• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Allah lafzı görmek

berkan

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Öncelikle allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun.Ben bir akşam rüyamda babaannemlerin evinin orada buluna eski bir evin kapısının önünde yerde yazan allah lafzı gördüm ve babama baba bunu eskiden ben yazmıştım dedim babam normal karşıladı ben bir şey demedim rüyam bu kadar çok korkuyorum yerde allah yazıyor biz normal karşılıyoruz inşallah kötüye çıkmaz..hy..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
DSC03416.JPG

Allahın rahmeti bereketi,yardimi Sizin ve Tum musliman kardeslerimin üzerine de olsun Hosgeldiniz kardesim..
Hayirdir insallah!
Rüyada Allah lafzı görmek ;
Takva,iman olgunluguna erismis,manevi huzura ermiş, mükemmel bir karaktere sahip, özel bir insan olduğuna delalettir..

İmam-ı Rabbani hazretleri buyuruyor ki:
(Gençlik çağı, nefsin kaynadığı, şehvetlerin oynadığı, insan ve cin şeytanlarının saldırdığı bir zamandır. Böyle bir çağda yapılan az bir amele, pek çok sevap verilir."

"rüyamda babaannemlerin evinin orada buluna eski bir evin kapısının önünde yerde yazan allah lafzı gördüm "

Bizim yaslilarimiz bir kagida Allah Lafza-i Celal ve benzeri mübarek kelimeler varsa, onları ayak altında bırakmaz hemen kaldirirlardi..
Allah cc sonsuz saygi, hurmet korkulari sevgileri vardi...

"bunu eskiden ben yazmıştım "
geçmiş bir hatanızdan dolayi;Allah'tan özür dileyin, tevbe edin, afv u mağfiret isteyin!bu ruyaya binaen bir iyilik, guzelik kalici hayrat Yapin..
Rabbim her seyin en iyisini bilir.. ama kendi imkanlariniz Size verilmis bir nimetten baskalarina yardimci olun mesela;

"Sizin en hayırlınız Kur’anı öğreten ve öğrenendir”
Hadisi Şerifinde, Peygamber Efendimiz(sav)’in Kur’anı okuyan değilde öğrenenin, okutan değilde öğreten ifadesini kullanmistir.
Yine Sevgili Peygamberimizin faydasız ilimden Allah’a sığınmasını çok çok tefekkür etmemiz gerekli..

İlim ve ibadetlerimiz bizi hata ve yanlışlarımızdan alıkoymuyorsa...ya ibadetlerimizde yada kendimizde bir kusur veya eksiklikmi var ?
diye kendimizi bir Nefis muhasebesinden gecirmemiz gerekli..

bizim hedefimiz, gücümüzün ve kabiliyetlerimizin elverdiği ölçüde çalışmak, ilmimizi arttırmak ve onunla amel etmek ve takva sahibi olmaya calismaktir..
Hayirli Cumalar kardesim...

Üst Alt