz daha bekleyin anlaminda yorumlanir...

Bazen iyilik istediğimiz zannederek kötülüğü isteriz.
bir ayet-i kerimede de; "hayır zannettiğiniz şer olabilir, şer zannettiğiniz hayır olabilir" buyurulmaktadır.
Demek ki kulun baktığı yerden bakınca ve acele edip sonunu beklemeyince şer zannedilebilecek bazı şeylerin; Allah’ın bakmamızı istediği yerden bakınca ve sabredince hayır olduğu görülecektir. ..

Rabbim cumlemize her seyin Hayirlisini Hazir oldugumuz an ve durumda versin ins.
Selamet ile Hayra kalin...

NURBEYZA

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba,
Rüyamda benden yaşca genç bir arkadaşım kendisi gibi genç arkadaşlarını evime davet ediyor. Evimin salonunda tıpkı bir bar ortamında gibi içip müzikle eğleniyorlar. Bu sırada kayın validem geliyor ve onunla balkonda oturuyoruz. Elime gayet karışık her yerinden kablolar çıkan, açık elektrik telleri olan elektronik acayip bir alet veriyor. Bu aletin telefonunu şarj ettiğini söylüyor, gerekli bağlantıların nasıl yapıldığını gösterip beni telefonu şarj etmek için içeri gönderiyor. Ben bağlantıları yapıyorum ama fişe takmayı unutuyorum. Ve telefon şarj olmuyor, yüzünden üzüldüğü belli olsa da benle arasını düzeltmek istediğini (kendisiyle uzun süredir aramız bozuk) ve aslında bana evlenirken hediye etmek istediği, süt annesinden kalma olduğunu söylediği bir altın yüzük vermek istediğini söylüyor. Ben yüzüğü almıyorum, keşke evlenirken verseydiniz şu anda kabul etmem diyorum. (Eşimle boşanma aşamasındayız). Bu arada salondan gürültü geliyor oraya gittiğimde bütün gençlerin gittiğini evimdeki eşyaların kimisini kırdıklarını kimisinin yerlerinin değiştiğini görüyorum. Paramparça eşyaların içinde öylece kalakalıyorum. Kayınvalidem beni oyalarken tanımadığım gençler evimi darmadağın ediyorlar. Ve rüyama kasvetli bir hava hakimdi.

Teşekkürler,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba kardesim..
Hayirdir insallah ayni ruh haliniz gibi cok negatif enerjili, gergin kizgin, kirgin halen gecmise takilmis..oradan bir turlu cikamayan ruh haliniz var..

eger esinizden ayrilirsaniz aynen o ruyadaki gibi eviniz
"Evimin salonunda tıpkı bir bar ortamında gibi içip müzikle eğleniyorlar : sizden baska herkes e eglence olacaginiza isarettir..
aslinda kayın valideniz sizin ile arasını düzeltmeye calisiyor
Rüyada fiş görmek, bir şeyi sınıflandırmaya, işleri düzene koymaya işarettir...

"Ben bağlantıları yapıyorum ama fişe takmayı unutuyorum"
Siz elinizden geleni yaptiginizi dusunuyorsunuz ama fişe takmayı unutuyorsunuz..
Sizlerde İLETİŞİM YOKSUNLUĞU VE İLETİŞİM KOPUKLUĞU yasiyorsunuz..
İletişim, kişiler arası bir duygu ve düşünce alış verişidir.
Düşünce ve duygularımızın karşılıklı olarak anlaşılmasını içeren sözel veya sözel olmayan, olay ve ya sorunla ilgili karşılıklı tatmini hedefleyen bir süreçtir.
Karşımızdaki kişinin duygu ve düşüncelerini anlayabilmek, duyguların nedenlerini ve düşüncelerin duyguların oluşumundaki etkilerini anlamayı gerektiginize isarettir..

Sevdiğiniz insanla tartışmaktan değil, yanlış tartışmaktan korkun. Çünkü ortak bir sonuca varmaya odaklanarak tartışan çiftlerin ilişkisi
daha sağlam temellere oturuyor, daha kuvvetli ve uzun ömürlü oluyor.

Doğru tartışmayı öğrenin-Biriktirmeyin Sorunları biriktirince olumsuz enerjiyi besliyorsunuz ve o da bir gün volkan gibi patlıyor. Buna izin vermeyin.

-Etiketlemeyin “Sakar, beceriksiz” gibi suçlayıcı, yargılayıcı sıfatlar kullanmayın. Kendinize dönük cümleler kurun.
Var olan sorunun sizin için ne ifade ettiğini anlatın.

