• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada Abdülkadir Geylani Hz.ni (k.s) görmek

Ruhlaralemi

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun Aleykum Hocam. acilangul1

Allahu alem 8 - 12 Yaşlarındaydım, rüyamda, kapı çaldı, bacım ve ben koşup açtık, Uzun boylu, Nur yüzlü, siyah ince sakallı, Abdülkadir Geylani Hz. (k.s.) Olduğu bildirilen zat ve iki kenarında iri Cüsseli iki mübarek, Abdülkadir Geylani Hz. (k.s.) Birşeyler anlatıyor, bacım ise konuşmaya başlıyor, annem bacımın basına hafiften yapistiriyor, "sus bir dinle bakalım, Allah ımız c.c. Bize ne demiş" diye uyarıyor, sonra ben ve annem içeri buyur ediyoruz, içeri geçip minderde oturuyorlar...

Hocam rüyaları o kadar guzel yorumluyor sunuz ki, dayanamıyorum, yetmiyor çocukluk rüyalarımı da anlatıyorum, haklarınızı helal edin lütfen.

Teşekkür ederim, Allah a c.c. Emanet olun inşallah.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam kardesim Hayirdir insallah..

“…Ben Alemlerin Rabbi’ne teslim oldum!”
el-Bakara, 131

rüyada Abdül kadir geylani Hazretleri’ni görmek, manevi yönden kuvvetlenmeye, bereket ve feyzin çok olmasına, üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder...
KIZ kardesinize de soyleyin;az konuşup çok dinlesin ..
dinlemeyi bilmek, dinlerken SABIRLI olmak, sonucu bilmeden yargilamaya ,fikir vermeye kalkmamak...yoksa bir gun sefkat tokadi yiyebilir..

Yorumlarimi begendiginize sevindim Allah RAZI olsun aklim, bilgim tecrubem ve yuregim ile yazmaya calisiyorum..

Allah a c.c. Siz de Emanet olun inşallah.

incesızım

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Abdülkadir Geylani'yi görmek

Selamünaleyküm.
Bundan 2 ay önce rüyamda kar yağıyordu, karda kızakla kayarak yokuş aşağı indim ve indiğim yerde patronum patronumun eşi vardı ve bir sürü tavuk , horoz vardı ve onlara buğday gibi yemler attım. Sonra karşı tepeye doğru baktığımda Abdülkadir Geylani güneş arksında paralıyor. Koşarak ona gitmeye başladım ve ona vardığımda bana bir erkek çocuk verdi 6-7 yaşlarında çocuğun elini tutum ve uyandım. Üzerinden vakit geçti bu rüyanın ama hala tesirindeyim... Bilinç altı olamazdı bu rüya bir işaret miydi acaba ? Çok çok teşekkürler şimdiden... Allah yüreğinizi, dilinizi kuvvet versin bu yolda verdiğiniz hizmetinizi daim etsin. alkis:;:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
geylanihz.jpg

Ve Aleykümselam
Rüyanız hayır, sonuçları da bir o kadar hayırlı olsun.
el-Bakara, 131

rüyada Abdül kadir geylani Hazretleri’ni görmek;

manevi yönden kuvvetlenmeye, bereket ve feyzin çok olmasına, üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder...
"BÜTÜN MESELE, ATEŞİN SIRRINI ÇÖZMEKTE "
Hz Şeyh Abdulkadir Geylani

rüyada kar görmek;
mevsiminde yağan kar yağışı görmek, iyiye yorumlanır, hayırlıdır. Bu rüyalar hayatın güzel yönde değişeceğini, iyi günlerin yaklaştığını, sıkıntıların biteceğini haber verir,
bolluk ve bereket,huzur içinde yaşayacağınıza işarettir.

rüyada kar görmek;
mevsimi dışında kar yağışı görmek, hastalığa, üzüntüye yorumlanır. Mevsimsiz görülen kar rüyası, rüya sahibi için ani değişiklikler nedeniyle hayatın
değişeceğine işaret ederken her zaman beklenmeyen şeylere karşı hazırlıklı olmak gerektiğini hatırlatan değerli bir rüyadır.

