Selamün Aleyküm; yıllardır yorumlayamadığım içeriği aynı olan rüyalarım var; artık benim için büyük sıkıntı oldu. Yaklaşık 10 senedir ara ara rüyamda bazı nesneleri 3 tane görüyorum örnek vermek gerirse: 3 lokum 1 bardak süt, 3 simit, üç sarımsak, 3 tane gül, 3 papatya, elimde 3 limon, 3 tane süt paketi birtanesi açıktı diğerleri açılmamış, seyyar satıcı tezgahında 3 çilek, üç tane su birkintisi kalp şeklinde bunun gibi bir sürü rüya en son bir kaç gün önce rüyamda araba sürüyorum ve o andan itibaren 3 senelik ömrüm kalmış ehliyeti yeni aldım ve araba almayı düşünüyorum. Rüyaların anlamını rüya yorumcusu bir bayana sorduğumda bana hayatında bir şeylerin tamamlanması gerekiyor dedi tasavvuf ehli birine sorduğumda nefsi mertebenle alakalı dedi. rakamlarla alakalı bir kitabı okuduğumda bedenindeki enerji merkezine işarettir yazıyordu 3. Çakrada sorun olabilir yazıyordu. Enerji konusunda uzman bir bayan çakralarımı eliyle kontrol etti ve 3. çakrada sorun var dedi kitabı dersteklercesine....
Sizce bu rüyaların anlamı nedir. Yorumlarsanız sevinirim.
Sizce bu rüyaların anlamı nedir. Yorumlarsanız sevinirim.