• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Allah ismi görmek

mericem

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüayada Allah ismini görmek, rüyada Allah yazısı görmek, rüyada Allah ismi duymak
Selamun Aleyküm, 42 yaşındayım 5 sene evvel eşimden boşandım, bir oğlum var 12 yaşında. Çok sıkıntılı evlilik ve boşanma süreci yaşadım, ancak 14 senedir ciddi huzursuzluk yaşıyordum. Çocukluğumdan beri inancı yüksek olduğuna inandığım biriyim, işim gereği çok kutsal yerleri ziyaret etme lütfunu Rabbim nasip etti. Hamdolsun çok harekteli gençlik ve olgunluk dönemi yaşadım. Aslında şanslı bir insandım hamdolsun. Ancak bir yıl önce bir bayanla tanıştım ve hiç düşünmezken evlenmeyi düşünmeye başladım, geçmiş yaşam sıkıntılarım gerek başka problemlerden dolayı maalesef ayrıldık. Akabinde çok zor günler yaşadım, baya sıkıntı ve problemler içinde kaldım. Başka ailevi sorunlar hepsi üst üste geldi ve hayatımın en ağır düşüşünü yaşadım. Sonra bir gün tövbe edip islami şartlarda yaşamaya başladım, iki aydır namazımda ve genelde ibadet ile günlerimi geçiriyorum, araştırıp okuyorum, düzgün şekilde elimden geldiğince uyguluyorum. Çok dua ediyorum, hamdolsun içimde bir huzura bu son günlerde kavuştum, çok daha iyi hissediyorum, en son mevlid kandili öncesi her akşam yaptığım dualarımı okudum, namazlarımı kıldım ve istihareye yattım. İbadetlerim doğrumu, bir yanlışım varmı, dualarım kabul ediliyormu diye niyet ettim.

Rüyamda tam hatırlamamakla beraber önce başbakanı gördüm, güzelce sohbet ediyorduk. Sonra onun dikkatini yüzüğüm çekti ne olduğunu sorup bakmak istediğinde (bu arada yüzüğüm iki haftadır takıyorum üzerinde Esma-ül Hüsna yazılı) elimi tutup kaldırdığında sanki 3-5 boyutlu bir ekrana dönüştü ve arapça Allah yazıları, belki tam emin değilim başka yazılar, tv ekranı gibi gözükmeye başladı. İçim çok mutlu oldu. Ardından hatırladığım bir hediye paketi verildi bana, içinde ALLAH yazılı küpe, yüzük bir tane kabe maketi ama maketin bir araya getirilmesi gerekiyordu, birde çok güzel yeşil renkli bir yüzük. Hatırladıklarım bunlar, ben yüzüğüm var diye düşündüm, küpeleri alayım kendime dedim. Sonra maketi bir tanıdığım ama hiç aklıma gelmeyen Adnan isimli bir işçimizi gördüm, ona uzattım. Hatırladıklarım bunlar sizin değerli yorumunuza arz eder saygılarımı sunarım.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada Esma-ül hüsna ’ın isimlerinden birini görmek işitmek oldukça hayırlı bir rüyadır ve çok özenle yorumlanmalıdır.
Size çok önemli bir mesaj vermektedir.

Hani Sözler ve rüyalar vardır insanı öze asla götüren..
sözler ve rüyalar vardır insanı yoğuran ve insanlığa insanlığı nasihat veren..
Bir de kelamın en güzeli vardır! Esmaü'l Hüsna gibi sözden öte sözden güzel, insanı Kemalullah'a yaklaştıran.
Insanı ahirete, gelecege hazırlayan.
bu rüyayı neden gördüğünüzü zaman ile kendiniz anlayacaksınız!

Belkide maddi manevi sıkıntılarınızdan bir çıkış yolu arar iken bu güzel lafzi gördünüz..Allahu alem.

İnsan düştüğü yerden kalkar,fakat, ancak düşünerek. Düşünmedikçe, nerde ve neden düştüğünün farkına varmazsa insan.
hata ve tarih tekerrur eder..hatalarinizdan ders alirsaniz..hata ve yanlislarda Sizin icin bir nimet olabilir...
Geçmişteki hata ve sorunlu ilişkilerinizde yaptığınız hatalarıniz kulağınıza küpe olsun!

"çok güzel yeşil renkli bir yüzük "
Yeşil bir yüzük gören kimsenin alim, zeki, dinine
bağlı,birisi ile Hayatınızı birleştireceğinize yorumlanir..
Kabe maketi bu insanin uzakta yada farkli mezhep yada irk milleten olmasina oldukça karışık bir durumdan sonra vuku bulmasina yorumlanir..
rüyaların gerçek manasını ancak Allah bilir..