Karda kızakla kaymak, yokuş aşağı inmek;
para kazanmak için ya Sizin ya da bir Sevdiğinizin bir yolculuğa çıkacağına tabir edilir..

'Hakk'ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? "
Şems-i Tebrizi

acilangul1

Rukiyye

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Abdül Kadir Geylani Hz.

Öncelikle hayırlı ramazanlar, bu yıl ramazan inşaallah hepimizin hayatında dönüm noktası olacak güzel değişikliklere vesile olur. Şimdi yazacağım bu rüyamı sabah uyanıp geri uyuduktan sonra gördüm. Bir kargaşanın içinde birinin arkasından gitmeye çalışıyorum; abim ve babam mani oluyorlar, araba ile giderken aileden bir vefat haberi geliyor, yıkılıyoruz, arabaya tekrar biniyorum, arabam kalabalık bir yerde önü kesilerek durduruluyor, arabadan inip bir camiye giriyorum, camide matematik hocam oluyor ve bana; bu camide namaz kılarken aniden yokuş aşağı bir yol açıldığını kapıda Abdül Kadir Geylani Hz.'nin onu karşıladığını, içeri girerken iki kadına rastladığını, birinin açık diğerinin kapalı olduğunu, bu kadınlarında günahları ve sevapları temsil ettiğini, içeri girerken ona eşlik ettiklerini anlattı, daha sonra ordan ayrıldım, yatsı namazı vakti geldiğinde kendimi o camide buldum, aynı yokuş aşağı olan yol açıldı, kapıda uzun boylu, ciddiyeti asil, zayıf, orta yaşlı bir adam duruyordu, birden hocamın anlattıkları geldi aklıma, indim ağlayarak o iki kadınla yatsı namazını kılmaya çalıştım, yatsı namazını kılarken fatiha suresini okuduktan sonra zamlı sureyi okuyamadan bir kuvvet arkamdan iterek secdeye gönderdi beni,vitir namazına başlayana kadar mani olamadım bu duruma, vitir namazına başladığımda kapıdaki heyetli insan içeri girdi, kadınlara hitaben 'ona söyleyin çabuk bitirsin namazını' dedi ve ben o kuvvete karşı koyarak zorda olsa vitir namazını kıldım. Dışarı çıkarken örtüm elimde idi başım açıktı, geri dönüp konuşmak istedim arkamı döndüğümde evimde odamın kapısının önünde idim, ne cami ne camiden açılan yokuş yol, hiç biri yoktu, tam bu anda da uyandım zaten. Rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum, şimdiden yorumlayan arkadaştan Allah razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
namaziterk.jpg

hayırlı ramazanlar, bu yıl ramazan inşaallah hepimizin hayatında dönüm noktası olacak güzel değişikliklere vesile olur amin..
Rüyalar bazen hayatta tesiri altında kaldığımız olayların izlerini taşısa da çoğunlukla çok sırlı olaylardır.Rüyaniz Hayr olsun..

çok güzeldir, huzur verir,manevi yönden kuvvetlenmeye, bereket ve feyzin çok olmasına, üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder...
Ancak bazen de bu, bizim tembelliğimiz ve eksikliğimizin de bir alameti olabilir...
evdeki hesap çarşıya uymazken ahirettin hesabını bu dünyada iyi yapın..

Bir aşık vardı. Sevdiğiyle her gece buluşur sohbet eder hasret giderirdi.
Bir gece yorgunluğu gâlip gelip uyuya kaldı.Gözünü açtığında baktı ki çoktan sabah olmuş.
Büyük bir üzüntü ile sevdiğine durumu haber verdiğinde şu cevabı aldı:...
- Üzülme sevdiceğim. Ben de Rabbime karşı hep bu durumdayım.
O beni her gece bekler; lâkin ben günün yorgunluğu ile buluşma zamanını kaçırırım.
Bu sevgimin azlığından değil zayıflığımdan olur.
Neyse ki o rahmet sahibi Yâr hergün defalarca fırsat verir.
Birinde olmasa diğerinde gelebilmem için kapısını açık tutar.
O kadar ki hiçbir buluşmaya gidemeyecek kadar fersiz düşsem bile son nefese kadar hep beklemeye devam eder.
Âşıksan edep o ki mâşuku bekletmeyesin.
Mâşuksan edep o ki beklemeyi de sevesin

