• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada alışveriş yapmak

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı günler hocam,geçen gece istihareye yatarak ailelerimizin evlenmemiz için uygun gördüğü bir insanın benim için hayırlı olup olmadığına dair dua edip yattım. Rüyamda ailesiyle bilikte alışverişe çıktığımızı gördüm ama yanlarında o yoktu. Sizce nasıl yorumlamalıyım? Kendimi de bu işe çok kaptırmak istemiyorum çünkü çocukla biz bir şeyden haberimiz yok gibi davranıyoruz. Ailelerimizde bize karışmıyorlar. İkimizde üniversite okuyoruz. Ondan da bir hareket yok arkadaş gibiyiz. Kararsız kaldım. Şimdiden teşekkür ederim. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Hayırlı günler okyanus yürekli kardeşim ..
ama bazen sadece sevmek ,okyanus yürekli olmak yetmiyor..aklimizi kullanip,gerçekleri de görüp düşünmeliyiz...
Her Şeyin Bir zamanı Var Sizin şu an alışverişe gitmek, para harcama zamaniniz degil!!
zaman okulu bitirme, geleceği inşa etme zamani...

"Rüyamda ailesiyle bilikte alışverişe çıktığımızı gördüm ama yanlarında o yoktu. "
kafanızın çok karışık olduguna ve O kişinin evlenmek gibi bir niyetti olmadigina yorumlanir..kendi kendimize gelin güvey olmiyalim..sırıtık.:,
Allahu Alem Rabbim her seyin en iyisini bilendir..Okyonuslar ötesinden Okyonussa selamlar..

okyanuss

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür ederim ablacım nedense güldüm yazdıklarınıza hoşuma gitti kendime güldüm belki de :D kendinize iyi bakın :)

kenan77

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm.

Rica etsem, sözlümün rüyasını yorumlayabilir misiniz? Allah şimdiden razı olsun.

Sözlüm kız kardeşiyle alış verişe gidiyor. Elinde 6 tane pet su şişeleri varmış. Alışveriş arabası tıka basa dolu ve elinde bir de kafesin içinde olan muhabbet kuşu varmış. Eve doğru gidiyorlar ve kafesin bodrum katına koyulduğunu görüyor. Muhabbet kuşu bir zarfın içinde. Ama korkudan yanına gidemiyor. Yani ölü mü diri mi belli değil. Ama her zaman da bir gölge takip ediyormuş. Alışveriş merkezinde, eve doğru giderken. Ve birden bire o gölge sözlümün kolundan tutup bir çuvala sokmaya çalışıyor. Ne anlama gelebilir acaba?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleyküm selam Rüyasi Hayr olsun..
Rüyada alışveriş yapmak ;Kazançlı bir döneme girildiğini belirtir.. önceliklerimizi belirliyebilirsek;Ekmek,Su, Sevgi, Dua gibi...

Kafes rüyası pek hayra yorulmaz...
Rüyada kafes görmek hiç ummadığı anda gecici bir derde SIKINTIYA gam ic SIKINTIYA düşmek ve birazcik da stresse yorumlanir..
er Rahim esmasının manası her beden ,kafes ruhun kabridir..
lakin muhabbet kuslarini gormeniz insallahuRahman Dua,Sevgi anlayis merhamet ile bu SIKINTILARIN da ustesinden gelebileceginize yorumlanir...

KAFESİN içindeki kuş ne ise bedenin içinde de ruh da öyle. Biz ise beden kafesine takılıp kalmışız.
Bir gün bir el açacak bu kapıyı biz de Ebedi hayatta gidecegiz ona gore kafesdeki sayili gunlerimizi iman inanc,Teslimiyet
ve sevgi SABIR ile gecirelim..ki otelere ucma vaktimiz geldiginde Huzur bulalim...
sözlünüz,Nefs, Ruh ve Kalbi arasında kaldığına yorumlanir..
selametle..

Üst Alt