Bir düşün; nelerin açılmasını umuyoruz gün içinde
Havalar açılsın isteriz sözgelimi; gök mavi, güneş ışıl ışıl olsun ki içimiz de açılsın. İçimizde baharlar çiçek çiçek açılsın
Kanatları açılsın sevinçlerimizin.
Gönül bahçemizde kelebekler kanatlansın
İçimize sarıp durduğumuz sancılı ukdeler açılsın; üzerimize sağır duvarlar gibi sarındığımız umarsızlık duvarlarında gedikler açılsın.

Darlıklarımız geniş meydanlara açılsın
Dudaklarımız hep hayır için aralansın.
Fettâh ismine tutunup birbirimize beyaz sayfalar açalım.
Fettâh isminin gölgesinde durup dostlarımıza gönlümüzün baş köşesinde yer açalım.
Fettâh isminin ışığına varıp kalp gözümüzü körleyen perdeleri açalım.
Eşikte bekletmeyelim kimseyi ve kapıları açalım.
Küsmeyelim kimseye ve kapıları hep aralık bırakalım.
Her sözümüzü Fettâh isminin sırrıyla açalım..
Ya Rab, sen bizi Fettâh ism-i şerifini en doğru şekliyle idrak edenlerden eyle! Amin.

ummu hamza

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Allah'ın isimlerini görmek.

Selamun aleykum. Ben rüyamda ilim dersi aldığım hocamı ve ailesini gördüm. Hocam ve ailesi düz bir alanda duruyor. Ben de bebek arabasında yatan oğlumla onların yanına geliyorum. Hava yağmurlu olduğundan hocanın eşi oğlumu yaprakları sararmış ve bir dalı yere doğru eğilmiş bir ağacın altına yerleştiriyor. Oğlum tam da o yere eğilen dalın altında dururken ben de hocamın yanına geçiyorum. Hocam gökyüzüne bakıp şöyle sesleniyor:"ALLAH! YA ALLAH. BİLİYORUM SEN ÇOK BÜYÜKSÜN. GÖSTER BİZE BÜYÜKLÜĞÜNÜ.." Tam bu esnada gökyüzünde şimşekler ve gök gürültülerinin ardından sağ tarafta "O SUBHANDIR." , sol tarafta "AZİZ CELİLDİR" ismi şerifleri beyaz bir yazıyla beliriyor. Biz sevinç ve heyecandan ne yapacağımızı şaşırıyoruz...Bahsettiğim hocam erkektir. Eşimin de hocasıdır. Allah rızası için rüyamı yorumlar mısınız? En iyi bilen Allah azze ve celle dir. Selam ve dua ile...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyaniz Hayr olsun..
İÇİMİZ HÜZNLÜYKEN BİLE YÜZÜMÜZDEN TEBESSÜMÜ EKSİLTMEYEN O,SUBHAN'A HAMD OLSUN YA HU...

Yâ Muhavvile’l-havli ve’l-ahvâl Havvil hâlenâ ilâ ahseni’l-hâl…”
“Ey hâlleri değiştiren Allah’ım, bizi en iyi hâle çevir!”
"İmân sahibinin ferasetinden sakının! Çünkü o, Allah'ın verdiği nurla bakar...Sözlerimizin değeri ve tefsiri, manevidir. Burada maddenin sözü geçmez.

Her zerre bir cebraildir. güzel insan. Işte o cebrailin solunda yaşıyanlar. Nebadat , hayvanat, cemadat, cenin ..
sağ tarafında yaşayanlar. Ilahi. Rabbani rahmani. Mekan ,kader , zaman kapısını geçip besmele kapısına varanlar. Yani ruhu insan olanlar

Hâller, hâller ve hâller…Değişir gider bin bir hâller içinde ömürler…Bu hâl içre taşırız ebedî hayatımızın gülünü,
Tercihler yumağıdır insan,Yol ayrımındadır hep.
Ya onu, ya bu yolu seçmek durumundadır.Ve seçtiği yolda da yürümek zorundadır....

Rüyada Esma-ül hüsna ’ın isimlerinden birini görmek işitmek oldukça hayırlı bir rüyadır ve çok özenle yorumlanmalıdır.
Size çok önemli bir mesaj vermektedir.
O sübhandır, herşeyden münezzehtir.. Allah hem Aziz, hem de Celil'dir… .....
Bu Rüyanin yorumu Keramet ve Gizli bir Sırdır...Evvelden bade-i aşk ile mestiz

Yarabbim sen sinelerin özünü bilensin. Ben nefsimin şerrinden . Aklım ,kalbim ve ruhumla sana sığınırım . selametle..

gnlkctrk

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ALLAH ın ismini görmek

Selamünaleyküm, rüyamda yüzünü görmediğim sadece elini gördüğüm biri ALLAH[cc] ın isimlerinin yazılı olduğu bir kağıt uzattı bana en üste ise daha büyük ve daha belirgin bir şekilde içinde Z.U.H harfleri yazan ALLAH[cc] ın bir ismiymiş ve bana sen bunu oku dedi. Yorumlarsanız allah razı olsun ..

