• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada akrabaları görmek

istanbul2013

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm;
Dün gece niyet edip uyudum Sevdiğim kişinin hayırlı olup olmadığını anlamak için rüyamda.Rüyamda bizim ev kalabalık akrabalar var teyzemde var ve annem babam abim.Abim evli 3 çocuğu varmış boşancakmış yengemden,ben bi ara, küçük kızı varmış onla oynuyorum.Sonra ben abim babam bi yere gidiyoruz ben abimle konuşuyorum boşanamzsın falan diyorum biraz ayrı yaşayın sonra barışırsınız diye kızıyorum öyle.Ama abim bekar.Yorumlarsanız çok sevinirim.
Allah razı olsun şimdiden hayırlı günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam Hayirdir insallah..
Kendine dost olan hısım ve akrabayı görmek emniyet ve güvene, esenlik ve huzura..
Rüyada sevdiğiniz bir akrabayı ,kardesi görmek terslikleri, olumsuz olayları kolay atlatacağınıza işarettir.

"Sevdiğim kişinin hayırlı olup olmadığını anlamak için"
İstihare eden kimse mahrum kalmaz, istişare eden pişman olmaz.
Aile ve akrabalariniz ile istişare edin ki pisman olmayasiniz seklinde yorumlanir..
Cenab-ı Hak’tan hakkınızda hayırlı olanı isteyiniz, nefsinizin arzu ettiklerini değil. Böyle olursa inşaallah neticesi de iyi olur.
Hayirli gunler..

emircoşkun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüya

Merhabalar
benim gerçekte 26 yıl önce vefat etti ama yıllar önce anneannemi terke etmiş bir halde rüyamda gördüm. Dayılarım ve anneannem dedemden hesap soruyordu ve anneannem ağlıyordu. Dedemi çok genç, yakışıklı ve güzel kıyafetlerle gördüm.
Bu rüya beni oldukça etkiledi yorumlarsanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim iyi geceler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Merhabalar kardesim ama ben Rüyada kim kimin ile hesaplaşdigini anliyamadim..
ama bildigim Allah cc. hic kimseyi görülmemiş, helal edilmemiş hesaplarla ahirette gitmeyi nasip etmesin orda hesap cook cetindir..

Bir mü'min için tevbe kapısı her an açıktır; insan, altından kalkılmaz hesaplarla ötelere gitmemek için sürekli temiz yaşamalı, kul hakkı gibi ağırlıklara hayatta iken cok dikkat etmelidir..

Ölüm her ne kadar uzağımızda gibi görünse de her daim yanı başımızda. Aslında ölüm de mesele değil çünkü nasıl yaşarsak öyle ölüyoruz.
Hatalar yapıyoruz. Çoğu zaman da rüyalarda ya da yaşadığımız olaylarda manevi uyarılar alıyoruz.
Kimi insan fark ediyor kendine çeki düzen veriyor. Kimisi de yaşayan bir ölü oluyor...
görülmemiş hesaplarla öbür dünyaya gitmeyelim....

İnsan, altından kalkılmaz hesaplarla ötelere gitmemek için hep temkinli davranmalı, sürekli temiz yaşamalı, ezkaza kirlenmişse hemen temizlenmeye çalışmalı;
elinde fırsat varken günah ve kul hakkı gibi ağırlıklardan kurtulmanın yollarını araştırmalı ve ölüme her an hazırlıklı olmalıdır.
Gıybetini yaptığı, haklarını yediği, bir kötülük ettiği kim varsa, onlara ulaşmanın ve helallik almanın bir yolunu mutlaka bulmalıdır.

emircoşkun

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Anneannem ve dayılarım kendilerini terk ettiği için dedemden hesap soruyorlardı. yorumunuz için teşekkür ederim Alla razı olsun.

Üst Alt