Rüya yorumu hakkında

Metnar1987

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Siteye yeni üye oldum benim için çok önemli bir konuda iştihare namazı kıldım gördüğüm rüyayı burda paylaştım sonradan fark ettim ki başlık ve selamun aleyküm konularında yanlış yapmışım rica etsem rüya mesajımı düzeltebilirmisiniz....

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Siteye yeni üye oldum benim için çok önemli bir konuda iştihare namazı kıldım gördüğüm rüyayı burda paylaştım sonradan fark ettim ki başlık ve selamun aleyküm konularında yanlış yapmışım rica etsem rüya mesajımı düzeltebilirmisiniz....

Güzel kardeşim, mesajlarını kurallara uygun şekilde tek tek göndermen gerekir. Üç tane birden yorum olmaz... Uyarıyı okuduğuna göre mesajını siliyorum. Bu arada doğrusu istihare dir kardeşim istişare veya iştihare değil...

Metnar1987

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
Çok sağ olun üç rüyamında aynı istihare namazından sonra görmüştüm üçü tek bir bütün halde yorumlanmasının sağlıklı bir sonuç vereceğini ve konu kirliliği olmasın diye düşünmüştüm kusura bakmayın şimdi tekrar konu açabilirmiyim sistem sizin vermiyor...

Turab

Teknik Ekip
Yönetici
Admin
Çok sağ olun üç rüyamında aynı istihare namazından sonra görmüştüm üçü tek bir bütün halde yorumlanmasının sağlıklı bir sonuç vereceğini ve konu kirliliği olmasın diye düşünmüştüm kusura bakmayın şimdi tekrar konu açabilirmiyim sistem sizin vermiyor...
Sistem izin verdiği zaman açarsınız, nokta ve virgül gibi imla işaretlerini yerli yerinde kullanmayı unutmayınız. Forumu düzenli tutmaya çalışıyoruz...

Üst Alt