• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağlayan birini görmek

deryadeniz

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ağlamak, AĞLADIĞINI GÖRMEK, gerçek hayatta sevineceğinizin işaretidir.

Rüyasında ağladığını gören kimse çok sevinir. Ağlamak ruhun saflığına işarettir.

Rüyada ağlarken gözyaşı döküyorsanız ve akan gözyaşı yanaklarınızı yakıyorsa sevinmeye, üşütüyorsa üzülmeye işaretle tabir edilir.

Rüyada yüksek sesle ve üstünü başını yırtarak ağlamak , Rüya sahibinin gerçek hatında da ağlamasına,

Sessizce ağlamak ise yağmur ve berekete, rahmete ve Allah korkusuna, sevinç ve mutluluğa işareteder.

Rüyada ağlamadığı halde gözlerinden yaş aktığını görmek, muradına ermek, isteğine kavuşmak olarak yorumlanır.

Rüyada ağladığını ve gözünden yaş yerine kan aktığını görmek, elinden kaçan firsata üzülmeye ve günahlardan tövbeye işaret eder.

Gözleri yaş ile dolu oldugu halde dışarı akmadığını gören, helal mal ve para kazanır.

Rüyada Allahu Teala korkusundan, günahını düşünüp pişman olarak ya da Kur an dinlemekten ötürü aglanıyorsa, o zaman rüya sahibinin sevinmesine, üzüntü ve kederinin gitmesine işaret eder.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüya: Selamun Aleyküm hayırlı günler..ben rüyamda bir kaç seferdir ağlayan erkek görüyorum.benim için ağlıyor..benimle bir hayat kuramadığı için ağlıyor..ama ben onun ağladığıyla ilgilenmiyorum..yönüm başka tarafta ve huzurlu oluyorum.merak ediyorum bu ne anlama geliyor.bilgi verirseniz memnun olurum.hayırlı günler.

Yorum: Aleykum Selam Hayırdır inşallah. Rabbim hayra cevirsin.
Rüyanıza Rüyada ağlayan adam görmek ;tanidiginiz biri mi olup olmadigini yazmadiginiz icin Allah-in izni ile genel bir yorum yapmaya calisacagim...
yakınlarınızda derin üzüntü yaşayan ve bunu dışarı yansıtmayan bir erkek olduğunu simgeler.
Etrafınızı inceleyip böyle birini bulup, onun üzüntüsünü paylaşmalısınız. İnanın ileride bu kişide size destek çıkacaktır..
seklinde yorumlanir Allahu alem..
ama siz kendi ruyanizi vicdaninizda en iyi tabir eden oldugunuzu unutmayin..
kalbiniz, hal ve davranislariniz da ayni yon ve liman da olsun kardesim...yoksa mazlumun ahini alip bir gun o ahh ayaklariniza takilabilir..
her insan, yaptıklarının zararını yine kendisi görür. ...
Her zaman adil Dürüst ,ve samimi olun ve niyettinizi de vicdaniniz ile bir kontrol edin!ki huzura ereseniz...

Gerçek aşk besleyicidir, ruhu güçlendirir. Sıradan aşk sadece egonu besler... unutmayin Bunu...
Özür dilemek de basittir, kalp kırmak da... Ancak ikisi arasındaki enerji çok farklıdır; birisi fetheder, birisi zulmeder...

İbn-i Sîrîn der ki: Eğer âşık ile maşuk birbirlerini rüyada görürlerse veya meslek sahibi bir kimse, mesleğiyle alakalı bir şey görürse, tabirci iyice dikkat etmelidir.
Rüya sahibinin rüyasını iyice dinlemeli, o gece uyumadan önce ne yediğini ve hangi düşünceyle uyuduğunu sormalı, daha sonra doğru bir biçimde rüyasını tabir etmelidir..
Selamet ile hayra kalin..

yalçın yzc

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ağlayan birini görmek

S.A yaklaşık 1 ay önce evlenmeyi düşündüğüm kız benden ayrıldı. Ailemden herkes tanıyordu. Annem o kızı ve kızın annesini ağlarken görmüş. Kıza da hepimiz seni çok seviyorduk, niye ayrıldınız demiş. Yorumlarsanız çok sevinirim. Allah razı olsun

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sarigonca.jpg

Aleykum Selam Hos geldiniz Kardesim..Ruyanizi yorumlamaya calisacagim insallah lakin Siz kendi ruyanizi vicdaninizda en iyi tabir eden oldugunuzu unutmayin..
Hayırdır inşallah. Rabbim hayra cevirsin.

