• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

rüyada altın hediye etmek,

ELİFKAZDAL

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Esselamü Aleyküm,

Allah'ın selamı rahmeti bereketi üzerinize olsun.
İnşaallah yaptığınız bu hizmetin ecrini Rabbim bol bol verir.

Dün gece sabaha karşı rüyamda, annaneme tam altın gibi ama ondan daha büyük üzerinde Allah lafzı bulunan bir takı kolye hediye edip boynuna taktım.Değeri de 1.500 TL imiş.Hatta annaneme dedimki bunu damatlarına kaptırma.Aklımdan da bu parasızlıkta nasıl böyle hediye alabildim diye şaşırıyordum.O parayı bana kardeşimin eskiden çalıştığı yerdeki patronu bayram harçlığı diye vermiş.Aklımdan onun yanında mı çalışsam diye geçirdim.
Rüyamın devamında,annem ve iki kızkardeşim birlikte umreye gidiyorlardı(kızkardeşimin biri umreden yeni geldi). Babam da onlara 2 ekmek almış bana verdi, yolculama telaşımız vardı.
Daha sonra gökyüzüne baktığımı ve gökyüzünde sanki denizdeki adacıklar gibi şekiller olduğunu gördüm.Gökyüzü temiz berraktı ve hoşuma gitti bu şekiller.Böyle bir otobüs bekleme telaşımız da vardı.Kardeşim dedi o tarafta değil karşı tarafta bekle otobüs ordan gelicek.Ben de ben oraları biliyorum filan dedim.
Allah razı olsun.Yorumunuz için şimdiden duacınızım.
Elif Kazdal.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykum selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu Hos geldiniz kardesim..
isminiz cok guzel..
Elif : istikamete ve ulvi rutbeye işarettir..

Hayirdir insallah..
Anneneanneniz sag ise Onu ziyaret edip her zaman gonlunu ve Duasini alin ki Rabbim de Size RIZK kapilarini acsin rah. ise Onu Hayir dualarinizda da unutmayin...

Her zaman Adil ve ölçülü olmak; duygu düşünce davranışlarda "hak ve hakkaniyet ölçüsüne" uygun bir şekilde davranirsaniz Rabbimin Rizki bereketti huzuru da sizin ile olur kardesim..
Rüyada altın birkaç şekilde yorumlanır. Herkes iyice bilir ki altın dünya zinetidir.Dünya ise müminler için meşakkat mahallidir.
Bu sebeple rüyada altın görmek borca gam ve kedere
alâmettir...
ama aneannenize takmissiniz.. demeki yaptiginiz bir hayrat vesilesi ile ins. bu gam, keder ve SIKINTILI gunlerden de yakinda kurtulacaksiniz...Allahu alem...

"Gökyüzü temiz berraktı ve hoşuma gitti bu şekiller"
ins.. yeni bir karar, baslangic sizin icin daha Hayirli olacaktir seklinde yorumlanir...

Yaşanan sonlar tarafların farklı algılamalarıyla boyut değiştirir...
Bazen Sebepsiz gibi gorulen Gam ve kederler aslinda kendi ellerimiz ile isledigimiz gunahlarimizin karsiligidir...
Şu insanoğlu ne kadar garip!
Sürekli değişim hâlinde. Ne dünü bugüne uyuyor ne de bir saat önceki hâli ile sonraki hâli…
Her an değişiyor insan.
Şekilden şekle hâlden hale giriyor.
Bazen kendisi bile tanımıyor düşlerini. Yıldızları merdiven yaparken kendine birden dünya küçük gelir hayallerine...
Bazen küçücük odası saraylardan tatlı gelirken bazen saraylar dar gelir hâline… Bazen tüm dünyayla dost iken bir bakmışsınız kendine bile yabancı olur insan.
“İnsanın kendine ettiğini âlem gelse edemez” deseler de yine tek dostu kendisidir onun. Kibrit çakıp yaksa da yer yanı
yine de hiç suçlu görmez kendini. Kibriti eline veren ya da olmadı onu icat eden suçludur oysa.
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

Üst Alt