• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

ruyada aldatmak

Bilal Basoglu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum,
Ruyamda babamla tatildeyiz, ben bisiklet uzerindeyim denizin ustunde suruyorum babamda denizin ustunde yuruyor babamin yaninda bir bayan var annemi aldattigini dusunuyorum.
Onume baktim iki tane buyuk yolcu gemisi vardi ben hala denizin ustunde bisiklet kulkaniyordum.
Sonra otele giderken babam annemi aldattigini iyice farkina vardim hatta kadin cok kotu seyler soylemeye baslamisti, bende hemen odama kostum babamda pesimden geldi, kapiyi hemen acip iceri girmek istiyorum, anahtarin ustunde ve kapinin ustunde 73 numara yaziyordu anahtari sokamadim babam yetisti bana o geldi anahtar girdi actim kapiyi, ikmizde girdik ben bavulumu topluyordum annemle hemen bosanacaksin dedim. Babam guldu. Ben topladim bavulu ciktim kapidan. Sonrada merdivenden degilde, bambu sopalariyla bir iskele yapmislar ordan iniyorum babamda merdivenden indi pesimden geldi. Inene kadar annemden bosanacaksin diyip durdum, annemi aldattin dedim kizdim, babamda hep guluyordu. Sonrada uyandim..
( not: babam 52 yasinda ve bugune kadar hic suphe etmedim oyle bir konuda gordugumde sasirdim zaten ) :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hosgeldiniz kardesim..
ALDANMAK: Rüyada bir kimsenin kendisini aldattigini görmek, Allahu Teâlâ'nin yardimina erisecegine delâlet eder.
Yani anneniz SABRI karsiliginda Allahu Teâlâ'nin yardimina kavusacagi...
ALDATMAK: Rüyada birini aldattigini görmek, iyiye alâmet degildir. Çünkü hadis-i serifte "Kim ki bizi aldatirsa bizden degildir" buyurulmustur.
Bu rüyayi gören çok dikkatli olmali ve kimseye, yasina,basina guvenip Temkin ve tedbiri elden birakmamali seklinde bir uyari ruyasidir..
Hayirli geceler...

Üst Alt