• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada alev görmek

bukett

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba, rüyada alev görmek neye işarettir?
Rüyamda her tarafın yandığını gördüm fakat duman yoktu sadece kırmızı alevler vardı ve bana aileme bişey olmadı kaçtık kurtulduk.
Gördüğüm rüya ile ilgili yorum yaparsanız çok menun olurum teşekkürler .

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhaba Hayirdir insallah..
Rüyalarımız bizi yansıtır! Bazı rüyalar hiçbirşey ifade etmezken bazıları da hayatımızda birşeylerin habercisi olabilirler!
Ya da hiç bilmediğimiz derinlerimizden birşeyler rüyalar yoluyla dışa vurulabilir.
Rüyada yangın görmek:SIKINTIYA dusmeye,Kara duman çikiyorsa büyük dert ve hastaliktir...
Rüyada yangin çikip evinin veya bir Mahallede her hangi bir binanin yandigini görmek uzaktan heyecanli bir haber alacaginiza yorumlanir..Allahu Alem..

Rüyada alev görmek ;arıtma simgeler.
Alevler içinde mücadele etmek başarı ve zenginlik için gayret, enerji ve yatırım gerektiğini ifade eder

Çoğu insan kendisinin asıl bulunması gereken yerde olmadığını hisseder...
Aslında belki tam da bulunması gereken yerde olduğu için kabullenmek istemez....
Çünkü küllenen hayallerine alevlenmeyi bekleyen nice korlar gömmüştür...
Bedel ödemeden yüreğini tutuşturmadan kendini yakmadan gelinebilecek mertebelerin elbette bir seviyesi vardır..
Ve bir de yolları çile ile yürünmüş ve kabullenilmiş makamları...
Bütün korların küller içinde gül gül olduğu makamlar...
Hayret makamı aşk makamı sükûnet makamı teslimiyet makamı...

Allahım Gönlümde Olanı Hakkımda Hayırlı ET Hakkımda Hayırlı Olana Gönlümü Razı Et..
Allah kulu hakkında hayırlısını Nasib Eder..İhmal Etmez İmtihan eder..
başımıza sebepsiz gibi gelen belalar aslinda bizim kendi ellerimiz ile etiklerimizdir...
Selamet ile Hayra Kalin.. Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..

A

Ayse polat

Kayıtsız
Misafir
Rüyada alev görmek, rüyada alev fırtınası görmek neye işarettir?
Slm benım rüyamda başta herşey normaldi, akrabalarım vardı onlarla yürüyorduk gökyüzünde bir cisim gördük ondan yere doğru kıvılcımlar dökülmeye başladı. Sonra ben kaçmaya karar verdım yanımızda cok fazla odaları olan kapalı bır yer vardı ben oraya gırıp en ortadaki odada kucağımda oğlumla beklemeye başladım. Ama o sıra dışarda tam bır alev fırtınası vardı, beni de cok az etkılemeye başladı. Sonra ayak parmaklarımın sıcaktan erımeye başlaması beni korkuttu, yavaş yavaş acı cekmekdense kapıyı açıp ateşe atlayıp bır kerede kurtulmak ıstedım, fakat sonra herseyde bır hayır olacağını, eğer her yer yandı burası kaldıysa belli ki ben olmıycem dıyorum ve beklıyorum. Sonra yanımda esımı görüyorum o benımle konuşmuyor, salavat getırıyorum sürekli. Daha sonra dışarıdaki alev fırtınası yerıni normal fırtına alıyor ve bızı de ıcıne alıp sanki başka yere götürüyor. Orada başka ınsanlarda vardı ama kımseyı tanımıyordum. Altın gordum kendıme ait bir kaç altın, orada yenı bır hayat sürmek için bana lazımmış. O sıra sonradan gelen pis bır kadın onları benden almak ıstıyor, çalıyor kavga edıyoruz. Esım de var ama benımle konuşmuyor. Yorumlarınız ıcın sımdıden teşekkür ederim.

Üst Alt