İlk öncelikle selamünaleyküm, rüyamda kütüphane de olduğumu görüyorum 2 tane yabancı tanımadığım güzel kız var ve bunlardan biriyle konuşmak için onun altın değerli eşyalarını çalıyorum. Sonrasında rüyada kütüphanede ailem yani annem ve babamı görüyorum yanında iki tane çingene var bunlar kim diye soruyorum annem bunlar bizim akrabamız diyor ve kız ile konuşmak için altınlarını çaldığımı söylüyorum. Bu altınların birazını babam birazını annem benden alıyor diğer kısımlarını da çingeneler alıyor. Fakat ki bu altınları geri vereceğimi sadece konuşmak için aldığımı onlara tekrar söyleyip altınları annem ve babamdan kolaylık la alıyorum fakat o iki çingeneden zorla bir kısmını alıyorum diğer kısımlarını alıp kaçıyorlar sonrasında bu konuşacağım kızı görüyorum baya bir telaşlı şekilde dışarı ağlayarak çıkıyor ve altınlarımı çaldılar diye bağırıyor. Bu kızı takip ediyorum sonrasın da 1 dk. bakarmısın diyorum ne olduğunu soruyorum tekrar ağlayarak altınlarımı çaldılar diyor ben sonra ilk başta altınları geri vermeme gibi bir durum düşünüyorum. Sonrasında kimsenin vebaline kul hakkına giremem diyorum ve altınları kıza geri veriyorum. Fakat bir kısmı eksik, eksik olan kısımları da çingenelerden tekrar alacağım diyorum kız tamam diyor ve rüya böyle bitiyor.
Not : normalde kızların ismini rüyada öğreniyorum fakat şuan hatırlayamadığım için yazamadım.
İlgi ve alakalarınız için ve tabirleriniz için şimdiden teşekkürler hayırlı geceler Allah'a emanet.
Kubilay Başkaya Yaş: 23 Cinsiyet:Erkek Medeni durum:Bekar Çalışma durumu:İşçi Gebze/Kocaeli.
Not : normalde kızların ismini rüyada öğreniyorum fakat şuan hatırlayamadığım için yazamadım.
İlgi ve alakalarınız için ve tabirleriniz için şimdiden teşekkürler hayırlı geceler Allah'a emanet.
Kubilay Başkaya Yaş: 23 Cinsiyet:Erkek Medeni durum:Bekar Çalışma durumu:İşçi Gebze/Kocaeli.