• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Allaha isyan ettiğini görmek

Yavru Kurt

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamın Aleyküm,
İlk olarak nasıl başladığını yada oraya nasıl gittiğimi bilmiyorum ama sevdiğim bir kız var onunla beraber böyle cennette yada araf gibi bir yerdeyiz. Bu yeri bir konsey yönetiyor. Birisinin cennete yada cehenneme gideceğini konsey belirlemekte. Sonra bu yeri 2 insan boyutunda şeytan gibi bir şey bastı, bir makine var asağıya su akıtıyor ve içinden geçersen dünyaya gidiyorsun yada araflar arası geçiş aracı gibi kullanıyorsun bilmiyorum. Sonra işte tanımadığım bir adamda bizimle o ve sevdiğim kız içinden geçtiler bende geçerken şeytan onları takip etmesinler diye makineyi bozdular Şeytan geçti ama ben geçemedim. Bende sevdiğim kızı şeytandan kurtarmak için o makineye sahip olanlara gidiyorum hiç kimse bana kullandırtmıyorlar kimse yardım etmiyor, bu makineyi yapan ustanın yanına gidiyorum oda yardım etmiyor sonra konsey gitmemi yasaklıyorlar, Artık hiç umut kalmayınca bende isyan ediyorum benim gidip onu kurtarmam gerekiyor diye ne yaparsanız yapın cehenneme gitmeye razıyım diye bağırıyorum ama bunu söylerken sanki daha önce gitmiş gibi hissediyorum bir anda, sonrada uyandım. Olaylar böyle gelişti 2-3 gün önce gördüm hemen yorumlayacak bir yer aradım fakat herkez parayla yaptığı için vazgeçtim ama aklımda kaldı şimdiden teşekkürler, sağlıcakla.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hosgeldiniz.. Hayirdir insallah.. merak etmeyin islamiforumlar.net de hizmet Gönüllü yapilir..

insan Dis dunyasinda yasadigi olumsuzluklar İnsanın sürekli içinde ic dunyasini da etkileyip yaşadığı olaylardan doğan bilincalti rüyalarda gorebilmekteyiz..
insan dis dunyasini ins. Allah-in izni ile degistiginde ic dunyasi da degisip Ruyalarda farkli gorulecektir..
sakin sabirli ve sevdiklerimize ve sevmediklerimize karsi adil!adaletli olalim..

"sevdiğim bir kız var onunla beraber böyle cennette yada araf gibi bir yerdeyiz "
Bu su an icinde yasadiginiz Ruh aleminizdir.. bazen Cennet bazen arafat ve bazen de ayrilik ile Vuslat...
Bana "ne çok gel-gitler var hayatında" diyorsunuz..
Tut ki biraz Hacer'im hayat denen çölde Merve ile Safa arasinda dertlerimin Arafatindayim...
Derman arardım derdime derdim bana derman imiş....

"Artık hiç umut kalmayınca bende isyan ediyorum "
gerçek yaşamınızda bir çok zorluklarla karşılaştığını, daha karşılacağınızı, bunların hayatın bir parçası olduğunu ve onlarla mücadele etmeniz gerektiğini ifade eder..

UMUT.. Hiç bitmeyen bahar mevsimidir. İçinde kar da yagar fırtınada...Ama Çiçekler açmaya hep devam eder ve her mevsimin farklı çiçekleri vardır...
yeterki Siz kalbinizdeki UMUT tohumunu kurutmayin yoksa sevdiginizi de seytan fikirli insanlara kaptirabileceginize isarettir...

Rüyada Allaha isyan ettiğini görmek ;Allaha itaat etmeyip kaderinize veya bazi konularda acele davranip ani cikislar ile isyan ettiginize isarettir...
haşa hiçbir zaman ona isyan edilmemelidir. O cc. her zaman herşeyin en iyisini bilir. bu dünyanın geçici olduğunu bilip onun emirlerini uygularsan
O sana istediğinden daha fazlasını verecektir hiç şüphesiz. "her işte bir hayır var" ve her seyin bir Vakti zamani vardir.

Kader hayattimizda onumuze cikaran sebep ve kazalar ile yonumuzu belirleriz..
bazen ufacik bir olay butun hayattimizin gidisattini degistirebilir..
Kaderin Senin icin oynadigi oyunda Kaderine RAZI olursan dunya ahiret maddi ve ruhsal sagligini da imanini da korumus olursun..
kadere karsi gelirsen Kedere gidersin..
Eğer biz kadere ve Kader-in sahibine teslim olup sabredersek onu
taşırsak sonraları kader bizi mutluluga taşır...

40 yillik hayattimda neyi ogrendim derseniz ?
her insan kendi Kaderini yaşar Hayat Sadece yaşatır.
Sizin su an yasadiginiz gibi...
Hayirli Gunler..

Üst Alt