Rüyada ağlayan kisiyi görmek ;Bu insanın derin üzüntü yaşayan ve bunu dışarı yansıtmayan olgun biri olduğunu simgeler.
ortada bilinmeyen bazi SIR ve uzuntuler olduguna da delalettir..

Gerçek aşk besleyicidir ruhu güçlendirir. Sıradan aşk sadece egonu besler... unutmayin Bunu...
Özür dilemek de basittir kalp kırmak da... Ancak ikisi arasındaki enerji çok farklıdır; birisi fetheder birisi zulmeder...

Çevrene bak; Yalnız sen değilsin; Sıkıntı üzüntü ve acıyla kıvranan Yalnız sen değilsin; Dünya cenderesinde ezilen Yalnız sen değilsin;
Umduğunu bulamayan Yalnız sen değilsin; Aşk acısı içinde tükenip yok olan...
Belki başkasına oranla Senin gülmen gerek.. Haline şükredip sevinmen gerek ...
Hakkinizda her seyin HAYIRLISI...
Selamet ile hayra kalin..

ebruli

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Merhaba.Ben rüyamda okuldaydım.Koridorda görmekten pek hoşnut olmadığım birisini gördüm.Ağlıyordu ve ''Özledim.'' diyordu.Birisi onun neden ağladığını sorduğumda bilmediğimi söylüyor ve oradan uzaklaşıyordum.Oradan uzaklaştıktan sonra arkadaşlarımla sohbet ediyormuşum.Ben arkadaşlarımla sohbet ederken ağlarken gördüğüm kişi benimle aynı derse giren bir kız ve bir erkekle konuşuyordu.Kız benim hakkımda pek iyi şeyler söylemiyordu.Benim bencil ve cimri olduğumu,yalan söyleyip durduğumu söylüyordu.Bende konuşmaya dahil olan diğer erkeğe soruyordum o kızın neden benim hakkımda o şekilde konuştuğunu.Sizce bu rüya neye işarettir?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gul_ve_dostluk_h57468.jpg

Merhaba Hayırdır inşallah. Rabbim hayra cevirsin.
siz kendi ruyanizi vicdaninizda en iyi tabir eden oldugunuzu unutmayin..
kalbiniz hal ve davranislariniz da ayni yon ve liman da olsun kardesim...yoksa mazlumun ahini alip bir gun o ahh ayaklariniza takilabilir..
Her zaman adil Dürüst ve samimi olun ve niyettinizi de vicdaniniz ile bir kontrol edin!ki huzura ereseniz...
Siz gercek Sevgiyi verdiginizde gercek Sevgi ve Dostlar ile lutuflendirilecegineze delalatir...

Hep İnsanların,bize düşman olduklarını düşünüyor ve bizim aleyhimizde konustuklarini zan ediyoruz..
Her şeyi kişiselleştiriyor ve aleyhimizde yorumluyoruz.
Asıl sorumlu alan bu tarzdaki tutum ve düşüncelerimizdir.
Önce bu yanlış düşünce tarzımızı yani hayata bakış açımızı düzeltmekle işe başlamalıyız.
Düşüncelerimizin çoğu gerçeklikten yoksun sanılardır.
Sanılar yani zanlar ise gerçeğin yerini tutmaz. Her şey insanın bakış açısına göre değişir.
“gülün dikeni var diye sızlanacağımıza dikenler arasında gül yarattığı için Allaha şükretmeliyiz”.
Said Nursi: “güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır” diyor. Velhasili kelam..

"Hakîki sevgi, iyilik gördüğünde artmayan, kötülük gördüğünde de eksilmeyendir"
Yahyâ bin Muâz-ı Râzî (Rahmetullahi aleyh)

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ev ve ağlayan kadınlar

selamun aleyküm gönül sızım hocam,

bundan bir gece önce rüyamda ıssız vir sokaktaydım ve birde bakıyorumki tanımadığım bir kaç kadın toplanmış ağlaşıyorlar sonra bide bakıyorum bu size daha önce anlattığım adamın kapısının karşısında ağlıyorlar ve bakıyorum bu adamın arabası kapının önünde yok saat gece yarısı bir iki arası bakıyorum kapının önünde arabası yok caddeye bakıyorum yok ama evinin pencereleri açık bende diyorumki bu evde pencereler açık ama neden arabası yok öyle hocam hafif karanlıktı hafifte rüzgar vardı sonra kadınlar diyorki bu evde deprem olucak anlatırken bile inanın korkuyorum böyleçok tuhaf bir rüyaydı ...selametle ..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
aleyküm selam gönül Dostum..
Hayirdir insallah..
Rüyada ağlayan kadınlar, görmek ;etrafınızda büyük üzüntü yaşayan ve bunu dışarı belli etmeyen kadınlar olduğunu işaret eder...
Allah bilir O insan,daha kim bilir kaç kişinin canını yakmış..olabilir..hy..

