• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada alışveriş merkezi görmek

zeyno

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm Gönül Sızım Ablacım, nasılsın?

En son rüyamın yorumunda haklıymışsın. La Havleyi tekrarladıkça sıkıntılarım azaldı. Ayrıca hayatımda da iyi şeyler olmaya başladı. Hayırlısı inşallah. Allah senden razı olsun.

Gece rüyamda kendimi alışveriş merkezinde gördüm. Erkek çocukları orada top oynuyorlardı. İki tane top vardı. Biri plastik hafif toplardan diğeri ise futbol topu gibi ağır toplardandı. Çocuklar top oynarken hafif olan benim ayağıma geliyor. Bende topa vurarak geri yolluyorum.

Emeğin ve yorumun için şimdiden teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam.. hamd olsun iyiyim.. cumlemizden kardesim ben de her daraldigimda La Havle vela kuvvete illah billah-i okurum
gercekten icimde bir guc, kuvvet gelir sanki derman KAPISI acilir...
Kusura bakmayin hemen yazamadim.. Ruyanizi 1 saat oncesi mi ne gordugumde bir yabanci uyruklu Hanim is yerime geldi...
Kizimin universiteden profosoru imis...
35 yaslarinda oldukca guzel, bakimli, cekici bir bayan.. neyse
Kizim icin mi geldiniz dedim HAYIR dedi...Sizin Istanbul dan ve mesleginizi bildigimden Bana bir konuda yardimci olmaniz icin ricaya gelmistim dedi..
Gozleri aglamaktan kizarmis, akli allak bulak ,dusunceleri oldukca daginik gorunuyordu...
Buyrun efendim dedim Size Nasil yardimci olabilirim diye nezaketten bir de Cay ,kahve icelim diye ikramda bulundum..
Baktim ki Turk adetlerini oldukca iyi bilen bir Amerikali Hanim...
12 yasinda KIZI oldugunu ve 7 yildir bir Turkiyeli Istanbuldan esinden ayrilmis bir Bey ile yasadigini ve Istanbullu 2,3 kez ziyaret ettigini ve
Turkceyi Gayet Rahat anladigini ve istanbullu cok sevdigini soyluyordu...
ve gecen ay o Turkiyeli beraber yasadigi Beyefendiyi kovdugunu yani evinden cikmasini istemis..
ve Agliyor ve Onu Sevdigini soyluyordu...
Affedersiniz dedim Hem Seviyorsunuz diyorsunuz hem evden Siz kovmussunuz hem de agliyorsunuz.. Lutfen Artik Karar verin Siz ne Istiyorsunuz
deyince tebessum etti.. iste Benim de Sorunum bu...Ne istedigimi bilmiyorum..
ne Onun ile yapabiliyorum nede onsuz..cddvb..
Neden evden kovdugunu sordugumda cook kiskanc, her harekettimi kontrol etmeyi seven ve hep benden hizmet bekliyen biri idi..
cook duygusal ama kizdiginda cook KIRICI..ve bana el kaldirabiliyordu diyordu...
Tam tipik bir Turk erkegi diye icimden gecirdim..
neyse Sizin beraberliginiz daha ilk gunden beri YANLIS idi dedim..
Simdi burada Dinden bahsedemezdim cunku O Turk erkegi de Din ile alakasi olmiyan biri..Cagdas biri anliyacaginiz ve
cagdasligin, medeniyettin sonunu da simdi gorecegiz...sırıtık.:,
Evlilikte ki burda evlilik yok beraberlikte eşlerin ortak ilgi ve değerlere sahip olmaları önemli bir unsur...
esini asiri kiskanmasi bu Butun Turk erkeklerin kaninda vardir..
Yani bizler burdaki ki gibi modernism adi altinda sevdiklerimizi hic kimse ile paylasamayiz...:tamam:.
Hanim da diyor ki ben BATILI bir bayanim.. yani kendi gucli liderligim, kendime guvenim, kisiligim kendi prensiplerim kendi fitrattim var...:tamam:.
Fakat Onun ile oldugum 7 senede butun bu kendi fitrattimdan odun verdikce benim kisiligim, karakterim sanki kayboldu.. onun kullu ve kolesi oldum..
kariyerime ve aileme, sevdiklerime karsi o eski katerina olamiyorum.. bu beni cook rahatsiz ediyor ne yapmaliyinm diye Size Geldim...
Evlilik ,beraberlik her zaman iyi duygularla başlar. Adayların önlerinde nice güzel hayaller vardır.
Herkes birbirine saygılıdır. Daima karşı tarafın istek ve arzuları öncelenir. Onun mutlu olması ile kişi kendisi de mutlu olur. Romans önemlidir,
paylaşımlar kaçınılmazdır… Ya sonra neler olur?
.................
Bu bayana sunu onerdim..
Lutfen evinize gidin 5,6 ay gibi hic bir iliskiye girmeden ilk once bir sakinlesip kendinize gelin.. su an duygusal bir dalgalanma, bocalama, arayis icindesiniz...
yani ne karar verirseniz verin saglikli, dengeli ve mantikli bir karar olmiyacaktir...
ve yasadiginiz o 7 yilli dusunun ..bunun muhasebesini yapin.. onceliklerinizi belirleyin.. Siz ne istiyorsunuz bir karara gelin de sonrasi Allah kerim..
6 ay sonra o bulanik akliniz biraz durulduktan sonra tekrar sizin ile gorusmek istterim diyerek kendisini ugurladim..
O da dediklerimi mantikli buldu ve tessekur edip yanimdan ayrildi...