-Saygılı olun Hakaret içeren, küçümseyici, aşağılayıcı eleştiriler yapmayın.

-Dinleyin Karşınızdakinin konuşup boşalmasına izin verin. Bu sırada ses tonu da yükselebilir. Onun sözü bitince siz de her şeyi kendi açınızdan anlatın.

-Onun adına konuşmayın Eşinizin beynine girme ihtimaliniz yok. 20 yıllık evli olsanız da onun ne hissettiğini bilemezsiniz.
“Sen böyle yaptın, böyle düşünüyorsun” diye üzerine gitmeyin. Kendinize ait duyguları konuşun.

-Empati kurun Herkesin aynı duyguları hissedemeyeceğini unutmayın ve karşı tarafa “Senin bulunduğun noktada değilim
ama saygı ile karşılıyorum” mesajı verin.

-İma etmeyin Söylemek istediğinizi açıkça söyleyin, karşı tarafın imalarınızı anlamasını beklemeyin.

-Eski defterleri açmayın Geçmişi hatırlamak sorunu çözümlemediği gibi, var olan soruna da tuz biber eker.

-Galip çıkmaya çalışmayın Her zaman haklı olmayı beklemek çok hayalci bir yaklaşım. Önemli olan tartışmanın sonunda ortak bir zemini
birlikte oluşturabilmek. Biraz sizin biraz da karşı tarafın beklentilerinde törpülenme olursa haksızlığa uğrama duygusunu yaşamazsınız.

-Karşılaştırma yapmayın Eşinizi, arkadaşınızın eşiyle ya da bir başkasıyla karşılaştırmayın.

-Şiddete başvurmayın Bir tartışmada hararet artabilir, sesinizi yükseltebilirsiniz ancak kesinlikle şiddetin hiçbir türüne başvurmayın.

Rüyada yüzük almak veya vermek; arkadaşlığa evlilige,huzura, barisa ve cocuga delaletir Allahu alem...
ama siz kabul etmiyorsunuz..
kızgınlığınızın, kırgınlığınızın hüküm sürmesine ve herkesin hayatını mahvetmesine izin vermeyin...
insan ne yaparsa kendine yapar..NURBEYZA kardesim, dogru olani yapin duygulariniz ile degil mantiginiz vicdaniniz ile hareket edin..
Hayirli aksamlar...

nagiş

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyamda altın yüzük

selamunaleyküm.rüyamda eşimin ayrılmış oldugu eski eşini gördüm.onunla oturmuş konuşuyordum.eşiimden ayrılmak istemedigini.söylüyordu.bende ona namaz kılıp allaha dua etmesini söyledim.ve parmagımdaki yüzümü sordu.bakabilirmiyimdedi bende kendisine verdim.taktı parmagına.ve geri verdi.üzgündü. çok etkilendim anlamı ne olabilir.acaba yüzük altın taşlı yüzüktü.teşekkürler
hy..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
kelebeketkisi.jpg

Aleykum Selam Hosgeldiniz ve Hayirdir insallah..
Unutmayın ki rüyalar insanın ruh hali, iç dünyasının uykudaki yansımasıdır ve içinde bulunduğunuz durum ile geleceğiniz hakkında önemli mesaj verebilirler.

rüya da eşinizin ayrılmış oldugu eski eşini görmek;Allaha şükürler olsun ki Siz vicdanli ,ozunde guzel bir insansiniz!!!
esiniz ile mutlusunuz..
Yoksa siz halen Onun eski eşini düşündüğünü mü zannediyorsunuz ?
bakin kardesim, Zaman akıp gidiyor!!
geçmişi degiştiremiyoruz ama gelecek bizim elimizde. ..geçmişin Sizi ailevi, ruhsal mutlulugunuzu ve sagliginizi etkilemesine izin vermeyin..
zamanin hesaba katmadigimiz kucuk seyleriniz degistirebilirsek. gelecekte olacaklar degisebilir...
insanoglu hep hesaba katmadiklari icin kaybetmis ve ACI cekmistir..hesaba katilmamis..Hersey iyi giderken kaybedenler bu kucuk seylerden kaybeder..
Esinize güvenin ve bazen sizi rahatsiz eden duygu ve dusunceler var ise onun ile paylasin..
esiniz eski Karisindan bosanmis olsa bile ortada cocuk var ise onlar O cocuga karsi sorumluluklari icin arada bir beraber olup konusmak.. o cocuga anne BABA olmak zorundalar...
bu rüya sadece bilincalti endiselerden dogan bir ruyadir kardesim fazla kaale almayin..

