• Forumda Rüya yorumu YAPILMIYOR! Mesaj göndermeyiniz! Mesajınız silinir!

Rüyada 3 nesne görmek

guenduez

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün Aleyküm; yıllardır yorumlayamadığım içeriği aynı olan rüyalarım var; artık benim için büyük sıkıntı oldu. Yaklaşık 10 senedir ara ara rüyamda bazı nesneleri 3 tane görüyorum örnek vermek gerirse: 3 lokum 1 bardak süt, 3 simit, üç sarımsak, 3 tane gül, 3 papatya, elimde 3 limon, 3 tane süt paketi birtanesi açıktı diğerleri açılmamış, seyyar satıcı tezgahında 3 çilek, üç tane su birkintisi kalp şeklinde bunun gibi bir sürü rüya en son bir kaç gün önce rüyamda araba sürüyorum ve o andan itibaren 3 senelik ömrüm kalmış ehliyeti yeni aldım ve araba almayı düşünüyorum. Rüyaların anlamını rüya yorumcusu bir bayana sorduğumda bana hayatında bir şeylerin tamamlanması gerekiyor dedi tasavvuf ehli birine sorduğumda nefsi mertebenle alakalı dedi. rakamlarla alakalı bir kitabı okuduğumda bedenindeki enerji merkezine işarettir yazıyordu 3. Çakrada sorun olabilir yazıyordu. Enerji konusunda uzman bir bayan çakralarımı eliyle kontrol etti ve 3. çakrada sorun var dedi kitabı dersteklercesine....
Sizce bu rüyaların anlamı nedir. Yorumlarsanız sevinirim.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
gonulvermek.jpg

Aleyküm Selam Hayirdir insallah..
"Allah'ın hakkı üçtür" deriz..ya acaba bunlar Sizde bilinc altida yerlesmis olabilir...mi?

Guslün farzları üçtür..
Maddi, Manevi bir güzel GÖNÜL ABDESTİ ALIN!
Üç; faydası olmayan iş,söz, fiil ve davranışlardan uzak durun!!seklinde ruyanizi yorumlandigini zan ediyorum..
Ruyalarin gerçek manalarını ancak Allah c.c. bilir.
Bu rüyalarınizdaki 3 nesne bir seyin veya olayin simgeleri ama ne oldugunu sadece Rabbim bilir...

Bedenin abdesti su ile, Nefsin abdesti gözyaşı ile,
Aklın abdesti ilim ile, Ruhun abdesti aşk ve muhabbet iledir..
Gönül temizliği elbette su ile temizlenmez.
Gönül temizliği ikrarla, tövbeyle temizlenir.
Tövbe: İnsan yaratıcı karşısında sürekli bir biçimde noksanlığını görmeli ve ondan yeterince olgunlaşmadığında da af dilemelidir.

Allah’tan af dilemek, günah işlemek demek değildir.
Sürekli boyut değiştiren ve yükselen benlik bir önceki halinde eksiklik görüp ve ona tövbe etmesidir...

dua insanı Allaha en çok yakınlaştıran notadır..
bu noktada herşeyi ama herşeyin en hayırlısını ve en güzelini Allahtan dualar ederek istenmesi gerekir..
insanı Allaha yaklaştıran ve duasinin kabulu tövbe kapısından gecer..bunuda hiç unutmayalım
Hayirli gunler..Allah cc. Yar ve Yardimciniz olsun...

Üst Alt