rüyada Alışveriş merkezi görmek
Alış veriş merkezi gören kimse içe kapanmaktan vazgeçip dışa döner, yeni şeyler öğrenerek bunlardan yararlanır...Allahu alem..
İnanan insanların vicdanî duyarlılıkları çok yüksektir.
Allahtan saygıyla korkan müminler hata yaptıklarında büyük rahatsızlık duyarlar; en ufak bir hata onları huzursuz etmeye yeter.
Yaşadıkları sıkıntı Allahın hoşnut olmayacağı bir davranış sergilemiş olma düşüncesinden kaynaklanır.
Ancak yaşadıkları rahatsızlığın çözümünün Allaha sığınmak olduğunun bilincindedirler.
Dinden uzak cahiliye insanı gibi yaptıkları hatayı duygusal bir bakış açısıyla değerlendirmez sıkıntı karamsarlık ya da bunalıma girip
intihari dusunmez ve bir yanlisi diger bir yanlis ve gunah ile temizlemeye cozum bulmaya kalkismazlar...
Hissettikleri yalnızca derin bir pişmanlık duygusudur. Ancak bu duygu rahmani bir pişmanlıktır.

İman edenlerin yaşadıkları rahmanî bir pişmanlıksa bu durumda Allahtan uzak olan kişinin yaşadığı ne tür bir pişmanlıktır?.
Toplum genellikle pişmanlığı içine kapanmak insanlardan uzaklaşmak sürekli bir suçluluk duygusu yaşamak acı çekmek ya da bunalıma girmek olarak değerlendirir.
Bu şeytani bir pişmanlıktır. Din dışı yaşayan kişiler hata yaptıklarında aynı hataya dönmemek için daha li olma ihtiyacı hissetmek
ya da hatayı düzeltmek yerine ömürlerinin sonuna kadar bu suçluluk duygusuyla yaşamayı seçerler. İşte bu şirke dayalı bir pişmanlık duygusudur.
Selamet ile Hayra kalin..

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm abla, nasılsın kızında geldi ya dünyalar senindir artık :) Allah daim eylesin inşallah hep mutluluk kapınızı çalsın. Bugün bir rüya gördüm hayırdır inşallah...

