• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Adliye Görmek

İLiM DiLeNcİsİ

Rüyalar aleminden
Süper Mod
Katılım
10 Haziran 2011
Mesajlar
709
Tepkime puanı
42

Rüyada Adliye Görmek

Rüyada adliye görmek hayıra yorumlanmaz. Kendini adliye binasında görmek, bazı işlerin halli için bir ihtardır.

Adliye binası, borç ve diğer akitlerde gösterilen umursamazlığa, dünya hayatından sonra kişinin her şeyden hesaba çekileceğini unutmuş görünmesine delalet eder.

İşlerin bozulacağı ve sıkıntı çekileceğini belirtir. Adliyede hakim görmek iyiye yorumlanır.

İşlerinizin bozulacağı ve sıkıntıya düşeceğinizi belirtir. Adliyede hakim görmek iyiye işarettir. Bulunduğunuz durumdan çok daha güzel konumlara gelerek, saygınlığınızın artacağını belirtir. Güç işlerin üstesinden gelerek, emellerinize kavuşacaksınız.

Rüyasında adliye gören kişi doğru düşünmektedir ama düşüncelerini çevresindekilere anlatmakta güçlük çekiyor demektir.

Adliye görmek hayirli degildir. Bir adliye binasinda bulundugunuzu ve bazi kimselerle mahkemelik oldugunuzu görmek, sagliginizda bazi bozukluklar olduguna; mutlaka bir doktora basvurmaniz gerektigine veya islerinizdeki aksakliklar için bir maliyeci uzmana danismaniz lazim geldigine delalet eder. Bazilarina göre; rüyada adliye binasi görmek, islerinin bozukluguna delildir. Adliye binasindan içeri girdigini görmek, bir isinden dolayi mahkemeye düsecegine; mahkeme koridorunda bir avukatla konustugunu görmek, düsmanlarinin galebesine; kendisinin bir mahkeme salonunda bir baskasini savundugunu veya bir avukatin kendisini savundugunu görmek, karisik islerinin düzelecegine isarettir. Mahkeme kapisindan çiktigini görmek, islerinin uzayacagina, girdigini görmek ise bunun aksine delildir.Rüyada adliye binasini görmek rüya sahibinin islerinin bozulacagina isaret eder. Ancak adliyede hakim görmek, iyi sekilde tabir edilir.
 

Huzur Yolcusu

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Katılım
21 Haziran 2014
Mesajlar
587
Tepkime puanı
3
Rüyamda kendimi adliyede gördüm

Selamün aleyküm sabah bir rüya gördüm Allah hayırlara getirsin inşallah...

Rüyamda babamla adliyedeyiz mahkeme salonuna girdik ters giden birşey oldu sanırım. Ben içerden çıkıp babama kızıyordum dedim sana böyle yapma diye bak haksız çıktık diyorum, derken uyandım tabiri nedir?
 

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Katılım
26 Temmuz 2011
Mesajlar
19,432
Tepkime puanı
185
Ve Aleykümselam rüyaniz Hayr olsun
Rüyada adliye, adliye binası görmek;
pek hayırlı değildir. Anlaşmazlıkları işaret eder.

Adliyeye gitmek, adliye de bulunmak;
işlerinize, yaptıklarınıza ve söylediklerinize çok dikkat etmeniz gerektiğine işaret eder.
adliye kapısından girmek yaşadığınız bir sıkıntının yakında çözüleceğini, işlerin yoluna gireceğini gösterir.
vicdanınızı, aklınıza hâkim kılın ..selametle..
 
Üst Alt