• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağladığını görmek

şero

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
s.a.rüyamda sevdiğim kişinin ailesiyle birlikte köyde tarladaydık tarla çok geniş ve güzel bir tarlaydık yeni ekim yaılacaktı. kendimi sevdiğim kişiyle evli gördüm sonra bi kız geldi bi kızla arabayla bir yere gidecekti ben bende gidicem diye inatlaştım bindik arabaya gittik neyse arabada kıza yakınlıştı ben aldatıldığımı gördüm sonra ağlayarak indim arabadan eve yürüyerek geri döndüm evde kimseyle konuşmadan sürekli ağladım uyandığımda yüzüm ıslaktı gerçekten ağlamışım acaba kötü bişey mi kafama takıldı bu rüya yardımcı olursanız sevinirim agla..:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum Selam hosgeldiniz kardesim...
Hayirdir insallah..
önemli olan olaylar değil bu olayları nasıl yorumladığıniz ve nasıl anlamlandırdığıniz gosterdiginiz tepkidir..

Rüyada ağlamak; büyük olasılıkla gerçek hayatta karşılaştığınız olumsuz durumların duygularınız üzerindeki negatif etkisini sembolize eder.
Ağladığını görmek aynı zamanda korkularını ve hayal kırıklıklarını üzerinden atmak duygusal dengeyi yeniden sağlamak için kullanılan bir yöntemdir.
Aynen uyanık yaşamda olduğu gibi rüyanda ağlamak iyidir...
Sonrasi ferahliktir Allah-in izni ile Siz yeterki iletisim engelisi olmayin..
kafaniza bir sey takildiginda kendi kendinize filim yapacaginiza sevdiginiz ile acikca, samimiyet ile yargilamadan konusun...
Rahat olun...
Hayirli geceler...

Üst Alt