Rüyamda çok büyük bir alışveriş merkezinde geziyorum, gezerken yanımda biri yada birileri var ama kimdi hatırlayamıyorum. Sonra diyorum ki şurada bir şekerci dükkanı var güzel görünüyor buraya girelim dedim. Şekercinin kapısına yaklaşırken uyandım. Tabiri nedir ablacım?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, hayırdır inşallah
Rüyada alışveriş merkezi görmek;
Rüyada alışverişe çıkmak (alışverişe çıkıyorsunuz ancak henüz bir şey almadınız), gerçek yaşamınızda bir arayış içinde olduğunuzu ya da ne istediğinizden emin ve hazır olmadığınızı....
içe kapalı bir ruh hali içinde olduğunuzu ancak bundan kurtulmak istediğinizi ifade eder.
Sosyal ,duygusal, yönünüzü geliştirme, insanlarla daha iyi iletişim kurmanın yollarını aradığınızı işaret eder..

Rüyada şekerci dükkânı görmek:
Bir aşk yada kutlama, yada yeni güzel,tatlı mâceraya atılacağına,bazen de Hoş ve güzel insana, söz ve münasebetleri yumuşak ve iyi olan kimseye delalet eder.selametle...

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm canım ablacım, nasılsın sağlığın sıhhatin evlatların nasıllar umarım her şey yolunda ve sizlerde mutlu ve huzurlusunuzdur. Bugün bir rüya gördüm yazmak şimdi kısmet oldu. Rabbim hayırlara getirsin inşallah.

Ablacım büyük bir alışveriş merkezine girerken eski bir arkadaşımı gördüm 2,5 yıldır görüşmedik aslında kötü bir insan değildi, ama hep ben egoları olduğu için uzun zaman önce araya bir soğukluk girmişti sonradan görüşsek te bende o soğukluk hiç gitmedi.

Neyse ablacım o arkadaşımı gördüm alış veriş merkezine girdim onu görmemezlikten geldim. Yürüyen merdivenlerden inerken bana seslenerek yanıma geldi elinde bir telefon vardı, hal hatır sordu ben iyiyim dedim. Bir yeri mi sordum birini mi sordum tam hatırlayamıyorum ona tarif etti.

Sonra onunla ayrıldık bilgi işlem merkezine gittim, orada ki görevliye birini sordum ve yine kimi sorduğumu da hatırlayamıyorum. Sonra uyandım ablacım tabiri nedir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam,hamd Olsun iyiyim her şey yolunda hayırdır inşallah
Rüyada alışveriş merkezi görmek
içe kapalı bir ruh hali içinde olduğunuzu ancak bundan kurtulmak istediğinizi ifade eder.

Rüyada alışveriş merkezinde gezdiğini görmek;
Sosyal yönünüzü geliştirme, insanlarla daha iyi iletişim kurmanın yollarını aradığınızı işaret eder..

Rüyada Yürüyen merdiven escalators görmek ;
Bilincinizin çeşitli seviyeleri arasında yoğun hareketlilik olduğunu gösterir.
Eğer yürüyen merdiven yukarı hareket ediyor ise, sizin kolaylıkla büyük ilerleme sağlayacağınızı işaret eder.
Eğer yürüyen merdiven aşağı gidiyor ise bir aksilik göstergesi olabilir bazende bir fırsatı kaçırmak anlamına gelebilir...
Kendine rahmet et ki,başkasına merhametin olsun.selametle...

Kelebk

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamünaleyküm. Rüyamda alışveriş merkezinde bir kırtasiye dükkanına girdim ordaki çalışan neden hırsızlık yaptın birşeyler almışsın parasını vermeden çıkmışsın diyordu. Bende sinirlenip bagırıp çagırıp orayı biraz dagıtıp çıktım eve geldigimde ablama anlattım ve ablam çok sakindi kameraya bakmadan konuşuyolar başkası almış seninle karıştırıyolar diyordu.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve aleykümselam, hayırdır inşallah,Biraz sakin Aklı selim olun ya Hu ..Genç ,güzel, kuvvetli, akıllı ve endamlısın. Ama bunları nerede ve nasıl kullanacağını bilmezsen kendine yazık eder Mağdur iken suçlu durumuna düşer yine O haklı,SEn Zalim, deli, sinirli, asabi damgasını yersin...