Bazı kadınların şövalye sandıkları adamların, aslında alüminyum folyo ile kaplanmış denyo olduklarını görmeleri baya zaman alıyor.
.gghhn..

Sanıyormusun ki,hayat merdivenlerinden sendelemeden çıkacaksın?İtenlerde olacak seni,üzenlerde...Ama sen herşeye rağmen çıkmaya devam edeceksin..
Çıkarken yanından ayrılanlara arkanı dönüp bakmayacaksın,Zirveye ulaştığında seni yarı yolda bırakanlara sen tepeden bakacaksın...

acilangul1

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
selamun aleyküm,inşALLAH Hocam bir gün ben depremler yaşadıysam neyse boşverin ALLAHA havale ettim en sevdiğime bu arada bugün erkek yiğenim oldu daha annesinin ilk karnına girdiinde biraz üzülmüştüm çünkü durumları iyi değildi ama rabbim bize bebeğimize yeticek rızık verdi maaşımız oldu ememkli işte kısmetin nerdeN GELECEĞİ BELLİ OLMUYOR

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
selamun aleyküm,inşALLAH Hocam bir gün ben depremler yaşadıysam neyse boşverin ALLAHA havale ettim en sevdiğime bu arada bugün erkek yiğenim oldu daha annesinin ilk karnına girdiinde biraz üzülmüştüm çünkü durumları iyi değildi ama rabbim bize bebeğimize yeticek rızık verdi maaşımız oldu ememkli işte kısmetin nerdeN GELECEĞİ BELLİ OLMUYOR

Her Çocuk, her kul, her Canli kendi rızkı ile beraber doğar...islikcalan
Hayırlı olsun yeğenin! desene Teyze mi Hala mi oldun..?
acilangul1

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
hala oldum ikinci kez tabii teyzeyimde 2 erkek 2 de kız yeğenim var ALLAH uzun hayırlı ömürler versin sizinde çocuklarınıza inş.

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada ağladığımı görmüşler

Selamün aleyküm hocam,
Dün gece beni uzaktan tanıyan ama benim de iyi bir insan olarak tanıdığım bir abla benim çok üzgün olduğumu ve hüngür hüngür ağladığımı görmüş.Rüyası boyunca ben çok kötü haldeymişim, devamlı ağlayıp durmuşum.
Aynı zamanda ben de dün, önemli bir karar aldım hayatım adına ve gece güneş doğuncaya dek uyuyamadım hocam, doğrusunu Allah(c.c) bilir elbet ancak ne dersiniz hocam verdiği bir mesaj olabilir mi rüyanın?
Selametle kalın inşallah, hayırlı akşamlar..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Hayirli Cumalar ve Aksamlar kardesim..
Size Cok zorr gelen bir konuda hayatıniz adına önemli bir karar almissiniz ki güneş doğuncaya dek uyuyamamissiniz.. haydi bakalim HAYIRLI olsun...

niyetti hayr ve samimi olanin akibettide hayr olurmus.. insan hangi niyet ile KAPIYI calarsa O niyet ile de Rabbim acarmis...
En hakiki sınavlar, zor zamanlarda verilenlerdir..zaten zor olmasa adi imtihan olmazdi..
niyettiniz hayirli ise hiic korkmayin ins.. akibettiniz ,bu kararinizin sonucu da hayirli olacaktir...

tesadüf diye bir şey yoktur!!ancak tevafuk vardır.Tevafuka gelince Allah'ın birbirine uygun kılması veya uygun getirmesi demektir...
bir insan yaşamı boyunca karsilastigi basina geldigi olumlu veya olumsuz her türlü oluşumun Allah cc’dan geldiğine inanarak ya şükredip sabrederek
Bunlarin da bir imtihan oldugunu unutmiyalim..
KUL SIKISMAYINCA HIZIR YETISMEZMIS...
dualar suret giyip adına hızır olmadıkça . Bize önümüze altından dağları koysalar bu beden kabrinde bize huzur yoktur...
Derdi dert verende aranmaz mi?

Hayirdir insallah..
"çok üzgün olduğumu ve hüngür hüngür ağladığımı görmüş"
korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak, duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir.