acilangul1

Rukiyye

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
O kadar güzel cümleler kurmuşsunuzki yüreğinize sağlık Allah razı olsun.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Selamun aleyküm gönül sızım abla bundan kaç yıl önce bilmiyorum tahmini 5-6 yıl evvel Abdülkadir Geylani hz. gördüm rüyamda. Tabi o zamanlar sizin gibi rüya yorumu yapan biriyle tanışmamıştım ve soramadım. Konusu açılmışken merak ettim. Geceleyin bilmediğim bir sokakta yürüyorum kulağıma Abdülkadir Geylani diye bir ses eliyor o tarafa doğru baktım ışık var, nur gibi o ışığı takip ediyorum karşıma sakallı gülen bir at çıkıyor bana arkamdan gel der gibi baktı ben de onun ardından gidiyordum. Ben Geylani hz. bildim bileli hep o zata karşı bir sevgim var içimde belki de ondan gördüm bu rüyayı, adını duyduğum zaman bile hep içimde bir sevgi beliriyor nedenini bilmiyorum Allah bilir.. Yorumlarsan sevinirim hayırlı akşamlar ablacım...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve AleykümselamRüyanız hayır, sonuçları da bir o kadar hayırlı olsun.
el-Bakara, 131

çok güzeldir, huzur verir,manevi yönden kuvvetlenmeye, bereket ve feyzin çok olmasına, üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder...
Ancak bazen de bu, bizim tembelliğimiz ve eksikliğimizin de bir alameti olabilir...

"Geceleyin bilmediğim bir sokakta yürüyorum kulağıma Abdülkadir Geylani diye bir ses eliyor o tarafa doğru baktım ışık var, nur gibi o ışığı takip ediyorum "
hayat yolunda ,en huzursuz olduğunuz , daraldığınız dönemde vereceğiniz mücadele sizi içsel anlamda olgunlaştıracak olmasina yorumlanir..

Allah cc.Emanet olun inşallah.

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Sağolasın ablacım cevabın için teşekkür ederim Allaha emanet ol...

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selâmün Aleyküm...Bu gece ilginç bir rüya gördüm önümde kor ateş var dumansız Şeyh Abdulkadir Geylani Hz. geliyor ve ayağı ile ateşi basarak söndürüyor Allah Allah diyorum içimden merakla bekliyorum...Geniş bir yorum olursa iyi olur nasihat anlamında...Selam ve dua ile.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve AleykümselamRüyanız hayır, sonuçları da bir o kadar hayırlı olsun.

"Şeyh Abdulkadir Geylani Hz. geliyor ve ayağı ile ateşi basarak söndürüyor"
gittiğiniz yerlere verdiğiniz ,aldığınız kararlara yaptığınız seçimlere dikkat edin..çünkü verdiğiniz kararlar ve seçimler geleceğinizi belirler..selametle..

duaa..

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Allah allah...Ablam sen dersin rüyasını kişi kendi bilir.Yav subhanallah dün bir olaydan dolayı tövbe etmiştim duamdada ya Rab ! Şeyh Abdulkadir Geylani Hz. Yüzü suyu hürmetine kabul et demiştim...Ateşi kor olarak dumansız görmem benim elde edecegim makam mevkiye mala mülke; Şeyh Abdulkadir Geylani Hz. İse ateşe basıp hiçbir şey olmamış gibi çıkmasına tövbemin kabul edildiği anlamına mı geliyor ? Tabii en iyisini Allah bilir.

Gönül sızım...
rüyasını kişi kendi bilir..aynen..tövbenizin, kabul edilip,edilmediğini sadece Allah cc. bilir.

manevi yönden kuvvetlenmeye, bereket ve feyzin çok olmasına, üzüntü ve sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder...