Öfken ve nefsin bir olup aklını mağlup eder. Bunun için daima sabırlı, sakin ve iradene sahip olasın!..
Sabır çok önemlidir. Bir insan sabretmesini bilmelidir.
Vaktinden önce çiçek açmaz. Ham armut yenmez; yense bile bağrında kalır. .

Rüyada alışverişe çıkmak ;
gerçek yaşamınızda bir arayış içinde olduğunuzu ya da ne istediğinizden emin ve hazır olmadığınızı....
Sosyal ,duygusal, yönünüzü geliştirme, insanlarla daha iyi iletişim kurmanın yollarını aradığınızı işaret eder..

Rüyada bir kırtasiyeci görmek;
gerçek yaşamınızda içinde bulunduğunuz duygusal gerginliğe bir son vermek için alternatifler aramakta olduğunuzu ifade eder.
Bazende büyük bir gerginlik içinde olduğunuzu, etrafınızdakileri kırmamak için büyük bir stres yaşadığınızı adeta kırılma noktasına geldiğinizi ifade eder. kendinize gelin kendinize...Selametle..

acilangul1

Türkmen. 063

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada AVM görmek

Öncelikle hayırlı sabahlar tüm detaylarıyla anlatacağım gördüğüm rüyayı,
Bir grup arkadaşla açık alana sahip cafe de oturuyoruz yan masada oturan gruptan birini annesi oğlu okuldan mezun oldu diye el kol şakası yaparak davul zurna getirdi. Cafede ki tüm müşteriler kendi oturdukları grup arkadaşlarıyla halay çekmeye başladı aynı şekilde bizde halay sonlanınca hesabımızı kimin verdiğini görmediğim bir arkadaş vermis. Arabaya gidince kim hesabı verdi diye sorunca arkadaş ben verdim diye söyledi, arabaya bindiler ön koltuğu benim için boş bırakmışlardı bende dolu olduğunu sandım ve arkaya geçtim 4 kişi arkada biri şoför koltuğunda bu sekilde ilerledik bir AVM ye gittik nedense hiç kimse arabadan inmedi ben AVM den bişey almak için gittim ( ne olduğunu bilmiyorum ) aradığım şey yoktu çıkarken biriyle selamlaştım ve AVM nin içinde kar maskeli birini gördüm, dışarı çıkar çıkmaz arabaya gittim ön koltuğa oturdum arkadaş tam hareket edeceği anda dur dedim silahlı soygun olacak dememe kalmadan bir araba AVM nin önde duran polisin birini ezdi ve diğer Polis memumları da ona müdahale etti. AVM nin içinde silah sesleri geliyor içindeki müşteriler kaçışıyor dışarda kalan polisler müdahale etmeye başladı bayan asker üzerindeki silahları çıkardı ve çatışmaya girdi o arda rütbeli biri bayan askere emrederek elindeki silanları aldı ve kendisi çatışmaya katıldı ( buraya kadar anlattığım kısım da arabadaydı ) çatışma sonucu AVM de çalışan bir kaç kişi ve hırsızlık yapmaya gelenler yerde yüzleri açık şekilde ölmüştü etrafa dağılan bozuk paralar vardı birkaç lira yerden toplayıp dışarda olan kasanın üzerine koydum ( acaba bu bozukları kimse görmeden alsam mı diye düşündüm bi ara ama almadım ) ve içimizde olan arkadaşlardan birine haber geldi ve o çatışmada hayatını kaybeden AVM de çalışanlardan biri arkadaşımızın yüzünü görmediği bizzat tanımadığı akrabasıymışansın
Tüm detaylarıyla anlattım umarım hayırlara vesile olur... iyi günler.

Üst Alt