"Doğrusu, güldüren ve ağlatan O’dur” (Necm sure: 43)

Ağlamak acziyetini anlayip Rahman`in kAPISINA gitmektir..
Rahmandan gelen şefkatle beslenen kalbi rızık. Ağlamak, ateşten koruyan inci tanesi.
Hz. Yakub’un inci tanelerini akıttığı gözyaşları vardır kutsala götüren..
On bir ayrı hikayeyi anlatır, on ikincisinin hasreti değer gözlerine..
Göz pınarından süzülen o inci taneleri güzel sabrı, tevekkülü, kadere şartsız teslimiyeti anlatır.
Ağlamak güzeldir, güzele götüren yol...
Ağlamanın erdemine ulaşan ve o inci taneleri akıtan gözlere selam olsun....
Sana dilsiz, dudaksız sözler söyleyeceğim Bütün kulaklardan gizli sırlardan bahsedeceğim...
Bu sözleri Sana sadece Sana , herkesin içinde söyleyeceğim...
ama senden başka kimse duymayacak Kimse anlamayacak...
Yüreğinin dun gece nicin agladigini Allah-tan baska hic kimse bilmiyecek!! ANLIYAMIYACAK...

Allah'ın kulu

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Allah razı olsun hocam..Kendimi ifade edebileceğim kelime bulamıyorum, şu an tek söyleyebildiğim sizi karşıma çıkaran Rabbe hamd olsun, hamd olsun...

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
rüyada ağlayan birini görmek;

Selamün Aleyküm;
Ablam rüyasında benim ona bir paket hediye ettiğimi görmüş içinde kitaplar ve mektup varmış. Ardından bana teşekkür etmek için yanıma geldiğinde ben ağlıyormuşum.Sonra bana ağlama diye sarılmış.Hem rüyayı gören için hem benim için ne anlam içerdiğini merak ettim. Şimdiden teşekkür ederim.Allah kolaylık versin. acilangul1

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Rüyaniz Hayr olsun..
Rüyada hediye alınıp verildiğinin görülmesi genel olarak hayırla tabir edilir.
Rüyanızda bir kişiye hediye verdiğinizi görmeniz; veren ve alan için hayra yorumlanır.
Sevdiklerinize zaman ayırın, yoksa zaman sizi sevdiklerinizden ayırır..".

Rüyada ağlamak;
büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların, duygularınız üzerindeki negatif etkisini gösterir. Rüyada ağladığını görmek yaşamınızdaki sizi üzen olaylardan daha ziyade bunların neden olduğu olumsuz duyguların bir serbest bırakılmaya, dışa vurulmaya, onlardan uzaklaşıp duygusal dengeyi yeniden kazanmak için bir şeyler yapmanız gerektiğine yorumlanır ve bunun önce güvenli bir şekilde korkular ve hayal kırıklıklarını unutmak gerektiğine tabir edilir.

Rüyada ağlamak, üzüntü, korkuları ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak için kullanılan bir yöntemdir. Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyada da ağlamak iyidir.

Rüyanızda başka birinin ağladığını görmek;
Yaşamınızda duygusal dengeyi yeniden sağlamak için gecikmeden bir şeyler yapmanız gerektiğini temsil eder. Başka birisinin rüyada ağlaması sanki size bir ders verme, hatırlatma yapma görevi yapmakta, dengenizi kuramazsanız sizde ağlarsınız manası taşımaktadır. Rüyada başkasının ağladığını görmek, ağladığını gördüğünüz kişi ile yakınlığınız ile de alakalıdır ve aranızdaki ilişkiyi gözden geçirmeniz gerekebilir.

Rüyada kardeşini ağlarken görmek;
güncel yaşamda kardeşinizin bir konu hakkında sizin yardım ya da desteğinizi beklediğini ancak bunu kelimelerle ifade edemediğini simgeler.

"içinde kitaplar ve mektup varmış"
ablanizla iletişiminize dikkat edin..bilgi, bilgelik ne kadar güzeldir..
Haklı olmak mı istiyorsunuz yoksa mutlu olmak mı? Çoğu zaman hem haklı hem mutlu olmak mümkün değildir. Öyleyse bırakın çoğu zaman başkaları haklı olsun.
Siz de mutlu olmayı tercih edin. Haksız olduğunuzu söyleyen kişiye” haklısın” demenin ve teşekkür etmenin tadını kaçırmayın.

Gördüğün rüya, hayatının manevi yönünü çok zenginleştireceğin bir döneme girdiğini temsil ederken, bu zenginlikten sonra kendini çok daha fazla güvende ve emin hissedeceğini işaret eden değerli bir rüyadır.selametle..

Snmz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Yorumlamalarınız benim için o kadar değerli ki bunu kelimeler ile ifade etmem imkansız. Gerçekten Allah razı olsun. Yine çok güzel bir yorumlamada bulunup beni fazlasıyla aydınlattınız.

Üst Alt