Selamun Aleykum..M. kardesim...cok derin ve manidar bir Ruya...
Mana aleminin ruhaniyeti ile vaktin sahibi arasindaki baglantiyi ins.anlamissinizdir
Rüyada pencere gören kişi, sıkıntılı ve tasalı ise bu sıkıntılarından kurtulacağına; eğer hasta ise iyileşeceğine; bekarsa evleneceğine işarettir.
pencereden bakmak; sezgi ve farkındalık anlamına gelir. İçinde bulunduğunuz durumun farkında olduğunuzu, ne yapmanız gerektiğini bildiğinizi ifade eder. Ferahlık olarak yorumlanır..
ayni zamanda denizler otesi uzakliga gitmek, evlenmek, tasinmak ile de tabir edilir..
teyzeniz bu son gunlerde size verdigi nasihatti dinleyin derim.. ve Cennet Analarin ayaklari altinda olan annenizin yarisi...
anneniz ile araniz nasil bilemiyorum ama Ana gibi Yar olmaz..Onun duasi ve bedduasi da Allah kattinda kabul edildigini de unutmayin..
''o zaman sen Allah'ın huzuruna çıkıcaksın " diye teyzeniz demis..
Böyle bir rüya sahibinin dünyada müjdelenmesi âhireti için de dinîn selâmeti ile yorumlanır. .. ancak Siz Allah tan ve kendi kullugunuzdan memnun ve RAZI misiniz?
insan Allah tan nasil RAZI olur?... İnsan Allah'tan razı olduğu takdirde O'na güvenecek, teslim olacak, dikkat ve özenle Allah'ın emir ve yasaklarını öğrenip ...uyguliyacak!
her hayır ve şer Allah'tandır. Her işi yaptıran Allahü teâlâdır. Bu iş Allah'tan deyip Allah'ın kaderine rıza gösterecek..
ins. Kardesim siz bunlari yapabilirseniz ki yapacaginiza inaniyor ve dua ediyorum siz Allahin cook sevdigi kullarindan olabilme imkan,, vesileleriniz olabilir..
Allahu Alem Rabbim her seyin en iyisini bilendir...
Yalvaralım O mühür sahibine...Ve O'ndan yardım isteyelim...
Bir selam verelim...Bir salâvat getirelim...
Bir gönül rızası alalım...Bir cümle yazalım...
Ve ne yaparsak, Allah için yapalım...
Bir gül yetiştirelim...Bir gece olalım ...
Bir gündüz çağıralım...Bir kandil yakalım...
birmahzunun gonlunu sevindirelim ins.
Selamet ile Hayra kalin..