Bir an önce günahlarımızdan tövbe etmeli ve Allah yoluna dönmeliyiz..
bazen rüyalarımızda;Kişinin hayatı ile ilgili yanlış bir yolda ilerlediğine ve kendisine çekidüzen vermesi gerektiğine dair uyarı mahiyetinde olur..
kendimize çekidüzen vermeszek Allahu alem ebediyen haps edilebiliriz...Ruh, beden kafesinde hapiste.. Daha Ne zamana kadar dünyanın, nefsinin esiri olacaksın...?
nefis muhasebesi yapmamız gerekli..
ben, nerede ,ne yaptım, ben hangi hatayı işledim ,işliyorum..!Rabbim beni uyarıyor...
bu ilahi mesajlara muhatap olduğunu bil..
Bu tip rüyalar 'uyarı' ve 'ikaz'dır..Siz yine de Kendinize gelin kendinize..!!Yoksa Rabbim sizi Korku ,dehşet ,Stress ve deprasyon,kaza, bela ile sarsarak Sizi kendinize getirmesini bilir.
Cenab-ı Hak ihmal etmez, imhal eder (mühlet verir)!" diyen ne güzel demiş...
Dem bu demdir, gün bugündür. Görmemiz gerekeni görelim, almamız gerekeni alalım ve vermemiz gerekeni de verelim artık. İşin özü budur, kıssadan hisse vesselâm Selam ve dua ile ...

Ben kendime gelemiyorum
Her traumadan sonra insanlar, bir süre hiç bir şey hissedemezler..kolay, kolay hiç kimseyi sevemezler... Hani insanlar derler ya;öyle bir sarsıldım ki kendime gelemedim. tekrar sevebilmeleri icin duygusal olarak kalbin hazır olmasi ve insanin İçindeki Yolculuktan sonra; tekrar kendisine gelmesi...