• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada aile görmek

busram.

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada aile görmek
Selamün Aleyküm hocam nasılsınız, rüyamda tam olarak ne gördüğümü bilemiyorum aile kavramı içinde aldım yanlışım varsa kusuruma bakmayın teşekkür ediyorum. Rüyamda birini gördüm erkek, yaşca büyüktü, sanırım eşi ölmüş ölü halini görüyorum, eşi bana benziyor sadece saçı siyah, gördüğüm erkek ve ailesi bana çok iyi davranıyor kapının önüne kocaman uzun masa kuruluyor bana küçük ekmeklerde tereyağ bal ve reçel uzatıyorlar sürekli. Annem bana balkondan bakıyor ama aldırış etmiyorum, gördüğüm aile kişiler sürekli iyi davranıyorlar kızım diye diye. Gördüğüm erkek hafif uzun saçlı 30 lu yaşlarda uzun boylu idi. Küçük bir çocukla kavgaya başlıyorlar, çocuk gördüğüm adama saldırıyor boynuna ufak bir şey sokuyor, ağlıyorum yapma diye ama duymuyor. Çocuk adamın boynun da küçük bir delik açılıyor bana korkma deyip sarılıyor. Uzun oldu kusuruma bakmayın böyle tamamlayabildim kolay gelsin teşekkür ederim.
adım büşra yaşım 20 sarışın renkli gözlüyüm

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam Hamd olsun iyiyim ya Siz nasılsınız? Rüyaniz Hayr olsun

Rüyada kendi aileni görmek;
Rüyayı gören kişinin ailesiyle ve aile bireyleriyle olan ilişkileri ve onlara yönelik duyguları temsil eder.. Destek,Sevgi ve hayırlı ve iyi şeylere yorumlanmıştır..

"bana küçük ekmeklerde tereyağ bal ve reçel uzatıyorlar sürekli "
Size bir konuda atılan yemlere aldanmayın,uyarısına yorumlanir..
Nefsini Suçlayan Kusurunu Görür.. Kusurlarını Gören ve Bunlardan Gereken Dersi Alan Kurtulur.
hayatınıza kaldığınız yerden devam edin, başkalarını suçlamayın. ..sizin kararınız, sizin seçiminiz idi.. her şeyin bir bedeli olduğunu asla unutma..
Hayatta edindiğimiz tecrübeler, yediğimiz kazıkların toplamına eşittir ...
Her hatanın bir bedeli ve aldığınız bir Hayat Dersi vardır..

sizi çocuk ruhlu biri tartışmaya çekmek isterlerse, uzak durun. Bazı insanlar hakikaten tartışmayı severler; çünkü bu durum onlara geçici bir güç verdiğini sanırlar..
Büyüdüğünde gel de konuşalım misali...
Selametle..

Üst Alt