Ruhum hapis beden kafesimde

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
ruhumhapis.jpg

Bir an önce günahlarımızdan tövbe etmeli ve Allah yoluna dönmeliyiz..
bazen rüyalarımızda;Kişinin hayatı ile ilgili yanlış bir yolda ilerlediğine ve kendisine çekidüzen vermesi gerektiğine dair uyarı mahiyetinde olur..
kendimize çekidüzen vermeszek Allahu alem ebediyen haps edilebiliriz...Ruh, beden kafesinde hapiste.. Daha Ne zamana kadar dünyanın, nefsinin esiri olacaksın...?

nefis muhasebesi yapmamız gerekli..
ben, nerede ,ne yaptım, ben hangi hatayı işledim ,işliyorum..!Rabbim beni uyarıyor...
bu ilahi mesajlara muhatap olduğunu bil..

Bu tip rüyalar 'uyarı' ve 'ikaz'dır..Siz yine de Kendinize gelin kendinize..!!Yoksa Rabbim sizi Korku ,dehşet ,Stress ve deprasyon,kaza, bela ile sarsarak Sizi kendinize getirmesini bilir.
Cenab-ı Hak ihmal etmez, imhal eder (mühlet verir)!" diyen ne güzel demiş...

Dem bu demdir, gün bugündür. Görmemiz gerekeni görelim, almamız gerekeni alalım ve vermemiz gerekeni de verelim artık. İşin özü budur, kıssadan hisse vesselâm Selam ve dua ile ...

tozduman

Moderatör
Moderatör
Bu sefer tek kaşımi kaldırdım imtihanima vakifim :) Ama yinede bekleyelim Allah neler hazırlıyor!
Aklımı bu kez karıştırmadim..

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Haklısın abla hemde çoooooook haklısın! :(
Bu sözlerin bana, bu sitemlerin, yakarışın da bana!
ben her şeyin farkındayım......
Sanırım artık üstümdeki ölü toprağını silkeleyip, kurtulmam lazım içinde bulunduğum bu rehavetten....:( :(

tozduman

Moderatör
Moderatör
Emosum Sen kalbindeki o inançla her zorluğun üstesinden gerçekten gelirsin .
Bunu yüksek hissediyorum.
Allah yardımcımız olsun tam koşuyoruz yine düşüyoruz acaba yürümeyi mi denesek.
Ben artık yürümek istiyorum :(

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Doğru diyorsun güzel kardeşim, hep duygularımızı abartıyoruz! senin tabirinle hep koşuyoruz bir yerlere ama rotasız gemi gibi anca savrulunca kendimize geliyoruz.......

Ne olur sanki yaşadığımız duyguları, hissiyatı, idrakimizi biraz daha sakin, dingin, senin tabirinle yürüyerek yaşasak hem kendimize yazık etmeyiz hem de etrafımızdakilere....

Senin de söylediğin gibi bu zamana kadar bütün sıkıntılarımı; hamdolsun içimdeki, iman sayesinde atlattım.. Yine ondan istiyeceğim yardımı, biliyorum biz ne kadar nankör de olsak rabbim bizi bize terk etmez!

Selametle canım kardeşim, sağ olasın....:)

tozduman

Moderatör
Moderatör
Evet emos kardeşim özetlenmişsin ne güzel bide yüzeysel bakalım imanimizi zedelemeden belki farklı olur..
Allahım bizi terk etmesin inşallah
Canım kardeşim kiymetlisin ..
Bütün enerjimizi duygulara veriyoruz gerçekten yazık ediyoruz haklısın ..

Hümeyra

Süper Kardeşimiz
Üyemiz
Selamün aleyküm arkadaşlar;o gelgitler herkese oluyor demek ki bildiğim bir şey var kızlar dönem dönem yer değiştirerek geliyor.Hep iyi gitse olumsuzlukla mücadele etmek istiyoruz çünkü kuvvetli hissediyoruz o zamanlar,hep kötü gitse bunalıyoruz ferahı özlüyoruz fakat bir şey var kendi adıma söyleyeyim monoytona bağlayan ferahlık,miskinliğe ve işe yaramıyormuşum ,her şey boşmuş hissine doğru sürüklüyor.Her şey dengede yaratılmış sabırla zoru aşmaya,şükürle ferahı karşılamaya hazır olmak en orta yolu galiba:)Allah cc bize emri bu zaten işlerinizde orta yolu tutun diyor.Halimize de yansıtabilirsek ne mutlu bize kendimde dahilim sözlerime güzel kızkardeşlerim:)acilangul1tuğceyeacilangul1emoşa acilangul1nur kardeşime

Ab-ı Hayat

Moderatör
Moderatör
Allah razı olsun kardeşlerim sizin desteğiniz sayesinde bunca zorlukları aştım hamdolsun...
Allah hepimize bir ferahlık kapısı açsın, içimizi; iman aşkıyla, Allah sevgisi, peygamber sevgisiyle doldursun, doldursun ki; içimize rehavet, kasvet, bunalım girecek yer bulamasın...Amin..

Üst Alt