"Şeyh Abdulkadir Geylani Hz. geliyor ve ayağı ile ateşi basarak söndürüyor"gittiğiniz yerlere verdiğiniz ,aldığınız kararlara yaptığınız seçimlere dikkat edin..çünkü verdiğiniz kararlar ve seçimler geleceğinizi cennet,cehennem ,ahirettinizdeki yerinizi belirler.

Zümrüdü Anka

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Abla öyle bir yer ekledin ki kriz geçirecegim kalbim muthiş ızdırap duydu.

zeynepakpolat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Abdulkadir Geylani Hazretlerinin adını duymak

Selamün aleyküm Annemin sağlık sorunları var. Gece rüyamda annemi gördüm bana kızım yetiş ya Abdulkadir i Geylani diyerek dua et diyordu, bende anne korkuyorum diyorum. Annemde korkma yetiş ya Abdulkadir i Geylani diyerek dua et diyordu. Rüyamdan 10 gün sonra annem yoğun bakıma alındı ve hala yoğun bakımda bu rüyayı bana yorumlarsanız size duacı olurum. Allah (c.c)razı olsun. Bu vesile ile hayırlı günler.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ve Aleykümselam, Allahım acil şifalar ve sabır ihsan etsin. DUALARIMIZ SİZİNLE İNŞ...
zeynepakpolat kardeşimizin annesine ve tüm hastalara hayırlı, kalıcı şifalar af ve afiyet nasip etsin amin.
Rabbim tüm hastalara şifa, dertlilere deva, huzursuz gönüllere sefa versin.. Hastalarının başında çaresizce bekleyip dua eden, kendisine sığınan herkese yardım etsin..
Herşey Allah tan onun hepimiz için bir planı var!!Her şeyin Hayırlısı...Ondan geldik dönüşümüz Onadır...

Rüyanız hayır, sonuçları da bir o kadar hayırlı olsun.
el-Bakara, 131

"kızım yetiş ya Abdulkadir i Geylani diyerek dua et diyordu"

Siz sadece Âlemlerin Rabbinden Medet ,şifa bekleyin ve Dua edin..
Abdulkadir Geylani, direk Allah'a teslim oluyor ve O'ndan yardım talep ediyordu..onun Imani, teslimiyetti ile Allah'tan sadece hayırlı olanı dileyin..
Rabbim! ilmimizi, anlayışımızı, idrak imanımızi ve sıdk üzere çoğalt!

nurlusima

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada abdülkadir geylani HZ. GÖRMEK

Hayırlı akşamlar gönül sızım 30 yasında bekar bir bayanım. Evlenememeyi kafasına cok takan bır ınsanım. Dün gece rüyamda öncelikle lailaheillallah Allahuekber ve Allah Allah diye zikretmeye başladım. Daha sonra yetiş ya abdülkadir geylani dedim. ( bu duayı gercek hayatta namazlarımdan sonra hayırlı evlılık ıcın yapıyordum vesile etmek adına) Sonra geylani hz. net bır sekılde gorundu ve senmısın benı cagıran dedı. Evet dedim, ne desek boş dediklerimi yapmaya devam et dedı. şimdiden ALLAH razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Rüyada Abdülkadir Geylani Hz.ni (k.s) görmek.
hayırlı akşamlar ,Rüyanız hayır, sonuçları da bir o kadar hayırlı olsun.
el-Bakara, 131

selametle..

Yozgat

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Rüyada Abdülkadir Geylani Hz Anlatmak

Selamun aleyküm ..
Rüyamda Abdülkadir Geylani Hz. bir sofiye anlatıyordum yerde bir sedir üzerinde. O sırada sofi sağına düşüp yuvarlanmaya başladı ben cezbe hal geldi sanıyorum rüyamda, yuvarlanma başladı o sırada Allah de sofi Allah de diyorum. Yanına gittiğimde dili boğazına kaçmış, ölmüş olarak buluyorum . Nedir bu rüya hocam yorumlayabilcek var mı ..

Üst Alt