Eminemine

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyamda bir yerde eşimle uyuyorum, gençler taşkınlık ediyorlar onlara uyarı mektubu tarzında bir yazı geliyor. Eşimle beraber yatakta doğruluyoruz bu yazıyı okuyoruz. Yazının sonunda imza gibi orta kısımda H.c gibi bir yazı var, eşime diyorum bu ne anlama geliyor, o da diyorki HATİCE AZZE VE CELLE DEMEK ama o bu şekilde söylerken sanki sesi yankılanıyor.

Ben diyorumki ya bu gavurlar bizim dinimizdeki herkesi, herşeyi biliyor ve kabul ediyorlar bir tek Allah'ı kabul etmek zorlarına gidiyor bir onu kabul etmiyorlar çok ilginç. Sonra içime bir sıkıntı düşüyor bir korku Allah'ım affet diyorum Senin adının yerine başka bir isim konmuş şimdi canımı al yada alma. Allah'ım ben daha hazır değilim diye kendi kendime sayıklar gibi konuşuyorum tam o sırada uyandım. Sabah ezanına az bir zaman kalmıştı uyandığımda.
Lütfen rüyamı acilen tabir edin bu benim için çok öenmli. Ayrıca ben 2 bebek kaybettim ilkinde hamilelik haberimi aldığım dakikadan sonra Allah'ım oğlum olsun diye hep dua ediyordum. Sonra kalp atışlarını duymadık ve alınmak zorunda kaldı.
Şimdi de hamile olabilme ihtimalim var. Bilmiyorum herşeyin arasında bağlantı kuruyorum

Dün bir arkadaşıma şehler islamiyet diye eski arap kültürünü bize getiriyor eskiden kaşık yokmuş elleriyle yiyorlarmış yemeği şimdi sünnet diye hala eliyle yemek yiyen var çok saçma dedim. Bununla mı bağlantılı bilmiyorum acil yorum ve tabirlerinizi bekliyorum saygılarımla hayırlı günler.

Rüya Tabircisi

Moderatör
Moderatör
Rüya Tabirleri
Rüyamda bir yerde eşimle uyuyorum, gençler taşkınlık ediyorlar onlara uyarı mektubu tarzında bir yazı geliyor. Eşimle beraber yatakta doğruluyoruz bu yazıyı okuyoruz. Yazının sonunda imza gibi orta kısımda H.c gibi bir yazı var, eşime diyorum bu ne anlama geliyor, o da diyorki HATİCE AZZE VE CELLE DEMEK ama o bu şekilde söylerken sanki sesi yankılanıyor.

Ben diyorumki ya bu gavurlar bizim dinimizdeki herkesi, herşeyi biliyor ve kabul ediyorlar bir tek Allah'ı kabul etmek zorlarına gidiyor bir onu kabul etmiyorlar çok ilginç. Sonra içime bir sıkıntı düşüyor bir korku Allah'ım affet diyorum Senin adının yerine başka bir isim konmuş şimdi canımı al yada alma. Allah'ım ben daha hazır değilim diye kendi kendime sayıklar gibi konuşuyorum tam o sırada uyandım. Sabah ezanına az bir zaman kalmıştı uyandığımda.
Lütfen rüyamı acilen tabir edin bu benim için çok öenmli. Ayrıca ben 2 bebek kaybettim ilkinde hamilelik haberimi aldığım dakikadan sonra Allah'ım oğlum olsun diye hep dua ediyordum. Sonra kalp atışlarını duymadık ve alınmak zorunda kaldı.
Şimdi de hamile olabilme ihtimalim var. Bilmiyorum herşeyin arasında bağlantı kuruyorum

Dün bir arkadaşıma şehler islamiyet diye eski arap kültürünü bize getiriyor eskiden kaşık yokmuş elleriyle yiyorlarmış yemeği şimdi sünnet diye hala eliyle yemek yiyen var çok saçma dedim. Bununla mı bağlantılı bilmiyorum acil yorum ve tabirlerinizi bekliyorum saygılarımla hayırlı günler.
rüyada kağıtta h.c. yani hatice azze ve celle yazması. düşmana karşı zaferdir, hayırdır, huzurdur. zira hatice azze ve celle yazması şirktir, bunu müşrik birisi yazar. sizin buna karşı sinirlenmeniz elbette hayır olur.
Rüyada Allahtan avf dilemek, tövbeye işarettir. rüyada Allahtan ölüm dileyip sonra hazır değilim demek.
Öncelikle ölüm dilemek günahtır. Ama ölümden korkup daha hazır değilim demekte günahtır. Bu yüzden rüyanın bu kısmı hiçte hayır değil.
Günaha işarettir. Tövbe etmeniz gerek. Selametle.

Üst Alt