• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ahzap suresi görmek

nuru alanur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
selamün aleyküm üye olur olmaz hemen yazıyorum ama hakkınızı helal ediniz.rüyamda kuranı kerim sayfaları açılıyodu önümde ahzap süresine gelince durdu ahzap suresi dedi bir ses ben o sırada sürekli aliyyül azim diye yükses sesle tekrarlıyodum.aliyyül azim diye bağırarak uyandım hayırdır inşaallah

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim hakkimiz helaldir.. Kainatta her sey ic ice birbirine bagli ve bir sekilde sebep ve vesileler ile olusur..
ne guzel Sizi de bir ruya ile Gonul Dergahimizda gormus olduk..

Hayirdir insallah.
Rüyada Ahzab suresini görmek, batıl inanışla doğru inanışı ayırt ederek, bunu hayatına geçirerek yaşayan kişiye yorumlanır..
Manevi dert ve zorluklara maddi dermanda bulunamiyacagina isarettir..
ayrica Rüyada bu süreyi veya ondan bir ayeti okudugunu Görmek, takva sahibi olmaya, kabir azabindan kurtulmaya,
batildan uzak durmaya ve salihleri sevmeye işaret olarak yorumlanabilir.

La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyul Azim. ...
icinde bulundugunuz dert, SIKINTI, buhran dan Allah-in izni ile cikacaginiza kurtulusa da alamettir yukaridaki Virdi cokca okuyunuz kardesim..

LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM.
BU DUA BU ZIKIR BU VIRD PARA İSTEMEZ, PUL İSTEMEZ.
BİR KAÇ DAKİKALIK BİR ZAMANDA OTURDUĞUN YERDE, YATTIĞIN YERDE AYAKTA HER NE HALDE OLURSAN OL, BU DUAYA DEVAM ETMEK
VE DERTLERDEN SIKINTILARDAN KURTULMAK NE GÜZEL DEĞİL Mİ? ALLAH cc. AZIM VE AZAMET SAHIBIDIR!!!
GÖNÜL SIKINTISINI HİÇBİR MADDİ İLAÇ GİDEREMEZ...
Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun..
Hayirli aksamlar...

nuru alanur

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
allah razı olsun gönül sızım negüzelsin sen böyle :)

bir rüyam daha var onuda buraya yazayım mı

Üst Alt