Merhabalar bir kac gün önce rüyamda, evde gerçekte var olan bir akvaryumum var ve rüyamda akvaryumu uzun zamandır temizlememisim içinde bir tür bitki üremeye başlamış yosun gibi .... Sonra nben işten geliyorum kapidan giriyorum o sırada ailem evde ama farklı odalardayiz ben birden çığlık atıyorum uzerime kul gibi minnacık bir sürü şey yagiyor odada.ama gerçekten sayılamayacak kadar fazla.kar gibi ... Akvaryuma bir bakıyorum benim baliklarimdan farklı iki balık daha var koskocaman.biri mavi gibi buz mavisi diğeri böyle gümüş rengi gibi parlak.ve iriler.akvaryumdan odaya çıkıyorlar uçan balık diyorum.meğerse odadaki bu kul sandığım şeyler bu iki balığın yumurtaları ve onlarda minicik balık oluyorlar birsuruler.önce korkuyorum o yabani bitki bu balıklari üretti zararlı bunlar diye düşünüyorum rüyamda ama bana hiç bir zarar vermiyorlar.hatta cok alımlı balıklardi diye düşünüyorum.bu ruyamdan ne çıkarabiliriz cok merak ediyorum .nisanliyim ve maddi sıkısiklar yüzünden Suan dugunumuzu yapamıyoruz ve benim nisanlimin yanına tayinim çıktı ....bu balıklar benim şansım mi diye düşündüm ve yorumlatmak istedim teşekkürler hayırlı ramazanlar