"bakabilirmiyimdedi bende kendisine verdim.taktı parmagına"

eşinizin ailesi veya cevreden Sizi ayrılmış oldugu eski eşi ile KIYASLAMALARI na isarettir...

"bende ona namaz kılıp allaha dua etmesini söyledim"
eski eşi bu gunlerde zor günlerde zor günler gecirdigini delalettir... Allah cc. Yar ve Yardimcisi olsun...
ne olursa olsun bizim toplumumuzda eşinden ayrilmis KADIN olmak kolay degil...

Rüyada altın taşlı yüzük görmek; iyiye işarettir.
şeref, mal ve nimettir... yeter ki Siz bu nimette layik olmaya calisin seklinde yorumlanir..

açıksözlü, dürüst ve samimiyet gibi nimet yoktur..
baskı yapmayin ve Problemlerini çözerken baskalarini suçlamak akil kari degildir.. bu da size bir Abla nasihatti olsun..
Hayirli gunler...

Deedem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Ruyada altin yuzuk gormek

Rüyada taşlı altın yüzük görmek, rüyada altın yüzük görmek tabiri.
Selamun Alaykum ve rahmetullahi barakatuh. Oncelikle bunu paylasmak isterim, bekar bayanim, evlenmeye dusunuyorum Allah kismet ederse, istihare duasi yapmistim bir gece evvel ve bir kac gundur boyle, bu ilginc ruyayi gordum dun aksam. Bir yolculuya cikiyorum, lakin eski bir arkadasimdan (cok samimi degiliz) ama yolculuya cikarken bana iki yuzuk emanet ediyor bir altin yuzuk tasi kirmizi degeri ise yesil tasli altin yuzuk. Lakin gururumdan dolayi kabul etmiyorum, bozdurup yemege hakkim gormuyorum ve yolculuguma cikip devam ediyorum.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleyküm selam rüyaniz hayr Olsun.
Rüyada yüzük görmek;
sizin gerçek hayatta duygusal bütünlük, süreklilik ve taahhütlerini yerine getirmekteki başarınızı ifade eder. Dünyadaki tüm toplumlarda ve kültürlerde rüyada yüzük görmek güzel şeylere işaret olarak yorumlanır. Rüya sahibinin ,etrafı tarafından sevildiğini ve sayıldığını temsil eder. kişi bekar ise hem evleneceğine hemde evliliğinin rahatlık, bolluk içinde geçeceğine yorulurken evli birinin bunları görmesi ilerlemeye, mal ve mülk alımına işaret olarak tabir edilir.

rüyada emanet iki renk taşlı yüzük görmek;
devamlı olmayan yada sıkıntılı endişeli,emin olunmiyan bir ilişkiye delalettir..
Kırık ya da boş kalbinize birini alırken aşık olduğunuzu seçmeye özen gösterin..

Rüyada yolculuk görmek veya yolculuk yapmak;
Yeni bir başlangıç anlamına gelirbir halden başka bir hale geçmeye, kendi içine doğru yaptığın yolculuk,Bir insanın yapacağı en büyük yolculuk, kendi içinde yapacağı yolculuktur.
Maddeden manaya Yolculuk başladı kimse bilmiyor , aradım
dostları bir ses vermiyor , N'olur Sultanım Şefaat eyle... Kalbe yolculuk; sanılanın aksine içeriden dışarıya, bedenden ruha, maddeden manaya değil; bizatihi kendimizden kendimizedir..

hayır yolunda maddi ,manevi İçindeki yolculuğa delalettir..
sıkıntıların sona ereceği, dertlerin biteceği bir karar bir yol olarak da yorumlanir..Allahu alem..

"Allah, dinini düzelten kişinin dünyasını da düzeltir."Hz Ali

Unutmayin!!! Herşeyin bir vakti ve zamanı var...
"Bismillahi mecraha ve mürsaha (Nuh dedi ki geminin yüzüp gitmesi de durması da Allah'ın adıyladır)" (Nuh, 71/41)
Güzel bir sabaha uyanmanız dileğiyle hayırlı huzurlu mutlu sevgi dolu geceler dostlar ALLAH'A emanet olun..

acilangul1

Cigdem2

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada altın yüzük

Selamün aleyküm, rüyamda altın sihirli bir yüzük takıyordum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Üst Alt