• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada akraba ile evlenmeyi görmek

esre

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmun aleykum. Öncelikle size bir teşekkür borcum var. Kaç tane rüya gönderdiysem size. Hepsini yorumladınız. Aynı gün hemde. Allah razı olsun sizden.

Efendim bilmiyorum bu durum nasıl açıklanır.Daha önce belirtmistim ben rüya görünce ya o rüyayı daha önce yaşamış yada birgün yasacağım gibi oluyor. Tedirgin oluyorum. Bu durum beni rahatsız etmeye başladı.
Bundan tam bir yıl önce amcamın oğlunun evlendiğini ve bir oğlu olduğunu gördüm. Ne hikmettir ki tam bir yıl sonra kuzenim evlendi ve bir oğlu oldu.
6 ay önce amcamın vefat ettiğini gördüm ağlayarak uyandım ve ertesi gün vefat etti.
Birkaç ay önce de bir süredir konuşmadığım bir arkadaşım. Kızla konuşmuyordum. Bana haksızlık etmişti. Ve benle konuşmuyordu. Birgün rüyamda ağlıyordu. Sana ihtiyacım var diyordu. Ertesi gün sınıfına gittim rüya mi anlattim. Evet bu doğru dedi. Çok şaşırmıştım. korkmaya başladım

Bunları niye anlattim. Efendim durum bu. Geçenlerde babamın anjiyo olduğunu kalp krizi geçirdiğini ve öldüğünü gördüm. Sonra öğrendim ki babam bayramdan sonra anjiyo olacakmış. Çok korkuyorum. Tabiki ölüm Allahtan ne eylerse eylesin güzel eyler. Ve son üç gündür aynı rüya yi görüyorum 25-26 yaşlarında bir kadınım. Ve annemin amcasının oğlu ile evleniyorum. Mutlu oluyorum. Aramız 3 yaş oğlanla ama bu rüyanın gerçek olma ihtimali hiç hoş değil bence. Ne olur bunlara bi yorum yapın. Şastım kaldım.

Hayırlı günler...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam bir sey degil güzel insan Allah cc. cümlemizden RAZI olsun.. Hayirli Kandiller ve Hayirdir insallah..

Rüyada akraba evliliği yaptığını görmek;kavgalar ve sorunları işaret eder..
önemli olan oluşan olay ve hadiseler değil olaylara karşı bizim gösterdiğimiz Tepki ..dünyaya ve problemlere bakış açımız-dir!!!

Elif gibi yalnızım, Ne esrem var, ne ötrem. Ne beni durduran bir Cezmim, Ne de bana ben katan bir şeddem var.
Ne elimi tutan bir harf,Ne anlam katan bir harekem.. .Kalakaldım sayfalar ortasında. Bir okuyan bekledim, Bir hıfzeden belki...
Gölgesini istedim bir dostun med gibi… Küçük bir dünyam var benim haddini bilen hayallerim.

"ben rüya görünce ya o rüyayı daha önce yaşamış yada birgün yasacağım gibi oluyor" bu konuda asagidaki konulari okursaniz ins.bu konu hakkinda olanlari daha iyi anlarsiniz..

acilangul1

https://www.islamiforumlar.net/ruya-yorumlari-bolumu/31135-ruyada-gelecegin-soylenmesi.html

https://www.islamiforumlar.net/gonu...-ilgili-pozitif-ruyalar-gormek-mumkun-mu.html

esre

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
teşekkür

Merhabalar
Kadir gecemiz mübarek olur inşallah. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Üst Alt