• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada ağaçlar görmek

glzn

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum, rüyada ağaçlar görmek islami yorumunu yapabilir misiniz?
Uzun zaman sonra yine rüya gördüm ve yine sizin yorumunuzu okuyacağım için çok mutluyum :)diğerlerinden farklı olarak bu rüyam çok güzeldi, yorumunu bilmem ama mutlu uyandım. :)
Sabah namazından sonra çok kısa süre uyudum, rüyamda nişanlımla beraber yürüyoruz toprak bir yolda sonra namaz vakti gelmiş gidiyoruz, tam mescide gireceğim sırada bi bakıyorum kadın erkek karışık neyse tekrar abdest alayım akşamı da kılarım diyorum o anda ezan okunuyor ve namazım geçiyor. Çok üzülüyorum sonra bir otobüse biniyorum yolda giderken yol kenarlarına bi bakıyorum her yer yemyeşil ve o kadar güzel ki, ağaçlar mükemmel. ALLAHIM diyorum ne kadar güzel yaratmışsın derken tefekkür etmeye başlıyorum, dualar ediyorum, bi bakıyorum ağaçlar bana yaklaşıyor ben otobüsle ağaçların yanlarından geçerken ve bana gülümsüyorlar sanki. ALLAHIM diyorum bu ağaçlar bana bir şey anlatmaya çalışıyor ve orada uyanıyorum. Benim için önemli bir gündü bu gün bu rüyanın bana olumlu şeyler olacağına dair mesaj verdiğini düşündüm, çok duygulandım,yorumlarınız için teşekkür ederim. :)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam Kardesim hosgeldiniz Ben de Sizi gordugume sevindim..
Sizde dikkatimi ceken iki ruyanizda Namaz ile ilgili idi o yuzden laf aramizda ben size bir nik name isim koydum..
Huzur ismini verdim..
Masallah siz de her ruyanizda nişanlınizla beraber yürüyorsunuz..
Allah sizi hep mutlu ve bahtiyar etsin..
Hayirdir insallah gercekten guzel bir ruya hep umit ve korku arasinda iman isiginda bir yolculuk...
Rüyada ağaç görmek İşinde ilerlemek, başarılı olmak manasını taşır, ağaçlar sırtını sağlam yere ,sağlam insana yaslıyacağınız anlamına gelmektedir...
Kalp saglam mutmain olmuşsa Yaratanından ne düşman dokunabilir oraya nede şeytanı...

İmam Cafer Sadık (a.s): Rüyada namaz kılmanın yedi tabiri vardır:

1-Emniyet
2-Mutluluk
3-İzzet
4-Makam
5-Kurtuluş
6-Murat
7-Eksiklik.
artik sizin ruyanizdaki namazin manasini kendiniz cikarin...

sadece size her ruyada verdigim su nasihatti lutfen UNUTMAYIN...
ÖNEMLİ OLAN OLUŞAN OLAYLAR VE HADİSELER DEĞİL !. OLAYLARA KARŞI BİZİM GÖSTERDİĞİMİZ TEPKİMİZ VE YAKLAŞIM ŞEKLİMİZDİR..
olaylara yaklasim seklimiz ile biz ilk once kendi dunya ahiret ve sevdiklerimizi kendi nefsimizden koruyabiliriz anca...

Olumlu düşünmek hem vücut sağlığının hem de mutluluğun temelidir.Nefret ve kin duygusu yerine sevgi ve bağışlama duygusunu geliştirebilseydik
zaten dunya gulluk gulistanlik huzur icinde olurduk...
Hayat da rüya gibidir. Yorumumuza göre gerçekleşir. Bu yüzden uyanıkken gördüklerimizi de hep olumluya ve hayra yormamız gerekir...
Selamet ile Hayra kalin..

Üst Alt